Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@srkn1990 ben böyle düşünmedim
Siz yedek misiniz ? -
@turkansarikaya Henüz vermedim zira beni şimdilik aramadılar. Duyduğuma göre asilden 2 kişi hakimligi kazanmış. Eğer beni arayacaklar olurlarsa başka kurumu kazandığım için gelmeyeceğimi belirteceğim.
-
@esmin evet
-
İstanbul iktisat bölümü asil kazananlardan feragat edecek olan var mı?
-
@iibfpalace o zaman yedeklerin geçerlilik süresi 1 yıl mı oluyor siz öyle yazmışsınız da
-
Evrak teslimi ile ilgili ne zaman bilgi verirler acaba. Ayrıca adreslerimize kazandığımıza dair herhangi bir tebligat yapacaklar mı?
-
@srkn1990 1 yıl olur. Evrak verip göreve başlamayan ve bu 1 yıllık sürede istifa eden olsa bile aranırsınız
-
Arkadaşlar aranızda MSB hukuk grubunu asil kazanan var mı?
-
@KamuMaliyend Teşekkür ederim
-
@KamuMaliyend gerçekten mi?nereden biliyorsunuz?
-
@drake58 iyi akşamlar msb hukuk grubunda varmısınız hocam?
-
@uzman-adayı msb ye girmedim hocam
-
@KamuMaliyend bu 1 yılın bir dayanağı var mı? Çünkü yönetmelikte
'' Atamaya esas belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler, ikinci, üçüncü ve dördüncü fıkralarda sayılanlar ile ataması yapılıp göreve başladıktan sonra çeşitli nedenlerle görevinden ayrılanların yerine, mesleki temel eğitimin başlamasından önce olmak kaydıyla başarı sırasına göre yedek listede yer alan adaylar arasından atama yapılabilir.'' şöyle ifade edilmiş. -
@bengidönüş kurumu aradım asil kazananlar evrak teslim tarihi bitimine kadar evraklarını getirmezse o zaman yedeklerden çağrılır dedi, eğer ise başlamayı yapıp daha sonra başka kuruma geçerse sonrasında yedekler çağrılmaz dedi
-
Arkadaşlar merhaba, maliye bölümünden sınavı kazanıp hakkından feragat edecek olan veya feragat edecek tanıdığı olan arkadaşlar var mı acaba?
-
@srkn1990 ilk düşündugumuz gibiymus
-
@esmin 1 yıl olsaymış iyiymiş aslında
-
Endüstri Mühendisliği bölümünden Ankarayı kazanıp feragat etmeyi ya da başlamamayı düşünen var mı arkadaşlar? Çok önemli lütfen...
-
@srkn1990 iyi ama 1 yıl boyunca boşa umut etmek istemem
-
@esmin yani o da var tabi