Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Yedekleri aramaya başladılar.
-
@naturegmbh hocam yedek misiniz ? Ya da aranan yedekler hangi alandan bir bilginiz var mı ?
-
@Kul ben Ankara işletme yedek 1 dim. Feragat ettim.
-
@naturegmbh ben de endüstri 1.yedegim.hangi numaradan ne zaman arandiniz?
-
Benim oradaki kayıtli telefonum bende yok.yeni hat çıkarmam gerek.bana ulasamazlarsa 2.yedegi mi arayacaklar?
-
@bnrnef Bugün 4 gibi arandım. Numarayı paylaşmam uygun olmaz özel numaraydı. Ayrıca ben işletme için yazdım endüstride yedeklere sıra gelip gelmediğini bilmiyorum.
-
@naturegmbh beni de bir numara cep telefonundan aramış.ozelden yazabilir misiniz
-
Yedekleri çağırmaları için asillere tebliğ etmeleri ve evrak teslim süresinin geçmesi gerekir. Daha yeni açıklandığı için bu sürecin henüz tamamlanacağını düşünmüyorum. Ancak feragat olduğu için yedek çağrılmış olabilir diye düşündüm ki öyle olmuş.
Yani yedekte olan arkadaşların beklemesinde geçecek süre =tebliğin iletilmesi sırasında postada geçecek süre + evrak teslim süresi kadar olacaktır diye düşünüyorum. -
@beklededigitti peki asillerden kurum değiştiren olursa bi kaç ay sonra yine yedeklerden cagririlar mı?
-
@srkn1990 o kısmı bilemiyorum.
-
Yeni bir alıma kadar, yedeklerin şansı olduğu söylendi
-
@KamuMaliyend Nereden öğrendiniz?
-
@bnrnef Atama birimi şube müdürü ile telefon görüşmemizden
-
İyi akşamlar, yedeklerden çağırılan var mı ve yedekler için evrak teslimi veya son tarih belli mi acaba?
-
Arkadaşlar aranızda msb uzman yardımcılığından asil listede olup burayı kazanan var mi.
-
@Berkates Ben Pazartesi günü arandım, çarşamba gününe kadar denildi bana.
-
@bengidönüş bölümümüz ne?ank İst hangisi
-
@bengidönüş teşekkür ederim, hayırlı olsun sizin içinde.
-
@bnrnef Ankara işletme
-
@bengidönüş hocam kaçıncı yedektiniz bir de işe başlatma tarihiyle ilgili herhangi birşey söylediler mi?