Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@bnrnef Ben belge göndermedim, zaten memur olduğum için kurumlar kendi aralarında yazışma yapıyor o yüzden süreç benim için daha uzun oldu ve yeni muvafakat yazım gönderildiği için işbaşı sürem uzadı.
-
sorun yaşayan arkadaşlar bu numarayı arasın (0312) 497 71 82
-
@bnrnef ne zaman arandınız tam olarak yeni 500 kişilik ilan geldikten sonramı? ben yedeklik hakkı sonlanır diye biliyorum çünkü
-
Ben de istanbulda gelir uzman yardımcısıyım, ankaradan yazim gönderilmiş yerimde belli olmuş ancak henuz ayriliş yazim ya da herhangi bir evrak verilmedi beklemedeyim bakalim. Cumaya kadar olmazsa tekrar arayacağım
-
@elahmet ilk defa ise girecekler için durum nadil olur?
-
Belli bir aşamadan sonra ( Adres kısmındaki sonra aşaması) HTTP ERROR 500 hatası alıyorum. Bu sayfa çalışmıyor, yazısı beliriyor. Nasıl düzeltebilirim.
-
Bende işe başladım. Süreçle ilgili bizim alımdan olan ve başlamayan arkadaşlar özel mesaj olarak yazarsanız bilgi verebilirim.
-
@lord34 ben özel mesaj kısmını bulanadm.yazabilir misiniz
-
Arkadaşlar bu ilan kaç puanla kapatır sizce? Mülakata çağırılacak aday sayısı fazla evet ama her ne kadar yds istese de puan türü de çok.
-
@amenis hocam çok olsa ne olacak yds’si 70 ve üstü olan 2000 kişi var mıdır sence? Olsa da hepsi istanbula gitmek ister mi? Hadi gitmek istedi 2000 kişi çıktı diyelim.. En baba kapatacağı üst sınır 78... 80 ve üstü çok zor! Ki zaten 2000 kişi dolmazsa 75’te yani alt sınırda kapatacak.
-
@bnrnef hocam ben hali hazirda gelir uzman yardimcisiyim henuz baslamadim yazim gelmediginden. Siz sifirdan mi başladiniz yani memuriyete. Benim birimde belli oldu ama baslayamadim henuz bekliyorum
-
@elahmet evet ilk defa baslayacagim.ben sadece belge gönderdim.Yeniden aranmadim.
-
Arkadaşlar herhangi bir kurumda memur olupta başlayan var mı ben hâla muvaffakat ve ayriliş yazimi bekliyorum birim belli ama iş başı yapamadim malesef henuz.
-
@elahmet bir arkadaş yeni başladı. belediyede memurdu geçti hazineye. bazıları 1 ay önceden başlamış diyo
-
@BuzDevriSid bu farklı dönemlerde başlanmasının nedeni ne peki?
-
@BuzDevriSid anladım hocam teşekkur ederim siz de mi hazinedesiniz ? Ben cuma gunu sordugumda haber bekleyen bir kac gelir uzman yardimcisi daha ver demislerdi.
-
-
@önemli hiç bir fikrim yok
-
@elahmet ben de 1hafta önce belge gönderdim.Yeniden aranmadim
Bugün hazineyi aradım ,her aradigm numara farklı numaraya yönlendirdi.Durumumu soracak kimseyi bulamadım
Ne yapsam? -
Arkadaşlar mülakat sonucu açıklandıktan kaç gün sonra işe başladınız en erken mesela?
Bir de mülakatta muhasebe soruluyor mu merak ediyorum maliyenin içinde muhasebe yazıyor size sorulmuşmuydu? Mülakatı kazanan arkadaşlarım cevaplarsanız çok iyi olur