Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
-
Ben de bir mesaj almadim
-
Az once bir arkadas vasitasiyla ogrendim bi arkadasi mulakat icin aramislar direkt. Cuma gunu icin. Daha sonra detayli mail gelecegi soylenmis.
-
Değerli Adayımız,
Öncelikle T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı Kısmi Zamanlı Öğrenci istihdamına ilişkin yapılan sınavları başarıyla tamamladığınızı bildirmekten memnuniyet duyarız.
Bundan sonraki süreciniz, başvuruda bulunduğunuz T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülecek, uygun görülmeniz halinde, ilgili Ofis tarafından sizinle iletişime geçilecektir.
-
@littlefinger ben de böyle yazıyor hangisinden geçmişim yani?
-
Site yönetimine hakaretten dolayı silinmiştir
-
Arkadaslar ben de insan kaynaklarina basvurmustum. Bugun aradilar pazartesi icin mulakata cagrildim
-
@littlefinger Bence size de ofisten donus saglanacak, mail almadik detayli bilgi gonderilecegi soylendi. Benim basvurum da insan kaynaklari.
-
@G-G insallah davet alırız.
Mail size ulastigimda bizimle paylasir misiniz mulalat yeri vesaire nerde olacak? Veya mulakat konuları
-
Tabiki paylasirimm, insallah davet alirsiniz hocam.
-
@G-G inşallah hocam çok teşekkür ederim
-
cuma mulakata giren arkadaslar nasil gecti? ne sordular? Belirsizlikleri biraz giderebilseydiniz iyi olurdu
-
arkadaşlar hic ses seda yok mu? mulakata girenler is başı yapti mi? Aranma umudunu keselim mi?
-
Arkadaşlar merhaba, mülakat hakkında bilgi vermek yasak olduğu icin detaya inemiyorum cok ozur diliyorum bu sebeple.
-
@G-G teşekkürler is başı yapmadınız anladığım kadarıyla. istanbulda mi girdiniz mulakata ankarada mi
-
Hayir hayır is basi yapmadık hocam, ankarada girdim
-
mülakata bile cagrilmamak cok kötü. Cvlerinizden biraz bahseder misiniz acaba neden çağrılmadım .
One çıkan özellikleriniz ne -
@YorguNnKaMuCu Olumsuz mail alana kadar beklemekte fayda var bence.
-
@YorguNnKaMuCu hangi ofis sizinki
-
@talozak finans
-
@YorguNnKaMuCu insan kaynakları mülakat düzenledi, birkaç haftaya da sonuçları açıklar ama ama belki finans ofisi farklı türlü ilerleyecektir.