Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
-
Yav sınava girerken bile sıkıntı var liste yok tc ile açıklamışlar nası bir kurum
-
Gören biri kaçla kapattığını söyleyebilir mi?
-
92.6 ile bana geldi arkadaşlar çok şükür kacla kapattı acaba
-
@nairu, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
92.6 ile bana geldi arkadaşlar çok şükür kacla kapattı acaba
Herkesin aklindaki tek soru, bilen birileri yazabilir mi ?
-
yüksek kapatmış. muhtemelen 91 bandında
-
92 kusurle kazanamayan var. 92 civari kapadi arkadaslar. @nairu 92.6 ile kalmis. 92 ile 92.6 arasi bisey
-
91.4 le kaçırmışız, aynı gün içinde sağlık ab uzman yardımcılığı da benzer farkla olmadı. hak kazanan arkadaşlara başarılar.
-
Kurumlarimiz gerçekten çok şeffaf kazananlari tebrik ederim
Mülakat geçen sene neler soruldu ne ağırlık çalışmak gerek fikri olanlar paylaşırsa memnun oluruz -
@Willsmithh kanun yok mevzuat yok mülakat neye göre olacak benimde hiç bir fikrim yok
-
biri bakan yardımcısı biri personel genel müdürü olmak üzere hakimevinde 4 kişilik bir komisyonun karşısında mülakata giriyorsunuz.Fanustan kağıt numarası seçiyorsunuz ve size o numaraya göre soru soruluyor bu sene girmeme mi sağlayan sorular ise hız problemi sorusu,garip bir atasözünün açıklanması anayasadan bir madde sorusu tarzında ironik sorular giren arkadaşlara başarılar
-
@Willsmithh geçen sene 3 soru sordular arkadaslar. Fanustan numara çekiyorsun. Ona göre 1 gk 1 gy 1 alan şeklinde. Bana gk - fetret devri gy bir tane atasözü ( başkalarına hız problemi vs sorulmus)anlamı birde idare hizmet sınıflarını sayın geldi. Mulakat yinede hava civa arkadaslar çok calisip kendinizi germeyin. Hepinize basarilar.
-
Arkadaşlar mülakata az kaldı ne çalışalım ne yapalım ozellikle gk için tarih calisayim alan icinde anayasa idare ceza sizler ne yapiyorsunuz
-
@Willsmithh Bölümünüzden bi soru gelir. Alandan bi soru gelir. Gkyden de bi soru gelir. Pek zorlamiyolar. Hic kasmayın
-
@desertiger anladım hocam ilk teftiş mülakatı olacak teftiş olduğu için kaşıntı bir ortam olurum bilmiyorum hocam siz girdinizmi
-
@Willsmithh evet
-
@desertiger teşekkürler hocam meslekle ilgili bilginiz varmı meslek.mensubu arkadaşın varmı
-
Herkesin mülakatı 24 Şubat mı arkadaşlar tek gün mü mulakatlar
-
@nairu bence tek gün 24 şubat sabah 9.30 yazıyor sizin saat olarak ne yaziyir
-
@Willsmithh hocam kurumun mülakatına girmedim ancak teftiş mülakatlarina farklı anlam yüklemeyin aynı sadece komisyondaki üye sayısı fazla olabilir ve az daha uzun sürebilir