Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@aroma evallah hocam
-
Keşke benimde yetecek puanım olsaydı
-
Stajyer Kontrolör sözlü sınavı; 24/02/2020 (Pazartesi) tarihinde saat: 09:00’da Harbiye Mahallesi, Tavuskuşu Sk. No:18 Dikmen/Ankara adresinde bulunan Ankara Hâkimevi’nde yapılacaktır.
Herkesin saat 09:00 da galiba.
-
@teftiszade evet bende e 9 hocam 60 kişiyi bir günde nasıl sınav yapacaklar anlamak guc
-
@Willsmithh 24subat 09:00 yazıyor tekngun demek ki hocam
-
@Willsmithh öğlenden sonra yazdıkları yok mu ? 60 kişi sabah bitmez ki ? 2 komisyon olsa bile.
-
@teftiszade yada çok hızlı bir mülakat oluyor en azından daha önce girenler öyle yazdı
-
Forum çok sessiz, Mülakatta baya fire verebiliriz
-
@teftiszade hocam 2 3 tane teftiş sonlandi birde aşırı talep yok meslekle ilgili crkincelero olan var ben buna bağlıyorum 4 5 fire olur kesin gerisini bilmiyorum
-
@Willsmithh hangi teftişler sonuçlandı başvuru sürecinden sonra ?
-
@teftiszade MTA Vakıflar müfettişi SBB uzman hazine stajyer kontrol emin değilim aciklamdimi 10 kişi teftiş kazandı asıl eminim
-
@Willsmithh insallah cogu arkadaş bu sayılanlara girebilmistir hem bizimde sansimiz artar bu mulakatta hem de herkes emeginin karsiligini almis olur
-
Aştiden mülakat yerine nasıl gidebilirim. Yardımcı olur musunuz rica etsem.
-
@hakikat hocam asti den ankaray ( metro ) binip Kızılaya gidin guvenparkta dolmuşlar durduğu bir yer var hakim evine gidecem derseniz gosterirler dolmuşu eger saat 8 den önce geçerseniz 30 dakika takriben sürebilir
-
Mülakata giderken hangi belgeleri götürmek gerekiyor ? Mülakata kalmaya hak kazandığımıza dair çıktıyı ve transkript götürmeye gerek var mı acaba bilgisi olan var mı
-
@yorgunisletmeci kimlik ve diploma örneği galiba hocam ilanda öyle yazıyordu ben orijinal diplomamı alırım çanta ile yanıma
-
simdiden herkese basarılar allah yardımcımız olsun
-
@Willsmithh teşekkür ederim hocam. Basarılar diliyorum.
-
Hepiniz kolay gelsin arkadaşlar hakeden listeye girer inşallah
-
Bundan önceki alımlarda, kurum mülakat yapıldıktan ne kadar sonra sonuçları açıklamıstı ?