Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
kontenjan nedeniyle kazanamadiniz yaziyor bu ne demek arkadaslar
-
@nairu Hayırlı olsun dostum.
Kazanan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun. Belki her sonuç açıklandığında bu tip yazılar görmekten sıkıldınız fakat lütfen beklediğiniz başka mülakat(hedefiniz olmayan, artık girmeyi düşünmediğiniz bir kurum vs) varsa feragat ediniz. 1 kişi diyip geçmeyin, 1 kişi için çok şey vaat ediyor.
-
@norm yedek
-
SGK asil olarak başlayan ve burayı kazanan var ise muvafakat işlemlerini hemen başlatırsa seviniriz arkadaşlar. Elbette girdiğiniz sonuçları açıklanmaya veya başvurduğunuz sınavlar
varsa feragat dilekçesi göndermenizi rica ederiz. Hepinize hayırlı olsun. -
@Willsmithh ama yedek sırası falan yazmıyor öyle demekse
-
KAZANAN ARKADAŞLARA ONCELIKLE HAYIRLI OLSUN. ICISLERI BAKANLIGININ ILANLARINA BASVURMAZLARSA ÇOK BÜYÜK MAKBULE GECERLER. BU KONUSA HASSAS OLALIM LÜTFEN ARKADASLAR.
-
@nairu sağlık uzmanlığı bekliyorsanız feragat verir misiniz
-
@çölkaplanı kesinlikle, arkadaşlar hepimiz aynı yolun yolcusuyuz unutmayın.
-
@Willsmithh kardeşim bütün sezon gördüğüm kadarı ile pekçok sınava girdin çabaladın emek veriyorsun hakkında hayırlısı olsun. Umarım en kısa sürede emeklerinin karşılığını alırsın. Canını sıkma herşeyin hayırlısı olsun.
-
@Willsmithh umudunu kaybetme dostum.Puanların faydasını elbet göreceksin.
-
@LioN aynen hocam bu yolda benim gibi aynı şeyi yaşayanlar giriyor sonuçta hele hele forumdan biri girince kendim girmiş kadar mutlu oluyorum .. hayırlısı biz kismetimizi aramaya devam edeceğiz
-
@nairu Hayırlı olsun. hocam sizin Taşra Göç 200 kişilik alım yanlış hatırlamıyosam yazılıyı kazandınız değil mi Mülakata girmezsiniz değil mi ? :)))
-
@nairu hocam hayırlı olsun tebrik ederim. 45 kişilik il göç uzman yardımcılığı için de feragat verebilir misiniz geç olmadan bizim için önemli.
-
1- GÖÇ bekleyen arkadaşlar da Feragat ederse çok iyi olur 200 kişilik Göç mülakatına da girmeyin lütfen aynı yolun yolcusuyuz HAYIRLI OLSUN
2- İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İLANLARINA DA BAŞVURMAZSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER LÜTFEN YARDIMCI OLUN
-
Bu arada acaba kac kisi gitti son açıklanan mulakatlardan. Baya mulakat aciklandi cunku. Icisleri 90. 0 i gorur mu basvurmazlarsa
-
1 kişi deyip geçmeyin Feragat verin Lütfen arkadaşlar çok etkiliyor
-
kazanan arkadaslara hayirli olsun yedekte olan arkadaslar var mı forumda
-
@Willsmithh yedek demek olduğuna emin misiniz teşekkürler
-
@aybüsbky geçen yollarda öyle yazmışlar
-
arkadaşlar benim de olmuş şükür.Kazanamayan arkadaşların da en kısa zamanda bekledikleri yerler olumlu sonuçlanır inşallah.