Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
200kisilik ilgoc mülakatına girmeyeceğim 45kisilikten de feragat edeceğim arkadaşlar İçişleri uzman yardımcılığı dışında İçişleri ilanlarinada başvurmayacagim Allah hepimizin yolunu açık etsin
-
@çölkaplanı evet kazanan arkadaşlara hayırlı olsun bundan sonraki ilanlara başvurmazsanız seviniriz.
-
@Mambaa hayırlı olsun kardeşim siz ozllikle forumda hep aynı yollardan geçiyoruz farkındalığınızi asla kaybetmeyin mesleğiniz de başarılar ..
-
@Willsmithh teşekkür ederim dostum. Senin de en kısa zamanda beklediğin yerler olumlu sonuçlanacaktır inşallah.
-
@Mambaa 200 lük göç oldu mu sizin hocam hayırlı olsun
-
@nairu hayırlı olsun hocam. Feragatınız için teşekkürler
-
@firito sağlıkta yokum hocam
-
@nairu, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
200kisilik ilgoc mülakatına girmeyeceğim 45kisilikten de feragat edeceğim arkadaşlar İçişleri uzman yardımcılığı dışında İçişleri ilanlarinada başvurmayacagim Allah hepimizin yolunu açık etsin
Böyle örnek arkadaşlarımızın artmasını diliyorum. Teşekkür ederiz. HAYIRLI OLSUN
-
@Mambaa Sizi 2019 il göç başlığında görmüştüm eğer orda varsanız siz de feragat gönderebilir misiniz yarın. HAYIRLI OLSUN:)
-
@Ertuğrul-Bey teşekkürler hocam. Evet 45 kişilik ilgöçte vardım. Yarın feragat edicem inşallah. Sizlerin de en kısa zamanda beklediğiniz yerlerin olması dileğiyle.
-
@GönülDağıYağmur 200lüğün mülakatına gitmicem dostum.
-
arkadaslar yanında x. yedek oldunuz yazan var mı hiç
-
@norm Yarın kurumu arayın sorun isterseniz geçen sene bir arkadaş öyle yapmıştı.
-
@Ertuğrul-Bey tesekkür ederim arayacagım
-
@norm Rica ederim inşallah sıra gelir
-
@Mambaa hocam bir de Sıralamanız kaçtı Göç de 200 lük alımda ??
çok sağolasın hayırlı olsun -
@GönülDağıYağmur 200 küsürlerdeydi hocam sıralamam son ilgöç sınavında.
-
@Mambaa hocam öncelikle hayırlı olsun hakimlik mülakatına girecek misiniz
-
@Hayaller71 evet hocam idari hakimlik mülakatına giricem inşallah.
-
@Mambaa hocam soracağım Bi kaç şey var da mesaj atmanız mümkün mü