Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@nairu, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
@firito sağlıkta yokum hocam
Eyvallah kardeşim
-
Askerlik için bı tecil hakkı sağlıyor mu bu meslek arkadaşlar bilen var mi
-
@nairu Tüm kariyer meslekler sağlar hocam. Kurumun insan kaynaklarıyla iletişimde olun tecilinizin bitişine az varsa ihmal etmeyip bir an evvel yollasınlar yazınızı. Bekleteceklerse de kazanma belgenizi alıp askerlik şubesine verin bir celp dönemi atarlar. Başlayınca da 3 yıl tecil ettirir kurum.
-
@mk-ank saolun hocam 3yil çok iyiymiş çok iyi oldu bunu öğrendiğim
-
Öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, kazanan kişilerde ''atanmaya hak kazandınız'' yazıyor değil mi
-
Bir de kazanan arkadaşların oluşturduğu bir topluluk var mı acaba
-
Kazananlardan enerji Bakanlığı uzman yardımcılığı mülakatına girip feragat edicek olan var mı ?
-
arkadaşlar kurumu arayıp ulasabileniniz oldu mu acaba, telefon açılmadı bende
-
@yorgunisletmeci hocam göç 200 kişilkik oldu mu senin ? ya da 45 kişilik mülakat sonucunu bekliyor musun ?
-
@norm ne için aradınız hocam kurumu yardımcı olabilcegimiz bsey var mi. ?
-
@nairu özelden yazdım hocam
-
Kazananlardan rekabet kurumuna başvurular da feragat ederlerse çok makbule geçer
-
@GönülDağıYağmur ben kosgebe atandım bu soruyu bir arkadaşım için yazdım, ama evet iki il göç alımında da vardım çekildim onlardan
-
@yorgunisletmeci 200 kişilik alımın mülakatına gelemeyeceksiniz yani demi hocam ? çok sağolun
-
@GönülDağıYağmur evet evrak teslimi de yapmadım, rica ederim
-
@yorgunisletmeci hocam sıralamanız kaçtı liste de peki
-
@GönülDağıYağmur 45lik alımda yanlış hatırlamıyorsam 26. 200lük alımda yanlış hatırlamıyorsam 19.
-
@yorgunisletmeci ilk 34 deyim bende benden öndeymişsizsiniz İyi oldu hıcam sağolasın
-
iki gündür buraya yaziyorum yedek olan kimse yok mu gerçekten
-
@norm belkide tek yedeksindir ne güzel olur dimi