2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yazın kpss ertelendi de ne oldu Eylül de daha fazla vaka sayısı vardı . Bana öyle geliyor ki hazır olmayanlar ertelenmesini daha fazla istiyor gibi . Tabiki sağlık en önemlisi hepimiz korkuyoruz bir yandan da gerçekler var bu ilan 3 ay sonraya ertelense vakaların biteceği yada azalacağı ne malum. Bazı arkadaşlar sürecin ne kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyor mu yoksa anlamak mi istemiyor bende bunu anlamadım . Mülakat olsaydı desem yukarıda 5k mülakat ne zaman olmuş diyor tamam işte ilk olsun 20k öğretmenin formalite den mülakatı yapılır iken kimse ses etmiyor. İşin garibi duy mülakat oldu ama guy sınav artı mülakat
-
@pisagor
Hocam farazi bir örnek veriyorum; allah korusun, geri döneceğiniz evde kronik rahatsızlığı olan bir büyüğünüz olsa misal, taaa uzak bi şehirden kalkıp, insanlarla uzun süreli içli dışlı yolculuk yapıp, daha sonra sağda solda konaklayıp, sınavınıza girip, tekrar aynı şekilde gönül rahatlığıyla eve dönebilir miydiniz ?Bu sadece sıradan basit bir örnek. Bunun gibi çok fazla değişken var herkesin hayatında. Böyle olağanüstü bir durumda nasıl çok rahat bi şekilde ''çalışmayanlar ertelensin istiyo'' diye ahkam kesebiliyosunuz. Şu ortamda böyle bi genelleme yapılmaz.
Tekrardan kısıtlamalar gelmiş, evde ekmek yaptığımız günlerin 10 katı vaka var, insanlar dükkanlarını kapatmış, doktorlar zor durumda vs. İnsanlar sanki keyfiyen ertelenmesini temenni ediyo. İnsanların şöyle bi ortamda bu tedirginliklerini bu kadar basit tiye alamazsınız. Alırsınız da hoş olmaz en azından. Ki zaten olmuyo da.
Bi de girmesin o zaman madem korkuyolarsacı bi tayfa var. Te Allah'ım. Sanki olağan bi durumdayız da.
-
Öncelikle sınavın yapılması gerektiğini savunan tarafta olduğumu belirtmek istiyorum. Burada kurumu arayarak ertelenme talebini sunacak arkadaşlara da bol şans diliyorum. Bizim taleplerimizin ne derece önemli olduğunu son gelen ilanlarda tecrübe ettiğimizi düşünüyorum. Lise mezunu insanların merkezde uzman yapılıp bizlere çok kıymetli ilçelerin ve bir o kadar da az kadroların gelmesine sebep olan taleplerimiz... O yüzden burada polemiğe girmek yerine kurumdan gelecek açıklamayı beklemek en mantıklısı.
-
@yolosapiens hocam madem sağlık endişeniz çok yüksek size bir sorum var dürüstçe cevaplarsanız sevinirim sınav iptal mülakat yapıyoruz deseydiler koşa koşa gitmez miydiniz acaba
-
Daha bugun sinav giris belgemin ciktisini aldim ne iptali arkadas millet kac senedir bu sinavi bekliyor sinavin illere dagilmayip Ankara da yapilmasi da kurumun ihmalkarligi sinav iptal olmamali
-
ortada iptal durumu yokken sayfalarca iptal durumunu tartışıyorsunuz ?
siz mi karar veriyorsunuz buna arkadaşlar bir sakin olun ve bekleyin bir zahmet...
-
@swezy Evet, mesela bu durum DUY zamanı olsaydı aynısını derdim.
Burada ağır laflar söyleyen, çalışmayanlar ertelensin yafffffff diye yazanların inşallah hayatları boyunca kronik rahatsızlığı olan bir yakınları olmaz.
-
@sbui61 hocam kesin bir bilgi yok henüz bende iptal olmasını istemiyorum inşallah doğru düzgün herkesi memnun edecek bi çözüm bulunur ama zor görünüyor
-
@yolosapiens tam bir provokatörsün. Tek bir düzgün gönderin yok. Adminlerin sana müdahale etmemesine anlam veremiyorum.
-
Arkadaşlar 6 Aralık ta ales sınavı varmış yarın ösym açıklama yapacakmış ertelenecek mi yoksa o gün öğrenci ve gözetmenler yasaktan muaf mı olacak diye
-
@marsiyal Siz duymak istediğinizi söylememizi bekliyorsunuz. Farklı düşünen birini hemen 'tembel, provakatör,banlayın şunu' diye yaftalıyorsunuz. Tekrar diyorum inşallah hayatınız boyunca en yakınlarınızın kronik rahatsızlığı olmaz.
-
Kurum bizim değil kendi işine geleni yapar. Ertelenirse şaşırmam
-
Arkadaşlar doğu anadolu iç anadolu ege marmara her bölgede bir sınav yeri yapılsa en azından bunun için bi etkinlik yapsak güzel olur gel git birdaha vmy git çok sıkıntı virüsü kapsak vmy giremiyecez
-
@swezy biraz önce bir sözleşmeli öğretmene ösym sınavları ertelendi diye müdürü yazmış. Doğru mu yanlış mı bilemiyorum.
-
@yolosapiens haklısın hocam sağlık endişesi hepimizde var bunu göze alarak ertelenmesin biz bu sınava gireriz diyoruz..sizde girmeme hakkınızı kullanabilirsiniz mesela..
-
@mahlas Twitterda da yazmışlar MEB ve ÖSYM sınavları ertelendi diye ama ne kadar doğru bilmiyorum.
-
@ćekonomist eğitim bir sen sendikası Bingöl yazmış arkadaşlar
-
@ćekonomist şimdi ertelenir mi guy da
-
Şu sınavın iptal olma durumu olmaz. En fazla erteleme olur. Iptal olur bidaha gelmez sacmaliklarini birakin lutfen.
-