2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakanlık zaten uyuşuk davranıyor , ertelenirse sinava felan giremeyiz marta nisana kadar.
Çok yazık, çok. -
@düdüklütencere hocam ben de 90 puanla vmy bekliyorum ama guydan korkuyorum arkadaşlara göre virüsü bahane ediyoruz
-
Bir senedir bu süreçle yaşıyoruz zaten hadi şimdi erteledi bir ay sonra bu virüs belası bitecek mi hayır gittikçe önünü alamıyorlar millet tatil yaparken ben ders çalışıyordum gezerken ders çalışıyordum bir yıldır hiç bir yere gitmedik de ne oldu yine bizim başımızı ağrıyor şuan. Gerçekten sağlığımdan geçtim artık bu sınav olsun herkes yoluna baksın yeter ya..
-
Aradım telefonu açmadılar
-
Ösym ertelediyse Maliyede ertelemeli.
-
Simdi egitim bolumunu aradim kurumun. kendilerine bi bilgi gelmedigini sinavla ilgili bir degisiklik veya ertelenme olmasi halinde resmi siteden yayinlanacagi orayi takip etmemizi soylediler.
-
Mart tan beri şu virüs ülkemiz sınırlarında.. ve yine Mart tan beri belki en az 50 etkinlik yapıldı ilan ilan diye.. o sırada 50000 sağlıkçı atandı bize neden kadro gelmiyor dedik.. şimdi ne oldu da bu virüs bu kadar etkili oldu.. ertelensin diye tutturuk olduk.. şunu anlamıyorum riskli durumlar kronik hastalar vs. İyi de bakkala gitmiyor muyuz her birimiz bi şekilde . Ya da bi nefes alalım demiyor muyuz biraz dışarı çıkalım da.. biz önlemi almazsak evin kapısından çıkıldığı anda da bulaşır bu illet . Her yerde. Ve taa Mart'tan beri.. nerdeyse 3 sene sonra ilan gelmiş.. biz hala tartışıyoruz.. ne diyeyim hak ne hayırlı eylerse güzel eyler...
-
@zenginmemur evet hocam. bende aradım şimdi ösym bile her ilde olan sınavları yapmıyorsa bu sınavda ertelenmeli dedim.
-
Arkadaşlar ÖSYM bile ülkenin her yerinde yapılacak sınavları erteliyorsa 5000 den daha fazla kişiyi toplamaz diye düşünüyorum bakanlık ve sınav görevlileri de kendi çalışanı. Ertelenmesin diyen arkadaşları anlıyorum herkes artık son deminde ancak temaslı olmanız halinde bile girememek daha kötü bişey. Genel anlamda söylüyorum çünkü kimse bana sınavdan önce olmamanın garantisini veremez. Gönülden geçen ertelenmesi ancak olmazsa da gider gireriz yapacak bişey yok
-
@aslankayserili bu sınav ertelenir ve sonunda da iptal olursa yüzlerinizin alacagı ifadeyi görmeyi cok isterim zira
-
Belli ki sınavın ertelenmesini isteyenlerin işe ihtiyacı yok öyleyse ihtiyacı olanlar kazansın inşallah umut eden bekleyen emek veren hak eden her kim varsa inşallah kazanırlar ! Ertelenmeyecek şu sınavı amansızca ısrarla Erteletince sınavı hakka girilen her bir kişi ve tabi her birinin ailesinin vebali de o kişilerin boynuna olsun diyecek söz yok . Şimdi size kolay gelsin ..
-
Gerçekten bazen bu süreci sadece ben mi yaşıyorum diye düşünmeden edemiyorum arkadaşlar bu sınav ertelenirse siz atanmayı unutunnnn zar zor ilan vermişler zaten sonra bizi kim takar
-
@poncik niye benim dememlemi iptal olacak ? Bu hafta temaslı olduğunu düşün? Ya da ailevi bir durumun oldu peki senin yüzün nasıl bir şekil Alacak ?
-
Sinav ertelenirse 2021 kpss ye hazirlanan da unutsun guy sinavi gormeyi. Hatta biraksin 2023 e hazirlanmaya baslasin bu kadar net bu .
-
merak edersin gib i ararsın anlarımda iptal olsun diye öneride bulunmak nedir
-
@aslankayserili peki bu temaslılar tahminen ne zaman temaslı olmazlar ona göre söyleyelimde sınav ayarlasınlar
-
En sonunda bu 1000 de alıp kurum içine verecekler böyle giderse
-
@aslankayserili ya kardeş bi sizin aileniz yok yahu bnm babamda riskli grupta ama buna ragmen gittim kpss ye girdim yapmamız gerekenleri yaptık hepimiz markete gittik vs bu sınavlara başvururken sınavın 12 aralıkta oldugu ve vakaların artma eğiliminde olduğu belliydi şimdi mi aklınıza geldi sanki biz siz korkuyorsunuz ailenize bişey olacak diye bizde korkuyoruz ama dönünce gireriz odamızda karantiya cok korkuyorsak 15 gün kimseyle temas etmessin sanki ertelense ertelendiğinde temaslı yada pozitfliker olmicak mı o zaman virüsün bitmesini bekleyelim ertelendiğinde hapılacak tarihte senin de covid olmayacagının bir garantisi var mı yada bnm yada bir başkasının mantıklı düşünün
-
-
Arkadaşlar büyükçe yazayım anlaşılsın : HER İLDE SINAV YAPACAK OLAN ÖSYM BİLE SINAVLARI ERTELİYOR. SANKİ BURDA ŞAHSİ BİR YORUM YAPIYORUM HALEN VEBAL DEN HARAMDAN HELALDEN BAHSEDİYOSUNUZ. BAKANLIK SİZDEN BİZDEN ÖNCE KENDİSİNİ DÜŞÜNÜR. BENDE SİZİN GİBİ TÜKENDİM. ARTIK HERKESE KUSMA GELDİ FARKINDAYIM ANCAK OLAN DURUMU VE KENDİ TEMENNİ Mİ SÖYLEDİM HERKES GİBİ. HERKES KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR ANCAK ORTADA BİR REALİTE VAR.