2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mrvguy ARKADASLAR LUTFEN BIRLIK OLUP SU TARIHIN NETLIGINI ISTEYELIM BASKI KURALIM OCAK AYINDA SINAVLAR YAPAN YAPIYOR BIZE NET TARIH LAZIM .ONA GORE YOLUMUZA BAKALIM.BELIRSIZLIKTE ALLAH KORUSUN HAKKIMIZ IPTAL BILE EDEBILIRLER COVID BAHANESIYLE.
-
@mrvguy katılıyorum hocam burda herkes sadece şikayet ediyor bi çözüm bulalım diyoruz ses çıkmıyor bir tarşh belirleyip etkinlik yapalım en azından katılıp katılmayacağınızı beyan etseniz ben tek başıma bile günlerdir uğraşıyorum cimer e yazıyorum bazı kişilere ulaşmaya çalışıyorum ama tek başına olmuyı
-
@mrvguy bence en mantıklısı telefon etkinliği arar durursak mecbur bir açıklama yapma gereği duyarlar ama zamanı şimdi değil gibi duruyor zira ocaktaki sınavı dahi ertelediler bnce ocaktan itibaren düzenli aralıklarla gib i aramalıyız bıktırana kadar yoksa çooooook bekleriz kimse kusura bakmasın
-
Arkadaş iyi günler daha önce yaptığım anket sonucu belli oldu.
Anket sonuçlarına göre:
GUY kurum sınavı takvimi belirlenmesi ve hakların korunması TWİTTER ETKİNLİĞİ:
11 ARALIK 2020 CUMA 20:00
12 ARALIK 2020 CUMARTESİ 20:00
13 ARALIK 2020 PAZAR 20:00
14 ARALIK 2020 PAZARTESİ 20:00
15 ARALIK 2020 SALI 20:00
GUY kurum sınavı takvimi belirlenmesi ve hakların korunması TELEFON ETKİNLİĞİ:
11 ARALIK 2020 CUMA
14 ARALIK 2020 PAZARTESİ
15 ARALIK 2020 SALI -
@poncik en mantiklisi telefon gibi hocam cunku herkes aradi o gun gib sitesine ertelendi dedi baski sonucu
-
@hayırlısı035 hocam telefon icin 11 aralikta mi aricaz saat kac gibi arayalim
-
@mrvguy mesai saatinde
-
@hayırlısı035 tamam hocam
-
@swezy su telefon etkinligini yapalim hocam
-
@mrvguy evet yapalım ama etkinlik yeni tarih belirlenmesi olacak. Ardı ardına olursa birçok kişi katılmayabilirmiş?
-
@hayırlısı035 neden katılmıyor lar hocam
-
Guy sınavı en iyi ihtimal Mart başı, en kötü ihtimal Nisan gibi görünüyor. Haklarımız korunur bir şekilde sabırla o güne ulaşabiliriz inşallah
-
Ösym sınavları ertelediği için ertelendi deniliyomuş bakanlıkta hatta bakanlık istememiş vs ben diyenlerin yalancısıyım yani ösym ne zaman alesi falan yaparsa kurum sınavları da o zaman yapılacak sonucu çıkarılabilir
-
@maliyeciece bende öyle düşünüyorum bugün 32 bin yeni vaka vardi boyle devam ederse baharın bitmesini bulur sinav.ama aşıdan biraz umutluyum bi ihtimal azaltır mi sayıları diyorum. bu arada dun rüyama girmiş guy sınavı:))girdigim şehir 69 la kapatiyordu( o nasıl oluyorsa) ben 74 alıyordum basta üzüldüm kesin 80 ustu kapattı diye sonra çığlık çığlığa bi sevinc:) su sınav ne hale soktu bizi rüyalara girmeye başladı artik ve en kötüsü ben calisamiyorum:( konsantre olamiyorum geçen hafta son bir hafta demiştim keske o son bir hafta olsaydı önümüzü gorseydik valla biktim 6-7 ayda
-
9 - 10 Ocakta sayistayin yazili sinavi yapilma durumu varmis, yani daha ertleme karari felan alinmamis heralde. Bunu baz olarak hmb sinavlarinin da bu ay icinde yapilma durumu olabilir mi acaba. Bi sinav yapiliyorsa diğeride yapilabilir diye düşünüyorum. Gerci sayica biraz fazlayiz ama. Ne diyorsunuz bu konuda.
-
@varol bence tamamen pandemi sürecin bitmesiyle alakalı ösym sınavları ertelemis Ocak ta nerden biliyorsun vefat sayisinin artmayacagini.yaklaşınca o da ertelenir ösym erteledikten sonra mi alınmış sınav kararı?
-
@earth11 belki vaka sayilarini o zamana kadar azaltip hastene yogunlugunun dusecegi öngörusu ile erteleme kararı almamis olabilirler. E böyle bir ihtimal varken guyun bu donemde yapilma olasiliğinin olduğunu düşünüyorum.
-
@varol ben vakalari, vefat sayısını takip ediyorum bir de tabi kisitlamalar bunlar bitmediği, azalmadigi surece sınav yapilmaz.kis ve bahar ayları beni korkutan aşıyı da eminim insanlar hurafelerden dolayı yaptirmiycak:))herşey belirsiz nasıl bi döneme denk geldiysek
-
@varol 31 ocakta yapılacak sınav ertelendi. Duruma göre sınav takvimi belirlenir. (Temennimiz en kısa sürede yapılması)
-
GUY kurum sınavı takvimi belirlenmesi ve hakların korunması TWİTTER ETKİNLİĞİ:
11 ARALIK 2020 CUMA 20:00
14 ARALIK 2020 PAZARTESİ 20:00
17 ARALIK 2020 PERŞEMBE 20:00
19 ARALIK 2020 CUMARTESİ 20:00
21 ARALIK 2020 PAZARTESİ 20:00
24 ARALIK 2020 SALI 20:00
GUY kurum sınavı takvimi belirlenmesi ve hakların korunması TELEFON ETKİNLİĞİ:
11 ARALIK 2020 CUMA
14 ARALIK 2020 PAZARTESİ
17 ARALIK 2020 SALI