Toptan bir cevap veriyorum, ben sizin yazdıklarınızı en ince ayrıntısına kadar okuyorum ama sizin okumadan sadece kafanızdakileri söylediklerinizi düşünüyorum, çünkü elli kez cevap verdiğim şeyleri hiç konuşulmamış gibi önüme getiriyorsunuz.
-ponçik, insanlar ister etkinliğe katılır ister katılmaz demişsin ama zaten bu konunun açılma sebebi senin etkinliğe katılmayanlara olan sitemin ve iibf'liden bi şey olmazcı tavrındı. ve benim bu arama işine neden katılmadığımı bu siteminin üzerine kendi sebeplerimle anlatmamdı. laf lafı açarak etkinliklerde hoşuma gitmeyen yanları ifade ettim.
-mrvguy, anlattığın kıssaya da hisseye de canı gönülden katılıyorum. herkes kendi elinden geleni yapsın tabi ki amma büyük amma küçük, orman yangınından kaçan koca hayvanlar gagasında su taşıyan serçeye sormuşlar napıyosun öyle yangın söner mi diye, elimden gelen bu demiş diye versiyonu da var hatta.
ama kaçırdığın konu şu; yangın su ile söner ve orada bir mantık var.
ancak ne şu an şu durumda şu tarihte başkanlığı aramanın bir mantığı var
ne bundan önce yaptığınız insanların ilk fırsatlarındaki mesleklere yerleşip devamında haklarını kullanarak diğer ilanlara başvurma haklarına çemkirmenizde bir mantık var.
mücadele etmek gelişigüzel bi şey yapmak değildir. doğru mücadele etmek de önemlidir.
-ayrıca; arayıp aldım dediğiniz bilgi bi bilgi değil, aklın yolu birlik bi cevap. ertelendiğinde dedik, bu vaktinde iptal olan 500kişilik vmy gibi olur korkusu yaşayanlar için; ösym sınavları ile eş zamanlı ve aynı sebeple ertelendi, çözümü de eş zamanlı olur çünkü erteleniş dayanakları ortak diye. adamın cevabı az aklınızı kullanın manasında olmuş.
ben bakanlıktan olsam inanın ne bu atanana2yılkadroyok mu neydi o etkinliği yapan ve üstüne insanlara çemkiren onları ifşa eden bir güruhu ne de şu an tarih isteyen ya da sınavımızı yapın baskısı yaptığını sanan güruhu ciddiye alabilirim. bunlar ne yahu böyle derim içimden.
burda eleştirdiğim şeyin ''mücadele'' olmadığını anladığınızı umuyorum bu defa.
mücadelenin içinde hak savunmak vardır, kadroyoktaki gibi hak yemek değil, ki atananlar başka ilanlara başvuramasa bu bana da yarar ama bunu talep edecek bir hakka da mantıklı gerekçeye de sahip değilsin
doğru adımları atmak vardır, önünü kimsenin göremeyeceğinin aşikar olduğu bir zamanda baskı yapmak sadece ciddiyetini kaybettirir, sürekli arıyor sürekli akılda kalıyor olduğunuzu sanıyorsunuz ancak aksine ciddiyetinizi kaybediyorsunuz, asıl sonuç alınabilecek zamanda aradığınızda öfff yine bunlar arıyor durumuna düşmekten başka bir şey sağlamıyorsunuz.