2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 hocam gib ne cevap verdi diye sormak istedim aslında
-
@swezy Başka ileti karıştırdım. Özür dilerim. GİB sayfası takip edin. Açıklama olduğunda duyurulur dediler.
-
@hayırlısı035 teşekkür ederim hocam bana da aynı cevabı verdiler biraz da sinirliydi telefondaki kişi
-
@swezy herhalde haftanın ilk günü olunca bana sinirli cevap vermedi.
-
@hayırlısı035 4 - 22 ocakta okullarda sınavlar yüz yüze yapılacak meb açıkladı onların sınavları yapılıyor kaç milyon öğrenci sonuçta bizim sınavı da yapsalar artık ya
-
Sınav tarihi kaç gün önceden ilan edilir acaba tahminen. 2 hafta kala olmaz herhalde dimi
-
@law 1 ay önceden verirler haberi ben şahsen ocağın 15 ine kadar açıklama yapıp sınavı şubatın ortasında yaparlar diye düşünüyorum...
-
@sherlock çok mantıklı hocam bencede böyle olabilir
-
Ne nalet bi sene boyle.belirsizlik cok kotu yeminle neyi bekledigimi bilmiyorum sinav tarihinin belirsizligi yuzunden insan ders calismaya zorlaniyo .ilk senelerim olsa belki neyse de.... ocak ayinda insall bi aciklama yaparlar
-
Vakalarda azalıyor etkinliklere daha da yüklenmemiz lazım, en azından takvimi açıklasalar
-
@sherlock imza
-
arkadaşlar vaka sayılarında düşüş olduğunu sürekli söylüyorlar ilgililer. Ayrıca bir çok sınav ilana çıktı ve sınavlar yapılıyor. Biz ısrarla aramalıyız. Sinirlenebilirler ama yapacak bir şey yok biz çok yıprandık çok zorumdayız bunu anlamaları gerek.
-
Milli eğitim ocakta milyonlarca öğrenciyi yüz yüze sınava sokucak bizim 5 bin kişilik sınavı yapmayı 1 yılda beceremediler. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
-
@law üstte biri yazmış, 1 ay vaktimiz olacakmış zaten. kurum söylemişti galiba
-
@sokrates12 hayırrrr olmazzz olamazzzz koronaaaaaaa
-
Elbirliğiyle bastırmalıyız
-
Beklemenin sonu yok
-
arkadaslar ne durumdasiniz konular bitti mi , ders calisabilio musunuz
-
@sokrates12 olur mu hic ya 5000 kisi Ankara ya gidicez ailemize bulasir . Aman olmasin sinav basina gelmeyen bilemez sonra olsuncular sagolsun . Otursunlar beklesinler ders calisarak. 95 almis insanlar bekliyor daha .
-
Yüz yüze sınavlar baskılar sonucu ertelendi benim artık ümidim iyice azalıyor ya bu belirsizlikten bıktım artık ya bi açıklama yapsınlar yeter