2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn o kadar detaylı mi çalışıyorsun:)
-
@strtmn Hocam eğer o istisna uygulanırsa işletme vergiden indirim müessesinden yararlanamıyor. Devlette istisna peşinde koşacağına indirim daha mantıklı diyor. Ama işletme bu durumu bilmediği için istisnayı mantıklı görüyor. Devlet ise zarara uğramasın diye vazgeçememe hükmünü koyuyor.
-
@muhmul5811 hocam vergi hukuku icin hangi kaynagi kullaniyorsunuz
-
@rabia89 Vergi Hukuku-Nurettin Bilici. Hocam guy için çok kapsamlı bir kitap ama yazılı kurum sınavlarında çok yardımcı oluyor.
-
@harmanhh ösym 9-10 ocaktaki sayıstay sınavını ertelemedi. ösymyi baz alıyorsak guy sınavı da şubatta falan olur diyebilir miyiz
-
@asımus ÖSYM’yi baz alabiliriz ama Sayıştay sınavını baz alamayız. Sayıştaya 225, guya 5000 kişi girecek
-
@rumelili Sayıştay sınavını da ösym yapıyor. hmb de 150 kişilik müfettişlik sınavını ösymyi baz alarak erteledi sonucta
-
@asımus Hocam HMB ertelemeye dünden razı geçen alımda bir mülakat tarihini açıklaması 7-8 ay sürdü. Ben de isterim hemen olsun ama sanmıyorum. Bi de mutasyon haberleri yeni bir belirsizlik demek
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İleti kaldırılmıştır.
Hocam kadın üyelerimiz, arkadaşlarımız da var forumda. Lütfen daha dikkatli olalım.
-
@mk-ank Forum full erkek olsa ne fark eder? Sokak ağzı görmeyi aklıselim herhangi biri istemez zaten.
-
@rumelili saygılar dostum.
-
@strtmn Saygı bizden seni idari yargı başlığına alalım
-
@rumelili 77-78 ile ugramam ben oraya:))
-
@mk-ank tamam.
-
Guy sınavını iptal edip 5000 kişinin hepsini alsalar keşke
-
@homecinomiss 5000 kişi direk mülakat mı ? Anlamadım.
-
Arkadaşlar sınavla ilgili hiç duyum yok.mu? Bekle bekle yıldık artık ya. Birde bu mutasyon haberleri çıktı, iyice belirsizlik arttı ya. Moral motivasyon kalmadı gerçekten artık.
-
@arz-u valla hocam hic bi bilgi yok.bekliyoruz bizde lakin aklim almiyor ocak ayinda subat ayinda baska kurumlar catir catir yaziliyi mulakati yapiyorlar da bu maliye neden yapmiyor pandemi maliyeyi mi vurdu anlamadim ki bu gidisle mart ayini bulur sanki diger asamalarin uzunlugundan bahsetmicem.tek kazandigimiz hak bu bundan da surunmecedeyiz .tamam calisalim da ne zamana kadar ???? Tamam anladik aralik ayini hadi ocak ayini da gecelim dicem subat ayi da mi boyle olcak anlamadim ? MART ayi gozukuyo boyle giderse.koca belirsizlik hakim
-
@mrvguy eski bakan en azindan etkinliklere karsi tepki veriyodu ama bu yeni bakanimiz sanki almak mi istemiyo ne