2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mrvguy offf hocam valla 2021 kpss ye de girersem 4.girisim olucak, saka gibi, sanki yillarca 80 ustu puan alamadm da her yil artirmak icin kpss ye giriyormusum gibi
-
Meb takviminde 15 şubat yüzyüze eğitimin başlayacağı tarih olarak belirlenmiş. Mutlaka nisana hatta marta bile sarkıtmadan bu sınavı yaptırmalıyiz arkadaşlar.
-
@harmanhh ben sana burda duyum aldığım kişiyi açıklayamam sadece duydugum için söyledim burda isim soyisim vererek karşı tarafı zor duruma düşüremem bi de kurum içinden olan kişiyi burda pareto da bilgi verirken bütün aldığı duyumların isim soyisim paylaşmaz ki karşı taraf zor duruma düşmesin boş yapan sensin önce karşındaki insanla nasıl konuşacağını öğren devlet memuru olmak istiyorsun bu kafayla zor işin
-
@harmanhh Sen ve senin türevlerin yüzünden artık duyumcular uğramaz oldu foruma. Duyumcular sınav ertelenecek dediğinde "erteleme yok, duyum da duyum" diyen sen değil miydin? Sonuçta ertelendi. Demek ki boş yapan senmişsin.
-
@rumelili yok
-
TAKVİMİ İÇİN TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️18 ARALIK 2020 CUMA (Yani Bugün)
19:00'de
️HMB Sınavlarının tarihinin açıklanması için etkinlik yapılacaktır.
️MAKSİMUM KATILIM SAĞLAYALIM.
TAG etkinlik saatinde duyurulacaktır.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@poohdini aynen doğru demişim, kurumu arayıp sormuştum erteleme yok demişlerdi. Bizzat kurumdan bilgi alıp yazdım. Duyumcu arkadaşlar buyursun tutan yok:) . En son yazdığım da yine kurumdan öğrenilmiş bilgi. Sen buyur akşam etkinlik var oraya bekleriz, herkesi bekleriz.
-
Tagımız
ElvanİİBFye HmbSınavTarihi
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
TAKVİMİ İÇİN TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️18 ARALIK 2020 CUMA (Yani Bugün)
19:00'de
️HMB Sınavlarının tarihinin açıklanması için etkinlik yapılacaktır.
️MAKSİMUM KATILIM SAĞLAYALIM.
TAG etkinlik saatinde duyurulacaktır.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@ayhan-ışık işte aradığımız ruh
-
ileti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Merhaba arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor sınav sizce ne zaman olucak ben Bi türlü konsantre olamıyorum
-
Bu siteye ne oldu artık sayfa sayfa gözükmüyor mu bnde mi öyle yoksa bir tek bundan sonra böyle olacaksa düzenlemesi hiç güzel olmamış sayfa taa 2/3 gün önceki gönderilerden başlıyor tee aşagı 462924 dakikada iniyorum birde sürekli sayfa yenileniyor kendi kendine başa alıyor sayfayı hiç hoş değil
-
@homecinomiss hocam aynı sizin durumunuzdayım ertelemeden önce nefes almadan çalışıyodum neredeyse ama erteleme haberinden sonra kitaba dokunamıyorum bile depresyona girdim sanki hiç bir şey yapmak istemiyorum
-
@homecinomiss ben max 3 saat iktisat / muhasebe çalışıyorum ama o üç saat bile on saat gibi geliyor . Çalışma tempomu ve motivasyonumu kaybettim
-
Ahh ahh..!! Sen sayfa sonuna düşecek başlıkmıydın BEE.
Seni sonlara düşüren kader utansın.. -
-
Haberler çok kötü bu yüzden GUY sınavı en erken 1 yıl sonra yapılmalıdır. (İRONİ)
-
Kıymetli arkadaşlar KDV 'de istisnadan vazgeçme durumu var hani, hatta bazı durumlarda istesen de vazgeçemiyorsun. İstisnadan neden vazgeçelim? Bunun mantığı nedir. Kafam durdu:)