2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@bybredd Ramazan’da oruç ağzımızla bizi Ankara ya sınava çağırırlar muhtemelen
-
Son 24 saatte hiç tartışma çıkmamış tebrikler
-
Sadece ilandan sınava geçen süreleri toplasak askerliği aradan çıkarırdık. Öyle bir süreç .. :))
-
@rumelili Engellenmiş sanırım arkadaş. Yoksa imkanı yoktu böyle bir durumun zaten.
-
@tobinq düşündüm aslında ama sınava kadar paslanır insan sil bastan sıfırdan başlamak gerekir derslere
-
@tobinq Ben tamda öyle yaptım hiçte pişman değilim
-
@strtmn sınavın yapılacağı tarihlerle ilgili hocam
-
@ztrkrdvn duyum kaynağın nedir valla ağzından cımbızla almayalım dostum lafı merak ettik daha ayrıntılı bilgilendirirsen seviniriz mesela ne zaman gibi olacakmış
-
@poncik hocam ben sadece duyduğumu söyleyim o vakit kesinlik yok nisan gibi yapılacağını duydum ama sadece duyum söylediğim gibi bu konularda çok bişey söylemek istemiyorum umarım yanılırız daha erken yaptırmak için uğraşmalıyız
-
@poncik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ztrkrdvn valla ağzından cımbızla almayalım dostum lafı merak ettik
@ztrkrdvn hocam, kimsenin moral ve motivasyonunu etkilemek istemedi herhalde. Vallahi olabilir hocam, madem erteledik şu kışı bir çıkaralım olmuş, olacak da olabilir. Artık, bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete
-
@strtmn aynen öyle hocam hiç bi dostumun moral motivasyonunu bozmak istemem istemiyorum da umarım yanılırım yanlış çıkar da daha erken olur sınav ama malasef böyle duydum
-
@frank Valla en güzelini yapmışsın dostum
-
@scofieldmustafa Ben de böyle düşündüğüm için gitmedim ama mesleğe girip ondan sonra bu konuları düşünmek nasip olur inşallah
-
Arkadaşlar bu işin duyumu falan yok. Sınavın ertelenme nedeni belli. Ne zaman olur şu zaman olur vs bunlar boş laf. Şunu duydum bunu duydum hikaye. Ben aradım ve tamamen ÖSYM ye göre hareket edilecek çünkü ÖSYM daha geniş ve çok sınav yaptığı için. Ayrıca ÖSYM sınav takvimini Ocak ayında netleştirecekmiş, bizim sınavımızda ona göre şekil alır. ( Duyumu olan kaynağını açıklasın boş yapmayın). İyi çalışmalar.
-
@ztrkrdvn sağolun hocam tekrar bilgilendirme için valla artık 2021 kpss ye kadar yolu var ne diyim yıldım bu süreçte ztn pekde olumlu şeyler düşünmüyordum şahsen duyumunuz olmasa bile süreç ztn bize sınavın en erken mart sonu nisan başı olacağını gösteriyor gibi bizim 6/7 yıldır motivasyonumuz bozulmamış şimdi mi bozulacak Olanla ölene çare yok kardeş napalım kaderime boyun eyiyorum artık
-
Desenize minimum 2.5 ayı bulur, ne çekilecek derdimiz varmış. Sınav bizi bul, sen de kurtul biz de cümleten
-
@harmanhh katılıyorum . Bence de iyi çalışın . Sınavdan sonra ne demek istediğimi anlicaksınız .
-
Suan tek yapilacak sey osym sinavlarinin baslamasini beklemek madem osym sinavlariyla baglantili her sey osym sinavlara basladiginda biz de baskimizi yapariz o vakit .tarihin netlesmesi konusunda cunku yazili sinavi sonuclarin yapilmasi aciklanmasi mulakat tarihlerin mulakatin aciklanmasi neredryse 2021 yilinin tamami gitcek acikcasi 2022 baglar ve kpss gircez mecburen hersekilde.neyse ocakta netlesir belki osym sinavlarina gore .allah yardimcimiz olsun arkadaslar
-
nisan falan noluyoruz arkadaslar!! Osym sinav takvimini acikladigi anda iki hafta sonraya sinav tarihi verecekler. Ben boyle inaniyorum. Yani tahminjm ocak sonu veya subat basi daha gec olamaz. Olmamali! ihtimalini bile düsünmuyorum
-
Ders çalışabilen var mı?