2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere Dostum pişmedi mi hala?
-
@paretowilfredo
pişti hocam ötüyor bile -
buyrun beraber afiyet olsun size okuayacak çok yazı bıraktık duvar gibi yorulmuşsunuzdur
-
@düdüklütencere sizi engelleseler geriye 570 sayfadan 300 sayfa kalır
-
@scofieldmustafa
valla okuduğunu anlamayanlardan sebep.
ben adamlara mantık hatalarından bahsediyorum adamlar kadro istememek belirli bir tarih olmasını istememek gibi anlamlar çıkarıyor
buraya bu amaçla bi şey yazabilecek biri olduğunu düşünüyolar ve acaba yanlış mı anlamışım diye sorgulama gereği de duymuyolar. -
Sınav ne zaman olur tahminler Var mı
Mart Nisan mı nisanda sınav olsa yaza mülakatları hlleder Eylül gibi başlangıç olur heralde -
@merasim34 ben şubat sonları diye düşünüyorum tamamen şahsi görüşüm
-
@merasim34 en az mayis bu sinav . Subat falan hayal kurmayin ya.
-
@bybredd ben temmuzdan önce yapılmaz diyorum
-
Sınav en geç Mart gibi olmalı. Yılbaşından sonra kurumu aramak, twetter etkinlikleri vb. ne varsa yapalım.
-
@bybredd tamam.
-
@bybredd hocam diğer kpss yede görelim diğer bölümlerin atanmasi icin paraya ihtiyacı varmis ibbf zaten odenegimizi karşılıyor diyorlarmış alistik zaten bekleyelim bakalim kac baharlarda geçecek yaş 50 olsun
-
Ne yazık ki güzel seyler duymuyoruz dostlar bir olmak zorundayız artık yoksa şubatta sınav olur hayali kurmak sadece hayalde kalır
-
Arkadaşlar sınav gelene kadar soru çözeceğim sadece ama sizler hangi soru bankalarını kullandınız hukuk derslerinde
-
@ztrkrdvn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ne yazık ki güzel seyler duymuyoruz dostlar
Ne gibi hocam?
-
Sağlık çalışanları bile ocak ortası gibi aşılanacakmis hadi hayırlı olsun.bu sınavın en geç mart gibi olması lazim martı aşarsa patlarım valla sabah aksam sınav merkezini arar taciz ederim ayni performansı sizdende beklerim:))
-
arkdslar bazı hocalar sinavin subatin sonunda olacagi bilgisini veriolar ,kendi gorusleri olarak, bir duyum alms olabilirlee
-
@pollyanna themis juctice a kadro olabilir
-
@rabia89 hangi hocalar peki
-
@rabia89 sagolun hocam en ufak bilgiye bile muhtaciz allah razi olsun gereksiz arkadaslari engelleyip bos muhabbetlerinden sonra ilac gibi geldiniz .