2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@duha aynısı@12345 kardeşimiz için de geçerli
-
@hayırlısıı kişi kendine yakısani yapar. Kendinize yakistiriyorsaniz yazın. Elinize kimse kelepce vuramaz
-
@düdüklütencere2 ic sıkıntı yapacak bisey yok anlatmaya calistigim bu isin doğru zamanı yok onu anlatmaya çalıştık doğru zaman islemez burda bir ararsın iki ararsın vakalar biraz azalınca yapılır sınav önemli olan uyandırmak.sen israrla su zaman doğru değil öyle yapmayin, olmaz..keske ters gitmeseydin. iç sıkıntın tamamen duymak istenenin dışında muhalefet olmandan kaynaklı ve gerçekten çoğu insana ters gelmiş ki sen de bu kadar üzülmüşün.benim sana tavsiyem biraz uzak kal
-
@sedatinho salgın artınca 'ertelensin' dediğimiz için bize 'tembeller, konularını yetiştirememişler' diye cevap atıyorlardı. Hatırlıyor musunuz o postları ?
-
@125478 boyle sataşan bir insana karşı nasıl kendini tutabilirsin grubun muhalefet partisi @sedatinho bence isim ver öyle itham et grubun geneli için konusma
-
Bu başlıkta bu şahıslar oldugu sürece burda sürekli böyle saçma sapan tartışma kısır döngüsüne girer dururuz bi hayır gelmez bu sayfadan, yöneticiler el atmalı.
-
@hayırlısıı evet referansı olup da sınavın hemen olmasını isteyip millete saldıranlara bir yaptırım şart.
-
@125478 kardeşim diyorum bak sana güzellikle anlatıyorum birincisi benim referansım var o yüzden hemen sınav olsun demedim hiç bir zaman ki olsaydı göç uzmanlığından elenmezdim. İkincisi ben hiçbir zaman tembelsiniz demedim. 4-5 senedir bu işin içindeyiz ve artık beklemekten sabır taşına döndük çatlamak üzereyiz. Sadece burda bir etkinlik yapılmak isteniyor o da sınav takvimi belirlensin diye, hayır sana ne oluyor aradan çıkoyorsun yok referansınızı arayın falan nasıl bir üslup nasıl bir bencillik bu anlamadım merak etme arasak birşey olmaz olsaydı sen vakıfbankası insan kaynaklarını aradığın zaman sana olurdu dimi. Merak etme bilgi amaçlı aranıyor. Korkma sınavı hemen yarın yapmazlar rahat ol en az 2 3 ayı bulur..
-
@hayırlısıı Ben burada 'salgın var, evlerimizde kronik rahatsızlığı olanlar var. hepimizi Ankara'da toplamasınlar' diyince gelen tepkiler 'tembel, konu yetişmemiş, benciller' diyorlardı. Hanginiz çıkıp da 'kardeşim tanımadığınız insanlar için neden böyle konuşuyorsunuz?' dediniz? Linçin allahını yedik burada. Telegram gruplarında, Twitterda nicklerimiz dolandı, ekran görüntüleri atıldı. Hanginiz 'yapmayın' dediniz? Kusura bakmayın.
-
@125478 hadi işine kardeş sen mutlu ol diye böyle bekleyemeyiz hayat akıyor yaş gidiyor tüm etkinliklere tüm aramalara tam destek vericem, sen otur evinde tamam mı ama burdakilere de sataşma sataşırsan yine cevabını layıkıyla alır oturursun yerinde..
-
@hayırlısıı Kötü niyetli olanlar hiç kazanamadı bu hayatta. Guy ilanı gelirken de patırtı koptu ve hak yerini bulmuştu. Bu süreçte de hak yerini bulacak ve salgın riski minimuma inmeden sınavlar yapılmayacak. Nisandan önce sınav filan yok. Şimdi gidin arayın istediğiniz yeri. Ders filan çalışmayın. Sonra il göçte olduğu gibi 'ama yüksek kapattı' diye söylenirsiniz burda.
-
Bıktık ya bık tık. Komple bıktık. 60 lı yaşlarında babamın her gün sabahın 6 sında işe gitmesini sağlayan şartlar , konu bizlere verilecek 1.000 kişilik ilan olunca sağlık meselesine dönüyor , kronik hastalar yalnızca 3 yıl sonunda verilen gıdım kadar ilan için düşünülüyor. Samimiyetsizsiniz abiler samimiyetsizsiniz. Avm'ler açık , diğer kurumlarda mülakatlar sınavlar yapılırken şu gösterdiğiniz duyarlar boş. Bomboş. Yazında salgın vardı , aynı şartlar aynı hastalar mevcuttu , niye düşünmeden girdiniz kpss'lere bilmem nelere.
Verilen yıllar olmasa şu saçmalıkları bir saniye çekicek gücüm olmazdı. 3 yılın sonunda verilen 1.000 kişilik ilan da berat beyden bize hatıra olsun. Allah yıllarını deviren arkadaşlarımın da sabrını artırsın. -
@sokrates12 bravo yapılsın sınavlar bitsin bir an önce 7 şubatta vakıfbank sınav yapıyorsa guy da olmalı aramalıyız artik hadi şubat sonu olsun mart nisana kalmamalı bizde biraz dinlenip önümüze bakalım bu ne ya yaz tatili yapamadan 2021 kpss geldi hayatımız geçiyor boyle ders çalışmayla birileri de yiyip içiyor keyfine bakıyor.herkes elini taşın altina koysun sınav merkezinin numarası-312 387 33 45
-
@sokrates12 kardeşim kesinlikle katılıyorum söylediklerine senin baban 60 yaşında işe gider bnm arkadaşım hamile haliyle hergün işe gidiyor neden mecbur cünkü hayat bir şekilde devam ediyor insanlar para kazanmak zorunda az da olsa sonra sınav yapılsın diyince biz ailelerimizi düşünmüyor oluyoruz bnm ablam doktor aylardır canı çıkıyor neden üç beş tane sınav yapıldı diye değil insanlar avm lere düğünlere ev gezmelerine hünharca gittiğinden dolayı kronik hasta yakınım var demogojisi yapmasın kimse bmm babam 67 yaşında hem şeker hem tansiyon hastası kardeşim nasılki eylülde mecburen kpss ye her oturumda farklı sınıfta sınava girdiysem guya yada başka bir sınava mülakata da tedbirimi alır giderim cünkü buna mecburum eğer bir işim olması gerekiyorsa mecburum burda ayın sonunu getiremeyen bir çok arkadaşımız vardır eminim bu insanlar virüsün bitmesini mi beklesin ekmek parası kazanmak için yapmayın yeter artık virüs var muhabbeti ya herkes hayatına devam ediyor yazın düğünler yapıldı oteller açıldı avmlerde hala alışveriş sırası 31 aralıkta marketler hıncahınc doluydu ama yookk sınav olmasın neden pandemi var yeter artık
-
312 387 33 45 sınav merkezi
-
Arkadaşlar şimdi aradım, telefona ilk bakan operatör başka bir operatöre yönlendiriyor. Bana verdiği cevap" şuan herhangi bir gelişme yok" dedi. Sizde arayın isterseniz belki bir yerlere iletirler adaylar çok arıyorlar diye başkanına falan bu işler hiç belli olmaz etki tepki olabilir
-
@hayırlısıı Bende aradım banada aynı cümleyi kullandı. Düzenli ararsak dikkate alınırız diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar malum bir daha konuşulmamak üzere şu kurumu aramayalım diyen arkadaşlara geçmiş yıllardan paylaştığım bir postu görmelerini istiyorum. Malum vakalar azalışa geçti ama bazı arkadaşlar artık aramayalım biz arasak ne olur diyenler var, etkinlik yanlısı olmayabilirler ama etkinlik yapacak olanları da baskılayamazlar. Belli ki bu kardeşler yeni sürece dahil olmuşlar. Bizim bu ilanı nasıl zor günlerde bekleyip sesimizi her yere duyurmaya çalıştığımızı ve en son ilanın Haziran 2018 de geldiğini üzerinden 2 buçuk sene geçtiğini ve hala da verilmiş ilanın ertelenmesi ve kronikleşen bu sürecin nasıl sonlanacağını belirsizlikten bir an önce kurtulmak istediğimizi bilmiyorlar sanırım..
BU İLETİYİ AĞUSTOS 2019 DA PAYLAŞMIŞTIM hesabını yapsınlar bir zahmet..Çok değerli Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hazine ve Maliye bakanımız! İibf mezunu olarak her sene gelen gelir uzm yrd, vergi müf. Yrd, devlet gelir uzm yrd sınav ilanları en son 7, 18 haziran 2018 de geldi. 2017 de 2018 kpss'ye hazırlanmaya başladık. 1 yıllık yoğun çalışmayla 2018 kpss den 85 üstü başarılı puanlar alarak kurum sınavı ilanlarının gelmesini bekledik ve çalışmalarımızı hiç aksatmadan devam ettik. Fakat Sgk denetmen yrd hariç her yıl gelen ilanlar gelmedi. 1 yılı aşkın zamandır ilanları bekliyoruz. 2019 kpssye de girmek durumunda kaldık ardından sınav sonuçları açıklanana kadar beklemeye koyulduk ve sınavın açıklamasına 8 gün kaldı. 2 seneyi aşkın zamandır sabah akşam ders çalıştık, çalışıyoruz. Her yıl 60bin civarında sınava giren biz iibfliler devletimizden her yıl gelen sınav ilanlarını bekliyoruz. Çok yoğun çalışma temposunun yanında uzun zamandır kurumlardan sınav ilanı bekleyerek ruhen ve maddi olarak çok yorulduk. Lütfen yetkilerden bizim de sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Sayın cumhurbaşkanım bize el verin, bu vatanın evlatları olarak devletimizin idaresinde azimle, verimli bir şekilde çalışmayı ülkemizi daha da kalkındırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya her zaman hazırız. Her sene istikrarlı bir şekilde gelen ve kurumun ihtiyacı olan Gelir Uzm Yrd, geçen sene iptal edilen Vergi Müfettiş Yrd, Devlet Gelir Uzm. Yrd, uzun zamandır ilana çıkmayan Mali Hizmetler Uzm. Yrd vd kariyer meslek sınav ilanlarının gelmesini talep ediyoruz. Arz ederim.
(Arkadaşlar ben cimere yazdım sizde yazın belki bi vicdanlı yetkiliye sesimizi duyurubiliriz. Bir sürü etkinlik yaptık ses çıkmadı, yapmaya devam edelim sessiz kaldıkça süreç daha da belirsizleşiyor. Herkes elinden geleni yapmalı.)
-
Neyse arkadaşlar,referanslı veya referanssız bu sınavın Nisan ayında olacağı aşikar.Size bir şey danışmak istiyorum.Ayni zamanda vmy hazırlanıyorum, açıkçası çalışmalarımı klasik sınava yönelik götürmeye çalışıyorum.Sizce çok test sorusumu çözülmeli, yoksa zaten klasiğe çalıştığım için sadece tekrarlar yapıp deneme agirliklimi bir yol izlenmeli?
-
Bu yeni maliye bakaninin pek umrunda degil sanirim en azindan sesimizi duyuyordu berat bey... artik enflasyonu dusurme programindan bahaediyodu bakan acaba bundan midir tarihin netlesmemesi dicem.valla gelir uzmanligi yeterliligi catir catir tarih verildi.alt tarafi tarih ... resmen tarih dileniyoruz kadro yerine .. gorulen o ki bu yeni bakan daha ilan vermez berat beyin ilanlari arka arkaya geliyodu..bunda resen durakladik....