2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere2 bizi bizimle bıraksan aslında papatya çayı içmiş kadar olucaz ama olamıyoruz işte hoşuna gidiyor bizi sabote etmek itiraf et vakit geçiriyorsun bu şekilde ders arasında
-
@poncik
yok bak vallahi değil inan ben de geriliyorum şu başlığa geldiğim her gün günde 3 atlet değiştiriyorum. vallahi bak canı gönülden düşünmediğim hiçbir şeyi ifade etmiyorum burda. hepimiz yorgunuz ama kızılan şey ile kızılan duruma sebep olan şeylerin örtüşmediği konuşmalar görünce huyum batsın çıkıp diyorum ki bence böyle. sonra haydi eller havaya.
bunlar hep işsizlikten yoksa ne dert edecem kim neye kızmış kim neyi neye bağlamış, hep boşluktan hep derse odaklanamayıp boş geçen vaktin yarattığı vicdan azabından kurtulmak için buralarda vakit geçirmekten -
@düdüklütencere2 sessizlik bazen cok anlamlıdır benden sana abla sözü çok konusmaktansa( heleki anlaşılmadığını düşündüğün zamanlarda)dinlemek, sessiz kalmak daha iyidir.bak buna uy günde 3 taner atlet değiştirmezsin(insan burda sinir olduğu için niye bu kadar terler, sıkıntı yapar onu da anlamış değilim.
-
-
Devletimin korona yüzünden bir gün sürücek sınavı yapmayıp alım sürecini aylarca erteleyecek olmasından dolayı her gün evden çıkıp her gün koronayla karşılasmak üzere özel sektördeki iş ilanlarını takip etmeye başladım İletim bu kadar boşlarınızı başka yerde yapın
-
@düdüklütencere2 düdüklüm, patates pürem sen hep haklisin.rahatladın mi patates pürem övüyorum seni hay maşallah.ya "düşüklüğünü" düdüklü diye okudum ya la ( yine gülüyorum yazarken ulan düdüklü aksama nohut mu haşlasam
-
@earth11
oooohhhh çok iyi geldi valla omzuma bi öpücük kondurdum bi tanecik ben -
neyse en azından bu sefer severek ayrılmayı başardık. balta gibi saplandığım süreci hızlandırma hevesinizin ortasından, buradan kalan atletlerimi bakanlıkta telefonlara cevap veren görevliye bağışlamak istediğimi bildirerek çekiliyorum.
-
Burada ertelenmesinci tayfadan birinin GUY başlığında yaptığı algıya bakalım. İsmi Earth11
Puanının 76.6 olduğunu söyleyen ss:
İstanbul'un 79'dan aşağıda kapatmayacağını söylesen ss:
Burada da İstanbul için zaten puanının yettiğini belirten ss:
Şimdi bu arkadaşın son mesajlarına bakarak hangi tayfanın artniyetli olduğunu tümevarım yöntemiyle anlayabilirsiniz. Hepinize iyi günler diliyorum.
-
fotoğraflar bende görünmüyor ama kan gövdeyi götürecek gibi arkadaşlar modemlerinizi fişten çekin
-
@düdüklütencere2 Biz bunların hangi amaçla ortalığı birbirine kattıklarını en başından biliyorduk. Kurumun verdiği cevapla salgın riskini göz önünde bulunduran bizlerin sayısının da bunlardan fazla olduğunu da biliyorduk.
Sıra bunları herkesin bilmesinde.
-
Burada ertelenmesinci tayfadan birinin GUY başlığında yaptığı algıya bakalım. İsmi Earth11
Puanının 76.6 olduğunu söyleyen ss:
İstanbul'un 79'dan aşağıda kapatmayacağını söylesen ss:
Burada da İstanbul için zaten puanının yettiğini belirten ss:
Şimdi bu arkadaşın son mesajlarına bakarak hangi tayfanın artniyetli olduğunu tümevarım yöntemiyle anlayabilirsiniz. Hepinize iyi günler diliyorum.
Linkler yenilendi.
-
Ertelenmesinci tayfadan Ankara'da yaşayanlardan biri de sokrates12 ... bu şahsa çok kolay geliyor mesela ankarada sınav olsun demek...
-
@125478 79 la kapatır demisim ist kapattı yazık sana ya elinde koz yok bi de erinmeden düzenleme yapmış, yazimilarimi bulmuş tek tek " sapiens "önceki hesabından engellendin ikinci hesabını mi actin bak bundan da engellenirsin bak insanların açığını bulacağını otur ders çalış ona buna sataşma burda. su an artniyetli biri varsa sensin ya arkadaş bi de vakıfbank sayfasında bisey sormuşum güzelce cevaplamış sapiens olduğu ortaya çıkmadan önceya valla utanıyorum surda seni ciddiye alıp ağız dalaşına girdigim icin. O olayı unut artik hafızamdan sil ist olayını ben puanımı yuksek söyledim evet en az 10 gün girmedim foruma ayni davranışı sizlerden de bekliyorum o donem ist çok istediğim için demisim Allahtan olmamış ayrica herkesin akli var yazacağı yeri daha iyi bilir kimsenin bi yerinden bisey eksilmez ama senin burda ertelensin lafların.. cimere yazanlardan biri de sensindir belki.arkadaşım burda herkesin ortak bi amacı var sınavı yaptırmak sense buna köstek oluyorsun bunun açıklanır bir tarafı yok. hadi hızla uzaklaş burdan karakterini anlayalim daha fazla düşürme kendini( bir daha da benim duvarına girme.
-
*ben puanımı yuksek söyledim evet *
benim için yeterli bu. kimler artniyetli ziyaretçiler karar verecektir.
-
müge anlı olaydı iyiydi
-
@125478 senin psikolojik sorunların var.bunlardan çıkardığım bu kesinlikle doktora görünmelisin.anlama kıtlığı da ekle cahillik mi denir yoksa kavgaya meyilli mi doktora görünmeyi tavsiye ediyorum.
-
Düdüklü ve sapiens arkadaşları bu gruptan almanızı rica ediyorum bakin grup nasıl durulacak.
-
@earth11 Gruptan alınması gereken kişi varsa o da senin gibi yalancı, düzenbazlardır. utanmadan evet puanımı yüksek söyledim diye yazıyorsun.
-
bana nası döndü yine ya
pişkinlik yapma manipülatör abla
benim olduğum başka yerde tartışma yok
ama sizlerin olduğu her yerde tartışma var
her fikrini beyan edene saldırmasanız seviye asla düşmez
daha yaşını bilmediğin adama ''abla tavsiyesi'' veren birisin, gülüp geçtim ama çirkinleşeceksen konunun geleceği nokta senin eserin olur
gönül ister ki şu başlıklarda moda admine ihtiyaç kalmasa başımıza çoban diker gibi ama
her aksi fikre gerilim yaratan bir üslupla saldıranlar asıl adminlerce müdahele edilmesi gerekenler
benim için çok problem değil isterse biri bana burada küfür etsin ve engellenmesin umrumda olmaz
ama topu admine atacaksan bence gerilimi yaratanlar sürekli aynı bi avuç insan
çünkü şahıs değişiyor, ben yoksam bi başkası oluyor ve yine aynı konu üzerinden aynı tartışma ve yine sizin sokak üsluplu tavırlarınız, o gidiyor bi başkası oluyor yine aynı, bazen ben oluyorum yine aynı
bu başlıktaki gerilimin sebebi aslında sizsiniz.