2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere2 ya yeter yazmayin artik be bikmadiniz yazmaktan düdüklü ve sapiens olay cikartan iki arkadaş .eğer tavsiye almak istemiyorsan aklını kullan o zaman öğüt verdirtme kendine düdüklü nickli şahıs
-
Su forumda 10 yazı varsa 9 zu öyle değil düdüklü, hayır olamaz düdüklü, yapmamalisin düdüklü, muhalefet olma düdüklü eğer olacaksan bu grupta ne isin var düdüklü,atletini terletme düdüklü.ayni şeyler sapiens için de geçerli birine torpilin var diye suçlamada bulunuan 12578 li bilmem ne nickli asil sapiens nick engellenince ismiyle dalga gecilmesin diye * sayıyla *nick koyan sapiens içinde geçerli
-
@earth11 İşte bu artniyetli kişiyi görüyorsunuz. Düşük puanı olmasına rağmen İstanbul için 80+ puanım var diyen biri. Bunun tayfasının da ne kafada olduğunu, niyetlerinin ne olduğunu görebilirsiniz. Keza birinin Ankara'da oturup akıl vermesini de ifşa ettim...
-
silinmiştir
-
Ankara Dil Akademisi-Ümit Hocanın yaptığı son paylaşımda ertelenen e-yds, yökdil,ales sınavlarının şubat ayında yapacağına dair duyum aldığını söylemiş. Eğer aldığı bu duyum doğru ise guy sınavının yapılması için hiçbir bahane kalmaz.
-
@theekonomist biri de nisanda guy olacak diye duyum almisti. valla isimiz duyumlara kaldıysa ohooo keşke olsa ama sınavdan bir ay önce açıklama yapılır dedi sınav merkezi ocak 11 oldu olursa yakin zamanda haber vermeleri lazim
-
@earth11 Doğru veya yanlış .. Yanlış ise yolumuza bakarız. Doğru ise sınavın erken yapılması konusunda kimsenin öne surebilecegi bir bahane kalmaz.
-
@theekonomist yolumuza bakmamiz için tarih vermeleri lazim dostum.duyuma kaldıysak dedim herkes duyum alır grupta.kim nerden almış kesin bilgi mi
-
@Earth11
hocam arkadaşların tavırları bence de hoş değil ancak önceden yaptığınız bu manipülasyon gerçek ise sizin de gerekçeler sunmak yerine başlıktan bir özür dilemeniz daha iyi olur gibi. sizin için de iyi olur. -
@düdüklütencere2
yahu bakın şu an cevap vermiş olduğum entry ile konuya dahil oldum. buradan önce muhabbet aynı kısır döngüde yeni ilana çıkılıp tarih verilen az sayılı ya da tek sınavı ilgilendiren kurumlar üzerinden ve özellikle covid var o zaman da vardı yine olcak niye tarih vermiyolar üzerineydi...ben de vakalardan ziyade, kısıtlama döneminde alınan tedbirler kapsamında bu tarz bir sınavın yapılmasında yaşanacak olan aşikar organizasyon ve koordine problemleri sebebiyle, yeni bir tarih verilebilmesinin kısıtlama önlemlerinin ne zaman esnemeye başlayacağının bilinmesine bağlı olduğunu söyledim arkadaşlara.
ve ardından gelen cevaplara bakın. üsluplara bakın. gayet sıradan bir fikir alışverişi olması gerekirken tartışmaya dönüşmesi kimden sebep acaba ?
aynı 3-5 kişi sürekli aynı şekilde. gerilim yaratan bir üslupla kim olursa olsun ahmet mehmet fark etmiyor her tartışmada asla değişmeyen kişiler belli. bu sayfada sadece ben konuştuğumda ya da hedef gösterilebilecek bi başkası konuştuğunda değil, her ama her tartışmada asıl değişmeyen kişilerdir gerilimin sebebi.
-
@duha inanki surda çoğu kişinin puanı 85( ustu olamaz ben ist yeter dedim sadece o da özel nedenlerle ist istedim olmadi belki daha hayırlı oldu simdi doğunun sınavda daha düşük kapatacağı aşikar iyiki boyle olmuş.ama özür dilerim yinede
-
@duha sapiens sahsin beni vurabileceği başka bisey yok tutturmuş sen ist 79 la kapatır demisim ama puanin 76 sen niye ist puanım yeter dedintakılmış akli orda hala ya onun karaktersizlikleri saymakla bitmez bana da beddua ediyordu devlet kapısı kapanır sana insallah diye daha bilmem kaç kişiye beddua etti birine senin torpilin var o yüzden mi erken olmasını istiyorsun dedik düdüklü yine çok konuşuyorda hakaret etmiyor bunda hakaret diz boyu
-
sayfa 598'de 7. sıradaki entry ile konuya dahil oldum ve o entryde yazdıklarıma, üslubuma bakın.
bir de 2-3 entry altta gelen cevaplara bakın.
seviyenin mahalle kavgasına dönüşmesinin sebebi gayet açık orada.
ve üstüne bu kişiler başlıktaki gerilimden başkalarını sorumlu tutuyor.çiğlik.
-
@earth11 hocam Nisanda sınav olacak duyumunu ben aldım başkanlıktan aldım direk hatta zaten görünüşte oraya doğru gidiyor umarım yanılırım da daha erken olur sıhab
-
@düdüklütencere2 çok samimiyetsiz geliyorsun bana kendi içinde kendinle çelişen başka kişi görmedim burayı karıştıran sen ve bi kaç kişi rahat bırak insanları artık bıktırdın insanları
-
@ztrkrdvn
safi temelsiz, nedensiz, sonuçsuz ahkam kesiyorsunuz, sırf itham. -
benim olduğum başka bir yerde tartışma yok
ama burada gerilim sebebi diye hedef gösteren arkadaşların olduğu her yerde tartışma var. -
@düdüklütencere2 bak güzel arkadasım burda sınav olsun diyenlerin sebebini kısaca söyleyim sana 1) 4 bin kişi en başa dönecek elenecek çünkü 2) bu virüs biz sınava girerken de bitmiş olmayacak yine virüslü ortamda sınava gircez 3)o bahsettiğim koordinasyon durumu KPSS zaten yoktu dip dibe sınava girdik 4) bu süreçte bi erteleme olursa en az 5 ay sonuç alınmıyor hayat geçiyor. Sürekli aynı şeyleri söylüyoruz sana ama anlamak istemiyorsun
-
@ztrkrdvn kardeşim sen hala bunlara laf mı anlatmaya çalışıyorsun, yapma gözünü seviyim, anlamıyorlar abi, boşuna kale almayın şunları
-
@hayırlısıı hocam anlatmaya çalışıyoruz ama yok yani bunlara gerçekten cevap vermeyecem artık