2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mahlas Ben de baştan beri orta şekerli yazdım durdum sürekli takip ettim. Adam uzun uzun yazıyor verilen cevaplar o kadar sığ ki aklım almıyor. Olay bir şekilde bu adama bağlanıp adam banlanıyor. Tek gerçek sanki sınavın ertelenmemesi gibi zıt görüş çıktığında hücum ediyorlar.
Yazmaya korkar oldum yav sırf bana da senden ondansın demesinler diye ama doldum artık yeter. Az önce de örneğini gördünüz. Hemen bana sen de o tayfadansın diyor. Yazık ne diyeyim?
-
@düdüklütencere3 3 açmış şimdi de yandaşlarını mi getirdin yaninda
-
@mahlas
eksik olmayın dostum.
locke sana da teşekkür ederim.muhtemelen forumdaki düzen disiplinle ilgilenen kişilerin de tek işleri bu değildir. hatta uğraştıkları şeylerin çok ufak bir kısmıdır bu. dolayısıyla fazla irdelemeden pozisyon alıyolardır. onları da anlamak lazım belki ama bu kez gerçekten büyük saçmalıktı. gönül arzu eder ki bu durumlar hiç başımıza çoban diker gibi oralara sirayet etmesin ama ediyor işte.
-
@earth11 benim alnım ak gidin araştırın tek bir yalanım olmadı. Sizin gibilerin yalanla işi olur kusura bakmayın. Beğenmediğiniz düdüklü sizin gibi manipüle etmiyor en azından. Adam sadece kendi fikrini savunduğu için demediğinizi bırakmadınız üstelik saygısını bile bozmadığı halde iki kere banlandı. Apaçık manipülasyonunuzu kabul ediyorsunuz. Bu nasıl karaktersizlik biri bana bunu açıklasın. Nasıl yenilir yutulur bu arkadaşlar? Sırf ertelenmesin dediği için mi kimse ses çıkarmıyor gerçekten. Ayıp denen bir şey var.
-
@earth11
o sizin içinizin pisliği. benim yapacağım hareketler değil. -
Ben bu mahlas ve lock arkadaslari muhatap almiyorum artik bu son ileti olsun onlara iki gün sonra onlar da engellenecektir.dudukluye hak verenin düşüncesi aşağı yukarı benzer duduklu1,2,3 3 te engellenir yakında bu ileti burda kalsın bir hafta sonra görüşelim.bunlar belliki ders çalışıyorlar daha yetişmemiş konuları. mahlas ve lock anlaşarak gelmiş zaten cimeri şikayet yagmuruna tutanda bunlardır.düdüklü caak
-
hakaret sebebiyle silinmiştir
-
Hakaret sebebiyle silinmiştir
-
Size dudukluyle iyi ertelenciler diliyorum.muhatap olmak istemiyorum
-
@earth11 sen merak etme bu grubu her gün takip ediyorum ben. Yalancı birinden de tavsiye almıyorum prensip meselesi. Şahsıma yaptığın etiketleri reddediyorum. Manipülasyon peşinde koşan birinin bu etiketlerini ciddiye alacaklara da tek sözüm yok. Ben burda hakkını savunduğum ya da şahsına eleştiri yaptığım kimseyi tanımıyorum. Yaptığınız hareket tamamıyla burdaki insanları aptal yerine koymak. Kusura bakmayın ben aptal değilim. Siz düpedüz insanların zor vaktinde onların ekmeğiyle oynayan şahıssınız.
-
Arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim. Şurda eminim düştüğüm durumu gören ve anlayan çok insan vardır ama konuya müdahele edip şu saçma gerginliğe girmek istemiyorlardır. En nihayetinde benim için değil, kendi doğru bildikleriniz için çıkıp bir iki şey söyleme gereği duymuşsunuzdur ama yine de kendimden şüphe etmememe vesile olduğunuz için teşekkür ederim.
Ama beni bırakın siz kaçın ben çok yara aldım sizi yavaşlatırım
-
@earth11 evet siz en iyisi o zaman yaptığınız gibi 10 gün girmeyin sayfaya bu şekilde arındığınızı sanıyorsunuz belki ama kul hakkı peşinizi bırakmayacaktır.
-
@earth11 Gidiş- dönüş uçak biletimi iptal ettim. Bir daha almak için fazladan para ödeyeceğim. Ben öyle Ankara’da olup da sınav hemen yapılsıncılardan değilim. Çok meraklıyım zaten ertelenince fazladan para ödemeye. Keşke yapılsaydı annemi bu yükten kurtarsaydım
Konular yetişmemiş filan tam bir zırva. Bu nasip işidir hazır olan da kaybedebilir. Burada asla puanımı söylemedim ve söylemeye de niyetim yok. Söylesem insanların tercihi etkilenir diye düşünüp sustum hep. İyi ki öyle yapmışım.
-
@düdüklütencere3 evet yeni yılda duduklusuz geçirmek isteyen 19 kişi vardı.eminim daha fazladır yahu beni burda ist puanım yeter dedim diye günah keçisi ilan ettiniz ask olsun size su adam burda uzun uzun yaza yaza insanları bezdirdi ertelensin iyi oldu sınav merkezini aramayın diye günde 10 ileti atan adam hakli oldu simdi.size herşey müstahak.doğru şöyle düdüklü parayla mi satın aldın bunları aksamdan beri kurdunuz çok içerledin bana tiyatro mu çeviriyorsunuz bak sapienste hakli çıktım bunda eminim öyledir
-
@earth11
seviyene düşersem duyacakların gidip yastığını salya sümük içinde bırakmana sebep olur. hadi dağılalım. -
@paretowilfredo admin rica ediyorum @Earth11 isimli kullanıcıyı banlayınız. Elim ayağım sinirden titriyor. Kendisi manipülasyon yaptığını apaçık kabul edip bir de herkes yalan söylüyor puan konusunda diyerek arsızlığını ikiye katlıyor. Ben buraya bilgi edinmeye geliyorum ama burası o amacını şaşırmış. İnsanların ekmeğiyle oynamak normalleşmiş burada. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
-
Arkadaşlar hayretle okuyorum bazı yorumları sınav erteleneli 1 buçuk ay oldu nerdeyse ertelensinciler ertelenmesinciler mi kaldı. Ayrıca yanlış bilgi yazacaksaniz buraya hic yazmayın daha iyi vebal almamış olursunuz.
-
@düdüklütencere3 Aksi görüşe hemen yükleniyorlar. İnsan korkuyor yazmaya. Yılbaşı öncesinde ben dedim 1 Ocak’tan sonra etkinlik yapalım vs diye. Buraya yazmıyorum diye bir şey yapmadığımı sanıyorlar. Benim milyon dolarlarım yok. Para harcamamak için dışarı çıkmıyorum. Meraklı değilim işsiz güçsüz kalmaya. Yıllardır bir gün nefes almadım. Yakın arkadaşlarımı kaybettim bir bir görüşmüyorum diye. Herkes bu yolda mücadele ediyor. Ama burada gelip biri kötü laf ettiğinde insanın sinirleri bozuluyor.
Sınav yapılsa da kurtulsam diye bakıyorum. Başka sınavları da bekliyorum. Bir an önce olsa da gerginliği bitse keşke. -
@düdüklütencere3 bu arkadaş bana özelden mesaj atıyor ciddiye bile almadim surda günah keçisi yapilacak kişi varsa düdüklü ve sapiens arkadaştır.duduklusuz yeni yıl geçirmek isteyen 19 kişi var ayrıca karakteri düzgün düdüklü erinmemis 1,2,3 açmış 2 ye kadar engellendi 3. Çok geçmez.puanım yuksek demekle bisey olmaz herkes söylüyor puanın yuksek olduğunu asil sınavı erteletmeye çalışandan korkacaksın sen bak o zaman seninde zararına olur
-
@earth11 Neden yalan konuştuğunuz konusundaki bir şeye cevap vermeyip hala konuyu başka yere çekiyorsunuz? Rabbim sizin gibilerle iş arkadaşı yapmasın inşaallah! Allah kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın.