2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@locke amin arkadaşım çok iyi dedin.
-
Burada uzun uzun yazıp forumu meşgul ettiğim için konuya müdahil olmayan ve heyecanla yeni bir gelişme var sanıp başlığa giren bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. İçimde kesinlikle kötülük yok. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Ertelensinci veya ertelenmesinci diye bir tarafa adımı yazmayın. Sadece çok doldum içimi döktüm biraz.
-
Başlığa tekrar döndüğünüzde sayfa 598 / 7. sıradaki entry itibariyle okumaya başlayıp günü ona göre tekrardan değerlendireceğinizi ve hesabımın banını düzelteceğinizi umuyorum.
Bunun ötesinde tutumum sayfa 602 / 14. sıradaki entry olacaktır.
Oluşan haksız tavra ses çıkarmayı kendine vazife bilmiş temiz yürekli insanlara da tekrardan teşekkür ederek iyi geceler diliyorum.
-
Lock ve mahlas yazın bi kenara duygu sömürüsü yapıp aklınca ortalığı karistirmaya çalışan duduklunun parayla satın aldığı insanlar yanılmam ben ortalığı karistirmis özür diliyor samimiyetsiz bunu hesaplı yaptığınız ortada madem öyle yazmasaydın ortalığı karıştırmak istemeyen yazmaz bunlar kasıtlı yapılmış şeyler olduğunu düşünüyorum.düdüklü derdin bensem engellesinler çok dolduysan ama eğer benim girecegim sınavda ertelenmesini isteyen tarftaysan senin burnundan getirim bu forumu arkadaş haberin olsun.şimdi yandaşlarını da al uza
-
@earth11 sen nasıl bir yüzsüzsün? Senin adına ben utanıyorum samimi söylüyorum ya. Sana o kadar şey yazdım. Sen ise söylediklerime tek kelime bulamayarak tabiri caizse saldırıyorsun. Bence banlandıktan sonra açacağın hesabın adı etiketlerşahı olsun. En azından ne olduğunu bilelim. Şimdi sen uza
-
@earth11
Şu bulunduğun ithamlar tamamen kendi iç dünyanın pislikleri.
Azıcık mukayese yeteneğin olsa ısrarla aynı nick ile gelen birinin böyle yollara başvurmayacağını tahmin edebilirsin.
Öte yandan bulunduğun ithamların zerresini bak zerresini hatta ihtimalini kanıtla ya da burdan açık izin forum yetkilileri de böyle bir ithamı istedikleri kadar araştırsın zerre ihtimal bulurlar ise ne istersen yapmayan düdüklü alemin en karaktersiz insanı olsun.
Senin gibi insanların başına böyle güzel şeyler spontane olarak gelmez ondan garipsemiş olabilirsin. -
@earth11 sonuna kadar haklisin kardeşim düdüklü ve savunucuları bu sayfadan gitmeden rahat yok.Yine ortalığı karıştırdı arkadaş ciddiye almayin
-
@pareto_wilfredo üstat sen kimin engelleneceğini daha iyi bilirsin.usanmadı arkadaş ona buna laf yetiştirmeye çalışıyor arkadaş kaç kere engellendi bi el at suna da başlık ferahlasın.
-
@yasnm5 arkadaşım adam diyor ki benim puanım düşüktü yüksek söyledim diyor. İnsanlar öyle ya da böyle etki altında kalıyor ve bu şahıs kul hakkına giriyor sen buna nasıl göz yumuyorsun? O ya da bu diye sınıflara itmeden, benim de hakkıma girmeden neden oturup bi düşünmüyorsun. Partizan mıyız biz? Hiç mi vicdanınız kalmadı? Yalancı birisine nasıl hak veriyorsunuz? Samimi olarak cevap duymak istiyorum size bu yorumu yazdıran düşünce nedir?
-
@earth11 Ben hiçbir yerde ertelensin veya ertelenmesin diye yazmadım. Kimseyle de tanışıklığım yok. Parayla satın alınan kısmını aynen size iade ediyorum. Ben kimsenin tayfasından değilim. Yalancılığınızla, kalbinizin kötülüğüyle size hayatta başarılar diliyorum.
Yalan söylediğinizi kabul edip konuyu hala ortalığı karıştırma kısmına nasıl getirdiniz hayret ediyorum. Hesaplı kitaplı bir şey yok ortada. Neden böyle bir şey yapayım?
-
@mahlas kardeşim puanım yuksek diyen bir suru insan var burda atip tutan senin temiz olduğunu nerden bilicem ben sayfayi karıştırmaya gelmissiniz.Duduklu illallah ettirdi sayfada destek cikiyosunuz ona benim gözünde o arkadaşa hak veren ayni onun gibidir
-
@yasnm5 ahh ahhh ben ne diyeyim. Herkes puanını yüksek söylüyor diye bir savunmada sizden gelirken ben kime neyi anlatacağım. Yazık, bu forumu okuyup etkilenenlere yazık. Allahıma çok şükür vicdan sahibiyim. Kimseye bir şey kanıtlamaya da gerek duymuyorum. Herkesin doğrusu kendine. İyi forumlar diliyorum.
-
Çeko bölümü aranızda var mı arkadaşlar ?
-
@yasnm5 İşe başladığınızda bir işte yanlışlık çıktığında böyle insanlar ben yapmadım deyip kaçıp tüm sorumluluk sizin üzerinize kaldığında anlarsınız kimin temiz olduğunu. Beni tanımadan ne düşündüğümü bilmeden neler yaşadığımı görmeden ortalığı karıştırmaya gelmişsiniz demenizi anlamıyorum.
Ortada yalan söyleyen biri var ve siz ona hak veriyorsunuz. Ortalığı karıştırınca elime ne geçecek? Huzur bozmaya meraklı değilim ama bu başlıkta huzur yok ki. En başından beri hep bir kavga gürültü. Tüm enerjinizi onu alt etmeye çalışarak, onunla alay ederek tüketiyorsunuz. Bakıyorum düdüklü yazmış kocaman bir paragraf cevap verenler kısa kısa yazdıklarına da cevap yok. Etiket konulmuş artık dinlemiyorsunuz. Düşünüyorum bu adam art niyetli madem neden size açıklama yapmak için o kadar uğraşıyor? Amacı sınavı ertelemek ise ertelendi bitti sınav basıp giderdi. Düdüklü savunucusu ilan ediyorsunuz. Dışarıdan bir gözle gelip olayları en başından beri takip eden biri olarak tepki gösterdim sadece.
Uzun uzun yazdım diye onun gibi oldum. Bir etiket daha yapıştırsınız. Size her gün kurumu arıyorum sınav için tarih verin diyorum dersem ne dersiniz?
-
Gözünüzü seveyim şu tartışmanın içine daha fazla sürüklenmeyin. Girdap gibi ben düştüm çıkılmıyor oradan biliyorum, kendinizi daha fazla dert sahibi etmeyin. Sadece fikir beyan etmenin, eğer bu başlıktaki 3-5 kişiye aksi bir fikirse nasıl, ne seviyede, ne kadar sığ ve basiretsiz bir üslupla karşılandığının gösterimi gibi oldu zaten son diyaloglar.
Banlandıktan sonra farklı ilanlar için özel sohbetten iletişim halinde olduğum insanlara hesabım banlandı bu hesap üzerinden irtibata devam ederiz diye ulaşırken denk geldi başlıkta oluşan saçmalığa karşı almış olduğunuz tavrınız. İnanın şurada nicklerden ibaret olsak da gönlüm o kadar ferahladı ki, en azından kendimden şüphe etmemem gerektiğini pekiştirdi. Sizlerin bu sen ocusun, sen bucusun gibi sığ yakıştırmalara daha fazla aldırmadan bu tartışmanın içine daha fazla sürüklenmeyeceğinizi ve @Paretowilfredo 'nun da başlığı daha detaylı inceleyerek daha yerinde bir uygulamada bulunacağını umut ediyorum.
-
Aşırı boş yapıyorsunuz. Boş muhabbetleri birakin. Bir sey var sanıyoruz. Çocuklar bile yapmaz şunları. Susun biraz.susun....
-
hayatımda bu kadar amacı dışında kullanılan ve boş gerilimler yaşayan bir forum başlığı görmedim. bu tavırlarda ısrar eden @DüdüklüTencere3 @Earth11 ün belli bir amacı olduğu aşikar. burayı kendi evlerinin arka bahçeleri gibi kullanmalarından ben dahil bir çok forum üyesi rahatsız. bizler iibf ve kpss ailesi olarak bilgi ve ilan paylaşım amacı ile burada bulunuyoruz, sizlerin şu etkinliği yapalım faydası olur / hayır faydası olmaz gibi dar bir bakış açışı ve içi boş tartışma ve yazışmalarınızı okumak için burada değiliz. SAYGILAR . İYİ FORUMLAR.
-
@rmznsymn lock ve mahlas isimli şahıslar sapiens arkadaşlar cevap vermemek lazım bunlara aslında .haklisin sayfanın amacı bu değil. yahu doğru söyleyin bikmadınız mi bu dudukluden senin doğrularınu kabul etmek istemiyoruz arkadaş neden zorluyorsun ona buna laf yetiştirip boş yapıyorsun.herşey açık ortada engellendi engellendi yetmedi insanda biraz gurur olur uzak durur yok.özür dilerim ben sayfadan bu saçmalığın içine suruklendigim için günümü bugün bu bostan insanlara cevap vererek geçirmek istemiyorum ki girin bakin bunlara 3 gün veriyorum yine birilerine laf yetiştirip engellenirler
-
@earth11 suyun kaynıyor bacım, az kaldı
-
Arkadaşlar boş tartışmalarınızı bitirin. Görüşlerinden rahatsız olduğunuz kişiyi engelleyin daha fazla forumu saçma sapan tartışmalarla meşgul etmeyin artık. Adam hala bişeyleri kanıtlamak peşinde 3. Yü açmış ya. 2 defa banlanmışsın hadi 3. Üyü de açtın niye gelip burda hala tartışmalara dahil oluyorsun. Yeter abi ya. Allah aşkına işin yok mu senin. İnsanlar başlığa her baktığında yeni duyum var mı acaba diye bir umutla bakarken yine bir tartışma kendi fikirlerini birilerine kanıtlamaya çalışma peşinde, arkadaşlar meselemiz çok daha büyük bırakın şu boş tartışmaları ortada 2 buçuk senedir gelmeyen bir sınavın ertelendiği ve bir sürü insanın mağdur oldugu sınavın tarihinin de belli olmadığı bir süreçteyiz. Tek ses tek yürek olmamız birbirimize saygılı olup bu süreci en hızlı bir şekilde bitirmenin yollarını aramalıyız. Lütfen. Yeter. Engellenmene rağmen üst üste yeni hesap açsan da artık tartışmaya girmemelisin kardeş bezdirdin artık. @DüdüklüTencere3 seri yapmış bi de.