2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Dostlar sınava girmeye hak kazanamamış kişiler burda moral bozmaya çalışıyor. Takmayın hoşunuza gitmeyenleri engelleyip geçin.
-
@scofieldmustafa Aynen öyle.
-
@scofieldmustafa bir de öyle miymiş ne diyelim.
-
@kpsslik ya hocam mıstık yalan söylüyor ne bakıyorsunuz ona. Ankara'ya iki saatlik mesafede, çorum'da oturuyor arkadaş. Sınavın hemen olması için yalan üstüne yalanlar söylüyor
-
@125478 adamlarda tamam efendim siz öyle diyorsanız tabi bizdr bunu düşünebilecek ne akıl ne fikir yok aydınlattınız derhal uyguluyoruz mu dedi
-
sürekli aramanız sınavın tarihinin ileriye ya da geriye alınmasına etki etmez .Ben sınava girmeyeceğim bu arada .Kurum risk almak istemez bir şey olsa sorumluluk onlarda kalır fakat ÖSYM sınavlara başlarsa böyle bir risk paylaşılır .Aradığınız kişi insan kaynaklarında çalısan bir gelir uzmanı /memur .siz ona soylediginizde o kişi gidip de başkana çok arıyorlar demiyor .Müdürüne söyler .müdürü de grup başkanı daire başkanına söyler .Mesela ben diğer kurumlara evrak teslim edecekKen verdikleri numaranın başkanın sekreteri olduğunu gördüm .Kadın direkt başkanı aradı ve sordu .maliyede bürokrasi daha fazla .Aramak ya da aramamak tartışılacak bir durum değil .İsteyen arar istemeyen aramaz .Çok kişi aradı diye kimse sınavı öne de almaz geriye de .siz aradınız diye de sınav ertelenmedi .maliye ÖSYM ile paralel gider .ÖSYM sınavları yapılmaya başlandığı dakika gib de adım atar .Asıl aramanız gereken zaman işte o zaman. Şimdi boşuna tartışıp birbirinizi yoruyorsunuz .ilerde bunun için Kaybettiğiniz zamana çok uzulebilirsiniz !
-
15 şubatta yüzyüze eğitim başlayabiliyorsa bizim sınav niye nisana sarkıyor olumsuz yorumlara bakmadan aramaya devam arkadaşlar
-
Aramak zaten sadece bilgi almak için yanlış yönlendirmeleri dikkate almayınız lütfen bilgi almak hakkımız. Etkinliklere de katılım sağlayalım
-
Arkadaşlar belli oldu mu sınavın ne zaman olacağı
-
@kofik45 ertelenmesini istemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, girip baksana siteye burada açıklanmıyor. Şimdi gelse art niyet arama hadi buyur. Biz olduk sınavı atandık sen nerdeydin kofik
-
@kofik45 henüz acıklanmadı. Diğer yorumu dikkate alma bazı insanlar acınası haldedir ama maalesef bunu fark etmez
-
@güneşşş Allah'a şükür halim keyfim durumum iyi , unutulan bir şey var ki siz ve sizin gibiler, ama kişisel sıkıntısı olsun olmasın ertelensin yahu diyenler şimdi sınav nerede,hele ki art niyetli olarak buraya yazanlar bekleyin,biz bekliyoruz. Açıklamayı da gib sınav duyuruları kısmından görebilirsiniz. Sınava katılacak tüm arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum.
-
Sürekli tartışma okumak zorunda mıyız , okumak zorundaysak nedeni ne?Buraya bilgi almak için giriyoruz . Tartışmalarınızı okumak için değil .
-
@güneşşş, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@kofik45 bazı insanlar acınası haldedir
Abartmayıp, haddini de bilmeli tabi insan.
-
Guy Ocak maaşı nedir alan arkadaşlar yazarsa sevinirim:)
-
@strtmn @strtmn haklısın ama silemiyorum maalesef yazdığımı . Benim söylememle mi insanların durumu belli oluyor arkadas belirtmiş keyfim yerinde diye zaten. Harmanhh kusura bakma abartı oldu biraz da siz de yüklenmeyin artık farklı fikir belirtenlere ondan tepki gösterdim. Arkadas sınav ne zaman demiş sadece.
-
Ayrıca uygun sartlar olunca yapılsın buna karsı cıkmıyorlar/cıkmıyoruz zaten. 4-5 ay bekleyelim demiyoruz tabi ki. Mesele kurumun verdiği karara sizin burada günah kecisi aramanız.
-
Haftaya güzel başlayacağız inşallah vaka azaldı ve tarih yakındır
-
Diyanet vakfı 10 kişilik sınavı 27 Mart'ta, görünen Şubat'ta sınav çok zor gibi guy için. Tarih verilse kimse sorun yaşamayacak. Süreç uzun veya kısa olması değil belirsizlik kötü.
-
Büyük ihtimal nisan ayında olur gözüküyor...