2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
Arkadaşlar Nisan ayında ramazan başlıyor. Ramazan ayı başlıyor diye yine bir öteleme olmaz değil mi?
-
@ćekonomist ertelerler. Ertelemek için hep bahane arıyorlar zaten.
-
@ćekonomist Su kaynakları da azalıyor. Yine ertelerler kesin sınavı
-
@ćekonomist bu da olursa ders çalışmayı bırakır hayallerimi süsleyen bambu yetiştiriciliğine başlarım
-
@gürkan35 iste hocam telefonla aradigimiz zaman bi arkadasta yazmisti.cimer kurum cevaplandirmak zorunda orda yetkili sinavlarin ertelenmesi ile ilgili bir suru sikayet aldik gibi cumle kurmus onlari cevaplandirmakla ugrasiyoruz die yorum yapmis .ben burdan cikarim yaptim.orda da magduriyet sekilde sikayet edilebilir cok yazan olmus bu sinavlarin yapilmamasi virusten dolayi ertelenmesi gibisinden mesajlar bu yonde mesajlar.
-
@hayırlısı035 bence hergün 19.00 dan sonra hmb sınavları için etkinlik düzenlenmeli. Daha etkili olur. Katılım sağlayalım arkadaşlar. 5 dknızı ayırcaksınız sonuçta herkes için.
-
Ramazanda zaten 13 Nisanda başlıyor.Eger sınav nisanda olacaksa 3 ve 10 Nisan kaliyor geriye,bu tarihlerde sınav olur o zaman ..Bence yaparlar bu tarihlerde.
-
forum politikası sebebiyle silinmiştir
-
@mrvguy Anladım tamamdır ben de bir deneyeyim o zaman sağ olasın.
-
4000 kişinin boşta kalacağı ama çok ümitlendiği bir sınav çoğu kişi üzülecek
-
koskoca mazi
-
@hayırlısı035 bunun guy başlığı ile alakasını çözemedim.
-
@genclerbirlikli eli kulağında*
-
@genclerbirlikli Eski HMB bakanı guy için eli kulağında demişti bir şehirde esnaf ziyaretinde, sanırım o kastedilmiş.
-
Arkadaşlar herkese merhaba.Hangi kurumlar kaçla kapattı vs hepsini nereden bulabilirim
-
Kpss sinavinda basarilar diliyorum arkadaslar surda kpss 5 ay kaldi guya olan hevesim kacti resmen artik sinavi daha beklemiyorum. Zati kpss den once yaparlar o bi kesin arkadan bi kpss sinaviyla da ugrasiriz tekrardan.anlasildi.
-
@genclerbirlikli eski maliye bakanın, iibf adayların guy alımlarla ilgili sorduğu soruya bu şekilde cevap vermişti.
-
@hayırlısı035 hocam eli kulağında çok riskli bir tabir lütfen:))) üzerinden 1 yıl geçtiğinin farkındasın:)
-
Daima gerçeklerde