2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu forumda bir Hagi-Mesut Özil olayı yaşanmamıştı. Lütfen bu da olsun lütfen
-
başlık A Spor’a dönmüş? Guy duyumları için erman toroğlu na bağlanalım
-
@cons3693 mesuz özil ve dunki hezimetten sonra tipik gsli
-
@sedatinho komik, aynı segment hiç değiliz, aynı başarıları başarıları zaten hiç tatmadık . Her kulvarda üstün olan bir takımı yenmek sevindirici. Tartışmayı yapanın akıl sağlığı şüphelidir
-
Doğu karadenizi kimse konuşmuyor uçacak sanırım puanlar spekülasyon olmasın diye il belirtmicem 84 puanın şansı nedir doğu karadeniz yazdım(DEFTERDARLIK UZMAN YARDIMCILIGI)
-
@ayladmrci hocam şu iletiden sonra herkesin aklına doğu Karadeniz gelmiştir zaten
-
Burası futbol konuşulacak bi platform değil açarsınız ayrı bi başlık konuşuruz fikrimizi söyleriz bizi ne Hagi kurtaracak ne Mesut kurtaracak hayatımız geçiyor her şey belirsiz. Bilgi almak için bakıyoruz saçma sapan seyler okuyoruz
-
@ayladmrci guyda adınız bile yok ayda hanım emin misiniz 84 puan aldığınıza
-
@mahlas bu arkadaş gibi ona buna satasanlarin forumdan acilen engellemesi lazim zira bunlar laftan da anlamıyor.
-
Arkadaşlar dershanelerde açılmış yüzyüze eğitime başlanmış neden hala tarih verilmiyor of
-
@frank Hocam üstte de yazıldı, ÖSYM takvimi bekleniyormuş.
-
@earth11 sizin gibi manipüle ettiği için korumak mı istiyorsunuz?
-
@mahlas sen manipüle edenin önde gidenisin için pis. her önüne gelene manipülasyoncu diyen tiplerdensin asil manipuleci sensin
-
@mahlas dünyayı bunun gibi tipler kaplamış kendi çok temiz olduğunu zanneden birinin en ufak hatasında bastıran, bisey olduğunu zanneden tipler Allah bunlardan korusun bunlar çok ileri gidebilecek kabiliyetteki tiplerden uzak durun.
-
@earth11 ufak hata derken? Puanımı yüksek söyledim diyen sen değil misin?
-
@mahlas su ve benzerlerini forumdan atin forum rahatlasinya adam 10 gün önceki tartışmada kin biriktirmiş hiçbirşey denediğim halde su forumda tartışmanın içinde yer almak istemedigim halde eski lafları pisirip pişirip önüne sunuyor.kardeşim bi duyumun varsa bi isteğin varsa yaz onun dışında insanlara sataşmak için burayı kullanma!!! Bu tiplerin 3 günü var eninde sonunda engellenirler bu son tartışma içeren iletim olsun.lütfen insanlara sataşmayın su forumda yeter artik laftan anlamiyorsunuz madem sataşmayın.!!!
-
@earth11 ben manipülasyon yapanlar üzerine konuştum, bu süreçte sizin gibiler için masum insanları uyandırmaktan dolayı pişmanlık duymuyorum siz de manipülasyon yaptığınız için pişmanlık duymuyorsunuz o nedenle insanları uyarmam sizin garibinize gitmesin hele ki manipülasyon yapmak garibinize gitmiyorken. Bir daha bana yazmayın.
-
-Sen abdulhamidi savundun,
-Hayır sen savundun
-Çıkar göster
... forum bu halde -
-
@beyaz-fil osym takvimi açıklandı buda belli olur ınsallh hemen