2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
YÖK-DİL 13 Aralıktaydı ve bizim guy 12 Aralıktı.Yökdili 28 marta ertelemişler acaba bizim guyun 27 martta olma ihtimali Kafayı yedirdiler bize kafayı
-
@yusufyigitt07 27 martta yeterlilik vardı diye hatırlıyorum yapmazlar bence
-
@mahlas Aa evet onu unuttum hocam yapmazlar hem yeterliliği hem kurum sınavını aynı günde haklısınız
-
Bu sıralar haber verilip şubatta sınav olabilir bencede
-
@law hocam moral bozmak istemem ama yökdil 28 mart diyor bence yds ve yökdile göre bir tarih belirlerler
-
Guy sınav tarihi en erken ne zman olur?Artık derse başlamak lazım.Yani ocak da sınav olmaz değil mi?
-
@grwvh İmkanı yok. ÖSYM en erken 27 Şubat tarihi vermiş. O tarihten önce olmaz.
-
@zenginmemur En erken tarihi 27 Şubat. O tarihten önce olmaz.
-
@grwvh dostum sen süreçten kopmayan tek kişisin maşallah.Vmy de hatta bu cumartesi olsun bitsin.Nasil calisabildin kopmadan tebrikler.
-
@beyaz-fil hayırlisi ama bu sürec bana hiç iyi gelmedi.Tertemiz bir sayfa acmam lazım artık.Zaten kpss düşünüyordum.
-
@zenginmemur Bakıyorum iyi takipçisin. Süreçten olduğunca kopmamaya çalıştım ama bu kesin hazırım anlamına gelmiyor.
-
@zenginmemur En iyisi zaten GUY ile birlikte çalışmalara ara vermeden KPSS'ye asılmak.
-
@beyaz-fil arkadaşlar sınavın duyurusunun 1 ay önce yapılması gibi bi zorunluluk var mi (mevzuat kanun vb.).yani şubat başında yapılması su an imkansız mi?
-
E yds en erken (E)YDS Şubat , görünen o ki Şubat'ta sınav yok. Ya yeterlilik sınavından 1 hafta önce ya da 1 hafta sonra. Ama Şubat'a sınav koymayacakları çok yüksek
-
@nimesay evet hocam en az 1 ay öncesinden duyurusu yapılır. arayan arkadaşlar da kurumdan bu teyiti aldı
-
@beyaz-fil
öyleyse şubatı unutmak gerek -
@harmanhh Sayıştay yazılı sınavı 6 7 Martta bu arada
-
@duha Vallahi hocam ben takvimi beklerken bile en erken sınava göre kendimi ayarlıyordum. En erken sınav şubat 15 olsa o tarihten önce sınav yapmazlar diyordum. Martın başından itibaren her cumartesi olabilir. Bence ilk cumartesi günü olan Martın 6'sında sınav olacak. Kehanetimi buraya bırakayim.
-
@beyaz-fil
biraz erken bozmuş olmuş olacağım kehaneti kusura bakmayın hocam sayıştay açıklanmış 6-7 marta -
ÖSYM ertelenen sınavların yeni tarihini en erken 20 Şubat olarak belirlemiş.Bizim sınav gayet Şubat ayının sonunda yapılabilir.