2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Nisan olmadan bu sınav yapılır.Ocakta sınav yok.15 şubat Mart sonu kesin diyebiliriz.Hayirli olsun şimdiden.Eger kurum ösymyi baz alir vakalarda artış olmaz ise.
-
@duha Ahahahahhaha saniyesinde patladım. Bilmiyordum sayıştay sınavını. Sonraki hafta yapılır o zaman
-
@beyaz-fil çok tesekkur ederim.daha çalışmaya baslayamadim çünkü icim rahatladi
-
Birazdan linç yiyeceksiniz hocam o yüzden bu capsi atayim dedim.
-
-
@ayladmrci ben şahsen öyle olduğunu düşünmüyorum zaten önüne gelene manipülasyoncu der burda bazıları boşverin ciddiye almayin
-
@earth11 arkadaşlar guy sınava girecekler listesine nerden ulaşabiliriz bulamıyorum yardımcı olur musunuz
-
@nimesay gib sayfasında duyurular kısmında var
-
arkadaşlar bence yarın kurumu aramaya başlayabiliriz yine takvim belli olduğuna göre bizim de sınav tarihimizin belirlenmesi için bir şey yapmamız gerekli
-
@aytenka kesinlikle yarın sabahtan itibaren aramaya başlamak gerek artıl susup beklediğiniz çalıştığınız yetmiştir umarım ösym de takvim belirledi artık kimsenin sınav yapılmasın diye bir bahanesi kalmamıştır umarım da yaptıklarımıza muhalefet edilmez inşallah bu sefer
-
@poncik
kimse sebepsiz yere ertelenme yanlısı değildi, bahane de değildi, baskı ile bir şey değişmeyecek olan bir zaman dilimi idi ve o nedenle şu anı beklemekten gerisi sırf hikayeden, sırf boş yapmaktan, imkansız bir şey için diretmekten başka bir şey değildi. artık o zaman dilimi geride kaldı. vurun davullara -
@düdüklütencere2 kardeş senden yarın gib i ön sırada aramanı bekliyorum mümkünse bize kurduğun afilli cümleleri onlara da kur Allah aşkına belki onları da bezdirirsin de hemen bir tarih verirler
-
@poncik Gerçekten etkili olabilir.
-
@poncik bu düdüklü bu sayfada tutmuyorarkadaşa diğer sayfalarda kimse ses cikarmiyormus fakat amma lakin guy sayfasında anlasilmiyormus acep neden?(ansiklopedi yazıp insanları arama konusunda caydirdığı için mi?Doğru zaman değil lafindan oncede ertelensin lafı vardı hatirlarsaniz.
-
@mahlas ve @Earth11 , her sayfada sizin birbirinize sataşmanızı görüyorum ve bugün sizin iletileriniz ile ilgili yığınla şikayet geldi. Önünüzde 3 seçenek var;
1- tartışmaya son verip başlıkları sabote etmemek (özellikle duy ve guy başlıklarını),
2- tartışmanızı özelden sürdürmek,
3- tartışmaya, laf sokmaya ve başlıkları gereksiz iletilerle doldurmaya devam edip (sadece birbirinize laf sokma iletileri değil, diğer yazarlara sataşma iletileri de bu kapsamda) kalıcı yasaklanmak.hepinize kolay gelsin.
-
@genclerbirlikli burda yasaklanması gerekenler belli düdüklü nickli arkadaş mesela kaç kere aynı isimde hesap acti neden engelli değil?şikayetin sebebi mahlas benim üstüme oynuyor diğer gruplardasu iki arkadaşı engellerseniz sesim çıkmaz söz
-
Arkadaşlar hatırlarsanız ösym sınavları ertelendiğini açıkladıktan çok kısa süre sonra gib de sınavı erteledi şimdi de aynı hassasiyeti bekliyoruz bakalım
-
@frank 15 mart tahminim o yönde bakalım ne olacak zaten olursa en erken şubat sonu olur osym subat sonuna sınav koymus.açıklama uzadıkça sınavın tarihi de uzar genelde sınavlar açıklamadan bir ay sonra yapılır
-
@frank
bu haftaiçi yüksek ihtimalle hmb de takvimini açıklayacak bana göre. -
@earth11
ben sadece düdüklütencere nicki ile hesap açtım ve bunlar da düdüklüencere,düdüklütencer2,3 4 5 şeklinde idi. düdüklütencere2 süreli banda olduğundan, yani kalıcı olarak banlı olmadığından diğer 3-4-5 nolular banlandı, ki onlar da ana hesabım süreli banda iken hala benim üzerimden polemik yaratanlara cevap yazdığım için çift hesap dolayısı ile banlandı, ki yine ana hesabım süreli bandayken dolayısı ile onların kalıcı banlanacağını da pek tabi biliyordum. düdüklütencer2'nin de süreli banı dolduğunda açıldı. cevabı bu kadar basit şeyleri neden tartışmaya açarak vakit ve enerji kaybı yaşatıyorsunuz ki ?üslubunu ilk fırsatta bozan, yalana-iftiraya başvurmaktan çekinmeyen, karşı tarafı ölçmeden biçmeden altını doldurmadan ağzına gelen ithamlarda bulunan, sürekli dönüp dolaşıp sayfalar sonra aynı konulara gelen sizken nasıl oluyor da yasaklanma konusunda hedef gösterebilecek hakka nail olmayı kendinize uygun görebiliyorsunuz.
sonuna soru işareti koymadım, çünkü bu soru değildi.
eğer bir kavram ya da fikir üzerinden karşılıklı diyalog halinde değilsek lütfen bir daha nickimi ikili tartışma şeklinde cümle içinde kullanmayın.