2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@law ertelenmiş hocam. Resmi açıklama yok ama 14 marta ertelenmiş
-
Bu durumda en iyi ihtimalle 3 nisan kalıyor guy sınavı için. Çünkü 20 21 martta kontrolörlük dediniz. Vakıfbank sınavı da şubat tarihinden marta alınmış. Gib zaten şubata mart başına sınav koymaz bence çünkü zaten hali hazırda yeterlilik sınav tarihini mart sonuna atmıştı. Guy sınavı için nisan başı kalıyor bence.
-
Arkadaşlar guy sınav tarihi belirlendiğinde yeni ilanda gibi duyuru ile sınav arasında 1 aylık süre mi olur yoksa istenilen herhangi bi tarih belirlenebilir mi? evet şuan bu aklıma geldi
-
@mahlas Beklediğim tarih nokta atışı🤏
-
@mahlas bana da öyle geliyor hocam ya 3 Nisan ya 17 Nisan diğer haftalarında ÖSYM sınavları var bu tarihlerde de olmazsa bayramdan sonraya kalır gibi geliyor
-
@ztrkrdvn ramazanda olmasin da
-
Yok 2022 de olur martı nisanı kabullenmek nedir ya ösym sınav takvimini açıkladı vakalar düştü arayalım sıkıştıralım kurumu şubat sonu yaptıralım sınavı ama görüyorum ki ramazan sonunda olur diyen var biz bu sınavı 3 yıl bekledik daha fazla tahamüle gerek yok
-
@homecinomiss hocam çok haklısın aslında hiç ertelenmeseydi keşke ben 30 bin vaka varken de sınava girerdim ama ÖSYM sınav takvimi diğer sınavlara bakınca sadece 3 Nisan ve 17 Nisan kalıyor keşke şubatta yapsalar ama 1 ay önceden söyleyecekler bugün söyleseler en erken Şubat 20 oluyor Mart’ta da diğer sınavlar ÖSYM sınavları derken bize o tarihler kalıyor bişeyler yapmak lazım yoksa bayramdan sonraya doğru gider bu iş
-
@homecinomiss kabullenmek gibi bir amaç gütmüyoruz sadece tahmin yapıyoruz
-
Bu sınav da 14 Martta olursa uygun olur
-
@uvyx Vakıfbank sınavı var o gün.
-
@beyaz-fil tamam herkes tercihini birinden kullansın boş yerler kalıyor sürekli sonra
-
@uvyx Oldu canım.
-
İyide 14 mart pazar gününe denk geliyor ztn gib cumartesi yapıyor sınavları o yüzdem 13 mart ctesi günü gayet de guy yapılabilir
-
@poncik Hocam nasıl yapılabilir ? Ben bunu kesinlikle istemem. 13 martta olacağına Nisanda olsun. 13'ünde Ankara - 14'ünde İstanbul yapmam lazım böyle olursa. Benim gibi yüzlerce kişi vardır.
-
@beyaz-fil gib in çok da hmb ve ösym hariç diğer sınavlara göre gün belirleyeceğini sanmıyorum malum bizim istek ve taleplerimizde cok önplana aldıklarını söyleyemem açıkcası ama umarım nisana kalmaz nisana kalırsa sürecin sürekli şekilde uzaması cok büyük zaman kaybı olucak birçok insan için umarım martta uygun bir tarihte yaparlar
-
Arkadaşlar o gün olmaz bu var, şu gün olmaz bu var derseniz herkesin sorunlu bulduğu bir tarih olacaktır. Zaten sakız gibi uzayan bu süreç daha da uzar. Unutmayın senelerdir bekliyoruz. 2018 'de kpss ye giren arkadaşlarımız neredeyse 4. seneye giriyor sınava giremedi daha. Bize düşen en erken şekilde sınavın yapılmasını istemek. Gerisi zaten kurumun inisifiyatinde.
-
Birazdan arayıp kuruma soracağım. Ve bu konuda hassas davranmalarını isteyeceğim. Kimse kusura bakmasın, burada herkes 'Aynı gün sınav olmasın' diye etkinlik yapıyordu, şimdi 13'ünde bir şehirde sınav, 14'ünde başka bir şehirde sınavı mı savunuyorsunuz ?
-
@poncik hocam sosyal medya gerçekten etkili onu net diyebilirim ve bundanda bakanın haberi var
-
Kurum iletişim numarasını buradan veya özelden atabilecek olan var mı ?