2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şu zamana kadar bizi dinlemeyen, görmeyen 30 ay süründüren, eli kulağında deyip 1 yıl daha bekleten kurum “gençlerimizin sınavları çakışıyor aman boş tarih arayalım mağdur olmasınlar” mı diyecek? Hiç sanmam bu nedenle içinizi ferah tutun.
-
vay arkadaş nasıl bir başlık her gün başka bir heyecan tantana arada bir spor haberleri giriyor gündem yatışıyor sonra yine başlıyoruz. güzel ülkemin özeti burası gerçekten
a spora bağlanalım lütfen tekrar. -
@poncik Kötü niyetli olup, insanların ekmek kapılarını kapatmaya çalışan, bunlarla dalga geçen insanlara az bile dedim bence.
-
@duha Hocam ben böyle bir şey görmedim. Adam açık açık aynı haftasonu olsun işte seç birini gir yazıyor. Gerçekten insanlar bu kadar mı kötü, eğitim seviyesi bu kadar mı düşük anlamadım. GUY'a 5000 kişi girecek, Vakıf'a da en az o kadar kişi. Haspama kalsa GİB benim için sınav tarihi mi belirleyecekmiş. Tövbe yarabbim yaa
-
Yukardaki arkadaşın yazdıklarını görünce hayretler içerisinde kaldım. Birincisi ben sınav illa vakıfbank haftası olsun demedim. Hangi tarih önce verilirse en uygun tarihtir diye yazdım. Arkadaşım senelerdir bekliyoruz bir ay 2 ay bekleyecek tahammülümüz kalmadı sınav şubat olsa en iyi olur. Mart ayında hangi tarih en erkense o zaman olsa iyi olur, herkes bir tarih seçerse sınav tarihi uzar diye yazdım. Ayrıca sınavı belirleyecek olan kurumdur. Tabiki sınav tarihi kurumun inisiyatifnde. Bìz mi belirleyeceğiz burdan sınav tarihini? Istekte bulursun kurum değerlendirir tarih belirler. Bunda farklı bir anlam çıkarmanıza şaşırdım açıkçası.
-
Arkadas senin kafa gitmiş bence. Biz burada kendi aramızda atıssak da anlattıgın kadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Fikir ayrılıkları ve gerginlik var ve herkes yoruldu bu sürecte. Senin gibi birine ilk kez rastladım. Bir arkadasım vardı ona benziyorsun. Kimsenin kendisini cekemediğine ve cok iyi olduguna inanıyordu
-
Soyle diyorum 22 subatta katiplik sinavim var 31 martta sozlu mulakati var , baska dusuneyim mi (bende bunlara girecegim ve bicok kisi ) baska ne vardi ? Oldu ozaman hergun bir sinav bi bisey var hepsine gore ayarlasinlar biz sinava sittin sene giremeyelim kader kismet bir an once olsun hangi gune gelirse gelsin.Valla bu saatten sonra yok arkadas Ankaradan istanbula bir gunde nasil gidecekmis diye dusunceli insan pozisyonuna giremem bin hizli trene 3 saate istanbuldasin cildirtiniz insanlari bi susup bekleyin 🥳🥳
-
Biri cumartesi biri pazar olsa bile adam kabul etmiyor o ilden o ile geçemezmiş yokyaaa 2 sınava girmek istiyosan buna da katlanacaksın
-
boşuna tartismayin zaten bizim istegimize göre hareket etmeyecekler . Burda harcadığımız enerjiyi bence ders çalışmaya başlamaya verelim. Iyice kadın programına bağladı forum
-
@frank hocam biz sınava bile giremiyoruz ticaret bakanlığı sınavı olduğu için ama hiç kimse ne beddua etti ne sert sözler söyledi seçip birisini giriyoruz gerçekten bu sayfaya bakmaktın sıtkım sıyrıldı puan düştükçe seviye de düşüyor diyordu bi arkadaş haklıymış
-
@beyaz-fil ticaret bakanligi sinavina girecek olan 200 kisi vakifbank sinavi ile cakistigi icin basvuru yapmadi ve ertelenmesinden dolayi bu sinava giremeyecekler. Biz ne yapalim peki? Herkes kendi cikarlari dogrultusunda hareket etmeye , ortaligi karistirmaya kalksin o zaman
-
-
@beyaz-fil o arkadaş gayet güzel bi önerme ile geldi senin gibi bayramdan sonraya kalır umarım gibi seyler söylemedi burda insanların 1 dk bekleyecek zamanı kalmadı 3 yıldır bekliyor millet yarın olsa koşa koşa gidecek millet milletin derdi Vakıfbank sınavı değil bunu anlamıyorsun
-
@ztrkrdvn Hocam allah aşkına yapmayın, ben dedim ki aynı haftasonu olmasın bunun için aramalar yapalım diye. Gelen linçler yukarıda. Siz işsizsiniz, ben de işsizim. Allah GUY kapısını açtı, Vakıf kapısını açtı. Hepimiz bir şekilde sınavları kovalıyoruz. Ama burada gelip dalga geçmeler, yok iki günde iki sınava gir kardeşim banane demeler hoş değil.
Ben artık tartışmanın bir tarafı olmayacağım. Sınav tarihi belli olana kadar HER GÜN buraya üstte yazdığım 'kurumu arayalım' mesajımı göndereceğim. Arkadaşlarıma aratacağım. Martın 13'ü değil, 6'sı olsun, 20'si olsun, 27'si olsun, şubat'ın 27'si olsun talebimi buradan duyuracağım.
-
@beyaz-fil hocam böyle söyleseniz zaten sorun yok mesajda kullandığınız dil hoş değil yoksa 1 hafta önce olmuş sonra olmuş fark etmiyor zaten neyse hayırlısı olsun her şeyin herkes fazlasıyla gergin umarım kimseyi üzecek tarihler olmaz herkes mutlu olur
-
@beyaz-fil 03123873345 sınav merkezi
-
Saka yoluyla sınav 2021 KPSS sonra olacak demiştim. Herhalde oraya doğru gidiyor.
-
@hayırlısıı aradım hocam az önce. konuşma şu şekilde oldu:
Gelir İdaresi Başkanlığını aradım. Büyük sınavlarla denk getirmeyeye çalışıyoruz dediler.Ben de Vakıfbank'ın bu sabah sınavları ertelediğini, bu sınav için çok fazla il merkezi açıldığını ve binlerce başvuru olduğunu söyledim. O haftasonuna denk gelir mi acaba diye sordum. Bu durumda bize göre takvimlerini ayarlamaları gerekir dedi. Ben de onların takvimi belirlediklerini, Mart 14'de yapacaklarını söyledim. Onlar da çakıştırmamak için çalışmaların olacağını söyledi. Ben de bu durumda sadece benim değil, yüzlerce insanın olduğunu, hepimizin temennisinin bu olduğunu söyledim. Bunu resmi olarak nasıl iletebilirim, dilekçe mi vermem lazım, CİMER üzerinden mi yapmam lazım diye sordum. Karşı taraf da zaten bu talebi aldığını, komisyonun da bu sınavdan habersiz olmayacağını söyledi. Teşekkür ettim ve kapattım.
Bundan sonra bizim yapacağımız Ankara'da yaşayan arkadaşların dilekçe vermeleri, uzak şehirde olanların ise arayıp bu isteğimizi dile getirmeleridir.
-
@beyaz-fil 6sında sayıştay sınavı var, 20 sinde kontrolörlük sınavı var daha teftiş vmy hmuy falan bir sürü sınav için tarih belirleyecekler siz talebinizi iletin bence ama sonrasinda kafaya çok takmayın derim denk gelirse de nasip ne diyelim
-
@lafz 21 mart ticaret denetmenlik de var hocam.