2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben aramaya devam edicem, bir de MHP MV BAKİ ERSOYA TWEET ATALIM DEDİM KİMSEDEN SES ÇIKMADI. Herkes bir twit atsa adam soracak. Sgkyı sordu bunu da sorar eminim. Bugün kendisini etiketleyip topluca twit atalım. Bugün başlayalım. En azından bir tarih verirler baskı her zaman iş yapar. Yoksa bu gidişte yine sallanmayacaz gibi
-
@125478 hayır sınav tabiki iptal edilmez ama süreç uzatılır bu rahatlığınızın varsa bi sebebi bizimle de paylaşın da bizde rahatlayalım biz diken üstündeyiz komik gelmiyo bana hiç bir şey mesela
-
@hayırlısıı aynen katılıyorum hocam
-
Simdi aradım. Guy hakkında herhangi bir gelişme yok, sınav kurulu herhangi bir şey söylemedi daha bize, biz şuan diğer sınavlarla ilgili çalışma yapıyoruz dedi. Hangi sınav dedim. Sözleşmeli Güvenlik alımı ile ilgili çalışıyoz suan dedi. Teşekkür ettim kapattım. Bu kadar da olmaz valla billa. Allah bize sabır versin bu işlerle uğraşan yetkililere de akıl fijşr versin. 2 yıl bekle ilan verilsin 3 ay ertelensin başka bir sözleşmeli personel ilanı girilsin onların sınavları öne alınsın bizimkisini kimse sallamasın olucak iş değil çok dokunuyor bana size hiç dokunmuyor mu. Neden bu kadar sessiziz anlamıyorum. Etkinlik yapıyoz 3 5 kişi hep. Allah sonumuzu hayır etsin. Sınavı yaptıramadık daha. Sınav olsa bile geçsek sınavı bu sefer mülakatı, sonucunu açıklamak için bekleyecez. Artık sessiz kalmasak mı yeter desek mi arkadaşlar.
-
@hayırlısıı hocam aynı fikirdeyim bnde aradım şimdi aynı şeyleri söylediler ben anlayamıyorum bu rahatlık nedir diğer sınavlar takır takır yapılacak tarihler verildi ben her türlü etkinliğe varım ben bu yolda çaba sarf ediyorum bilerek kılını kıpırdatmayana da hakkımı helal etmiyorum
-
@swezy arkadaş DUY da mülakata kalacağını büyük ihtimalle garantilediğini hissettiği için rahat olabilir hocam ️
-
@hayırlısıı sonuna kadar haklısın hocam sınav en başında ertelenmeyecekti olayların buraya geleceği belliydi bu süreçte yeni olanlar sınavlar ertelensin nasılsa ocakta şubatta yapılır diyenlerin şimdi diyecek hiç sözü yok çünkü yanıldılar biz ertelenmesin ertelenmesi demek en az bizi 5 6 ay geri atar dediğimizde kimse umursamadı bu tipler için aslında hiç bişi yapmamak lazım beklediğim diğer yerler olur da burayı beklemek zorunda kalmam diye düşünüyorum artık çünkü sınavın gelmesi sınava girmemiz mülakat derken süreç kasımı aralığı bile bulabilir bu da en iyi ihtimal çünkü görünen köy de kılavuz istemiyor
-
Meselenin şuan virüs olamadığını herkes anlaması lazım. Okulların bile açılama tarihi belli oldu. Bütün sınav tarihleri de netleşti. Yine her zamanki gibi bir bizimkisi kaldı nedense. Nedeni belli kurumun tepkisizliği, ölü taklidi yapması, umursamamazlık.. biz de böyle tepkisiz kaldıkça bu süreç daha çoook uzar benden demesi. Herkes halinden memnun sanırım
-
gerçekten yazıklar olsun. O zaman bu işi iyice uzadı arkadaşlar şimdiki bahane de bu yeni yapılacak sınav oldu. Şimdi derler ki bu sınav bitsin ondan sonra guy için çalışma yapılacak
-
@aytenka baskı tepki olmadıkça bahane uydurmak kolay. Zaten kurumun işine geliyor, istedikleri de bu değil mi ne kadar geç alırsak o kadar iyi kafasındalar
-
Bizimkiler de geç olsun da daha iyi ders çalışırız kafasında, böyle devam ederse bu iki çıkar bir gün çatışır ve iş işten geçmiş olur
-
@hayırlısıı
hocam bazı arkadaşlar erken ve yanlış yargıya varabildiği için öncelikle şunu belirteyim ben de sınavın bir an önce yapılmasını istiyorum.
benim görüşüm bu konudaki inisiyatifin gib in elinde olmadığıdır. çünkü vdk dan da ses yok. hmb teftiş için de hmuy için de ses yok henüz. bana duy un listelerinin belirlenmesini bekleyip topluca hmb sınavlarının takvimini belirlemek istiyorlar gibi geliyor. güvenlik alınması farklı bir konu. basit ve hızlıca bitirilebilir. personelin sınav kurulundan talimat gelmedi demesi bence bu yüzden. onlar da kendi amirlerinden hmb idari kadrosundan talimat bekliyorlar gibi. ya kurumlardan ilgililer toplanıp (vdk, gib, hmb teftiş) takvim önerilerini iletip bir karara varacaklar ya da doğrudan hmb belirleyip bunu kurumlara iletecek gibi.
Bunları şunun için söylüyorum arkadaşlar. Gib takvimini bu süreçte vdk dan duy dan teftişten bağımsız habersiz belirleyemez. buradaki sıkıntı bu gibi.
O nedenle ben diyorumki gib yerine tüm hmb sınavları için DOĞRUDAN HMB ye baskı yapalım. diğer başlıklarda ses bile yok. -
@hayırlısıı hocam öyle demeyin bugün sözleşmeli gelecek yıllarda da onlar geleceğin uzmanı !! Bu sınavın ertelenmesi zaten başlı başına hataydı tek çıkar yol farklı illerde yapıp bu işi bitirmekti. Uzadı da noldu daha beter oldu ne olacağı meçhul ders de çalışmıyoruz zaman boşa akıp gidiyor .
-
Aynı cevabı alsakta sürekli arayalım arkadaslar .
-
@duha
şunları ve kendi çözüm önerimi de eklemek isterim.
guy sınavına girecek arkadaşların özellikle 88+ insanların birçoğunun girdiği başka sınavlar ve alternatifleri de var. bu insanları sadece guy odaklı motive etmek zor. her etkinliğe katılmaları zor. bu gerçek. tanıdığım guy biraz daha sonra gelsin, hem sınav yoğunluğu var hem belki feragat ederiz diyenler de var.
uzunca bir süredir vmy hmb teftiş hmuy ilanlarına tek bir ileti bile girilmiyor.
kendinizi hmb idari kadrosu yerine koyun. açtığınız farklı sınavlar var. vmy hmuy teftiş gibi daha üst kadrolardan bile çıt çıkmazken sadece arada bir guy adaylarından ses geliyor.
bana kalırsa diğer tüm kadroları da içine alan etkinlikler yapılmalı. bu şekilde hem diğer arkadaşlar da motive olmuş olur ve katılım gösterir hem de asıl talep edilmesi gereken yer olan doğrudan hmb ye iletilmiş olur. bana kalırsa daha etkili bir yoldur.
@Hayırlısıı hocam etkinlikler konusunda gayretinizi takdir ediyorum. itiraf edeyim ben de kendimde bazen aynı enerjiyi bulamıyorum. ancak tüm hmb yi kapsayan etkinlikler yapsak daha doğru olacak gibi. -
Bence de Gib Maliye Bakanlığından tarih bekliyor. Etkinliklerimizi Maliye Bakanlığı çerçevesinde yoğunlaştırmalıyız. Vmy guy eski tarih gibi çok yakın olacaktır. O zaman ertelenmesini isteyen şimdi de tarih beğenmeyen arkadaşlarımız var. En yakın zamanda olmalı bitmeli artık bu sınav senelerdir ilan bekle etkinlik yap yorulduk artık anlamıyorlar. Önce ìçimizde birliği sağlayıp tam gaz etkinlik düzenlemeliyiz. Yoksa aralıkta olması gereken sınav yaza kalacak.
-
@Duha @muallakta_kalan hocam zaten bu yüzden direkt MV BAKİ ERSOYA TWİT atalım o zaten direk bakana soru önergesi veriyor. Bir de HMB nı aramamız lazım. Aramalardan pek birşey çıkmıyor o yüzden mv ine sordurtmamız lazım
-
@hayırlısıı
atalım tabi hocam. yazılı soru da verilsin.
yapılacak etkinlikleri hmb çerçevesinde genişletip vmy , teftiş, hmuy başlıklarında da duyuralım ve o arkadaşları da motive edecek katılım sağlattıracak şekilde yazarak duyuralım. -
Zaten etkinliklerde diğer HMB sınavlarından da bahsediliyor, daha etkili yöntemlere başvurmalıyız
-
Arkadaslar şimdi aradım yaklaşık 5 dk konuşmuşuz kadın beni dinlesin diye gerçekten çok kibar konuşup resmen yalvardım yaşadığımız durumları anlattım maddi manevi çok zorda olduğumuzu bu yolda çok yıprandığımızı ailemizin bi beklentisi olduğunu vs düzgün bi dille anlatmaya çalıştım. O da ben de gelir uzmanıyım sizi çok iyi anlıyorum vs dedi. Şu güvenlik alımı ile ilgili bi ilan yayınlamışsınız başka sınavlar için hazırlık yapıldığını görünce biz tamamen unutulduğumuzu düşünüyoruz lütfen bizi duyun falan dedim. Sizin sınavınız daha kapsamlı bir sürü okulla anlaşma yapmamız gerecek ösym ve MEB ile iletişimde olmamız gerekecek o yüzden bekletiliyor bu güvenlik alımı yüksek ihtimal sadece eğitim binasında yapılıcak gibi bısey söyledi. Ben de işte lütfen beni daha yetkili biriyle sesimi duyacak biriyle konuşturtmaz mısınız dedim sonuçta siz aracısınız ve çok telefon alıyorsunuz sizi meşgul etmek istemiyorum vs dedim o da suan sizi o şekilde bağlayamam yukarıya ama müdürüm tam şimdi odamda ve ger dediğinizi anlatıcam dedi güzel dinledi beni herseyi anlatmaya çalıştım size yalvarıyorum tüm bunları iletin bir sürü insan mağduruz dedim