2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@arz-u ERTELENMEYECEK!
Çalışmaya dewamkee
-
@arz-u ertelenmez. Eminim arkadaslar dikkatiniz dagılmasın.
-
@arz-u calis arkadasim ,13 martta sinavimiz var bosver ziirvalari sen morel bozmak icin yaratilmislar onlar .Ben sahsen daha sinava kadar girmeyecegim bu basliga ..
-
Kpss A da ahir zamana denk geldik herhalde başka izahı olamaz bu yaşadıklarımızın
-
3 yıllık kız arkadaşım öğretmen oldu atandı.
Baktı ben atanamıyorum 6 ayda memur biriyle evlendi.
Çok hırs yaptım arkadaşlar bu kurum sınavını kazanmam gerek -
InsAllah ertelemesin artık ertelenmesin. Liste dışı kalan arkadaşlara da üzüldüm. Asla ortaya çıkan bu hukuksuzluğu savunmuyorum. Haklarını bir şekilde geri verilsin ama sınav ertelemeden olsun bu artık yeter .beklemekten, belirsizlikten ,ders çalışmaktan yoruldum Artık.
-
@guyguy26 InşAllah insAllah
-
@arz-u arkadaşlar bu duruma üzüldük dememiz kendimizi açıklmaya çalışmamız bile saçma çünkü yaşanan adaletsizliklerin ne kadar acı olduğunu hepimiz biliyoruz tabiki çok fazla üzüldük üzülüyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz adaletsizlikle karşılıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz ama işte elden bir şey gelmiyor bu tür tipler sadece ortalık karıştırmak için var ciddiye almayın
-
Ben gelir idaresi başkanıyla görüşelim durumumuzu anlatalım randevu alıp dediğimde bu arkadaşların hiç birisi bana yazmadı şimdi gelip burayı karıştırmaya çalışıyorlar madem hak hukuk diyorsun gitseydik görüşmeye. Ortada bi yanlış var açarlar davalarını arkadaşlar haklarını ararlar umarım hakları da verilir . Sorun biz hakkımızı arayalım dediğimde bu tipler ortada yoktu her olayda gereksiz tipler türüyor bu grupta
-
@adaysmmm yani nedir burda sadece 35 yas magduru yok , herkesin bir hikayesi, hayatla mucadelesi ,beklentisi , emegi var.Yazilanlari yokmus gibi farzedip yolumuza bakacagiz ..Ders calismaya devam son duzluk insallah
-
@city-of-justice haksızlık yapıldığı ortada kimse itiraz etmiyor buna ama şuan senin yaptığın provokatörlük oluyor.
-
13 Mart’ta sınav olacağı dillendiğinde başta Beyaz Fil ve diğer arkadaşlar Vakıfbank sınavı olmasından ötürü tarihe karşı çıktığında birileri ‘ne olursa olsun 13 Mart denilirse yapılsın’ diyordu. Beyaz Fil de arkadaşları adam elemek ile suçluyordu. Aslında olay adayların bıkkınlığıydı. İdare karar verince bunu biz engelleyemeyiz. Bu sefer böyle bir haksızlık ortaya çıktı. Aynı bıkkınlıkla herkes bir şekilde yapılsın diyor. Herkes hakkın yerini bulması gerektiğini savunuyor. Ancak dava açılırsa biliyorlar ki yürütme duracak ve dava sonuçlanana kadar sınav yapılmayacak. Biz burada boşuna birbirimizi yiyoruz. Aynı hassasiyetle telefon açıp Vakıfbank sınavını söylememize rağmen sınavı 13 Mart’a koydularsa yine ne yaparsak yapalım elimizden bir şey gelmeyecek. O sınav bizim istediğimiz şekilde yapılmayacak. Birileri bir şekilde üzülüyor. 5000 adayı da mutlu edemeyecekler maalesef.
-
@ekumeku
o arkadaş her zaman bunu yapıyor hocam. farklı başlıklardan da tanıyorum. olayı tamamen farklı bu kişinin.
gerçi burada çoğu kişi aklı başında. kimsenin gazına gelmez.
böylelerinin gazına gelip sakın kurumlar hakkında sıkıntı yaratacak ifadelerde bulunmayalım dostlar.
bir haksızlık varsa bunun çözümü yolu yordamı da bellidir üslubu da bellidir. -
13 Mart’ta sınav olacak bilincine sahip olarak gayretle çalışmalıyız. Dava açılıp yürütme durmazsa ve bu sınava mağdur olanlar giremezse benim vicdanım sızlar. Lehine sonuçlanırsa dava ve sonrasında bizden ayrı bir yazılı ve sözlü sınav yapılırsa normal süreçten çok değişik olacağından eminim. Umarım hak yanlarında olur. Allah yardımcıları olsun.
-
Yürütme durmaz. Hüküm çok açık. 5000 kisi bu sınavı bekliyor bosverin bu zirvalayanlari
-
@aytenka insAllah dediginiz gibi olur ve sınavımiz 13 martta yapılır.
-
@adaysmmm hayır gelmezmiş o kızdan zaten kardeşim hakkında hayırlısı olmuş ben 5 yıldır bu süreçteyim 2 yıllık evliyim en büyük destekçimdir eşim.
-
@city-of-justice kurumun maalesef bu tarz uygulamalarının başlangıcı bu .Gerek iç işleyişte , gerekse kurum içi sınavda bu haksızlıklar hep var .Ancak bireysel olarak insanlar bunu gündeme getirince nankör oluyor .İnsanlarin tekrardan ders çalışmasının nedeni bu.
-
Dikkate almayın şu arkadaşı, öğrendiği 2-3 kelimeyle korsan hakimlik peşinde. Ne olur ne olmaz bilinmez ama yeterince boşlanıldı zaten, o yüzden iyi değerlendirin kalan süreyi.
-
@city-of-justice sen hakimlik forumunda da böyle üstten üstten konuşup şutlanan arkadaş değil misin? Ne zırvalıyorsun?