2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
ben erteleneceğini çok sanmıyorum kurum ya kararı bir şekilde düzeltir ya da sonuçsuz kalır gibi geliyor
-
Ardından iptal kararı geldiği takdirde mahkemeden kek üstündeki çilek olur.
-
@city-of-justice pardon sizin derdiniz nedir ben anlamadım. Hepimz bu duruma çok üzüldük ve acilen kararın düzeltilmesini mağduriyetin giderilmesini istiyoruz da sizin derdiniz sadece sınavın iptal edilmesi ben bunun sebebini anlayamadım
-
Yürütmenin durdurulması kararı alındığında öyle bir durdurma kararını uymak zorunda kalır ki seve seve ...
-
Ya kardeşim açık ve net hukuksuzluk var susalım mı yani asıl seni anlamak mümkün değil ️
-
Evet hepimiz uzulduk ama sinavin iptalinin de magduriyet yaratacagini neden es geciyosunuz arkadaslar ??
-
50 KİŞİ MAĞDUR OLDU DİYE 5000 KİŞİ Mİ MAĞDUR OLSUN.
BU SINAV İPTAL E Dİ LE MEZ! O KADAR
-
@city-of-justice sus demiyor kimse sana hepimiz üzüldük arkadaşları destekliyoruz düzeltilmesini istiyoruz söylediğin tek iptal davası açılsın yürütmenin durdurulması kararı verilsin. anladık yürütmenin durdurulması konusuna çok çalışmışsın inş sınavda o konudan çıkar da yaparsın ama şu an listeden çıkarılan arkadaşlar bile sınav iptal olsun demiyor mağduriyetimiz giderilsin sınav listesine tekrar girelim diyor senin ağzından çıkan tek şey sınav acilen iptal olmalı
-
@adaysmmm valla ya e bu sinav 2 yildir yapilmadi ozman niye ses cikarmadiniz bukadar suan 37 yasindaki adamin sucu neydi? niye etkinlige katilmadiniz ?2 yildir sus pus oturdunuz .Sinav iptal edilirse benim ve benim gibilerin magduriyeti kim karsilicak , ben meslegimi biraktim , isi gucu biraktim, bir anne olarak 2 yildir cocugum ayiracagin zamani caldim bu sinava calistim.. ben 30 yasindan 32 geldim ben niye sinav icin daha bekleyeyim ?? Yeter ama..
-
@adaysmmm Kardeşim hiçkimse hukuktan üstün değildir böyle kesin ifadeler kurmanı cahilliğine veriyorum. Yürütmenin durdurulması talepli iptal davası açıldığında ve yürütmenin durdurulması kararı alındığında seve seve diyorum bak seve seve sınav yapılamaz mecburen sınav durur çünkü mahkeme kararı olacak.
-
@city-of-justice Göreceğiz bakalım
-
@adaysmmm Ya açık ve net hukuksuzluk var mı GİB’in anlayacağı tek dil yürütmenin durdurulması talepli iptal davasının derhal açılmasıdır. Yürütmenin durdurulması kararı alındığında hangi bir güç karşı durabilir mecburen ertelenir sınav yapılamaz.
-
Hepimizi gerçekten çok üzüldük bu duruma . Siz dostlarıma tavsiyem oturun çalışmanıza bakın yok sınav iptal olur yürütme durur falan gibi söylemlere kanıp sınav zaten yine ertelenecek gibi şeylere inanmayın . Dava açılır mahkeme kararını verir kesinlik yok o yüzden önünüze bakın dostlar kimsenin dediğine de inanmayın herkes hakim olmuş burda çünkü .
-
arkadaşlar tamam ezberlemiş işte iki cümle yürütmenin durdurulması talepli iptal davası diyorum ya çok çalışmış belli ki onu göstermeye çalışıyor ciddiye almayın
-
@aytenka İYUK çok çalışmış belli
-
Göreceğiz yürütmenin durdurulması kararı geldiğinde kim kimi ciddiye alacak
-
arakadşın içinde ukde kalmış hakimlik grubundan da hatırlıorum bir kaç soruda iddialaşmıştık bu sefer hakim oldum hayalimdeki mesleğe kavuştum gibi dolanıyordu ortalıkta iddia ettiği sorular da cevaplar yayımlanınca yanlış çıkmıştı şimdi geldi burayı karıştırıyor
-
-
Beklemekten yıldık artık. Derse bile odaklanamiyorum. Şimdi de bu sebepten mi ertelenecek diye. Ne kadar şanssız bir döneme denk geldik ya.
-
Göreceğiz pek yakında menfaat gereği hukuksuzluğun yanında zımnen yer almanın faturası bir gün hak aramaya çalışırken çok ihtiyacın olacak.