2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@leviathan-1 ben de duy da hak kazanıyordum tek il tercih hakkı olmasaydı. O ne olacak peki buradan böyle yargı dağitıyorsun ama onun için de cevabın var mı zeki insan sizin gibi benciller oldukça hep birilerinin hakkı yenilecek ama elbet bir gün çıkacak hepinizden
-
@beyaz-fil bide 6 kişi beğenmiş arkadaşlar amacınız ne, bi yürüyün gidin işinize. Allah herkese niyetine göre verir. Gireceğiniz bir kaç ile 2 3 kişi eklenmiş bundan mı korkuyorsunuz. Sanki bunlar girmese direk sizi atayacaklar. Allah akıl fikir versin
-
@earth11 dava açabilirsin 60 gün süren var bugünden başladı
-
Arkadaşlar ya yapmayın lütfen bi de şimdi bunun için itiraz etmeyin Allah aşkına olsun artık şu sınav ben İstanbul için sınava giriyorum fazladan 7 kişi olmuş olmamış bi itirazım yok 7 kişi için korkarsam bu sınava girmenin ne anlamı var zaten o 7 kişiyi geçemiyosam bnden iyiyseler onların hakkıdır
-
@swezy duy da da benim hakkımdı mesela ama verdiler mi hakkım olanı ? Herkes işine geldiği gibi konuşuyor haksızlikları göre göre yazıklar olsun gerçekten bir de korkuyu karistiriyorsunuz işin içine susturmak için
-
@swezy hocam bişey çıkmaz artık açsalarda boş milletin neşesini moralini bozuyorlar gidin açın ne burda tantana yapıyorsun
-
ya ne kadar memnuniyetsiz insan varsa burada olmak zorunda mı her şey e muhalefet eleştiri asla ama aslaaaaa istediklerinden olanlardan hatta olacak olanlardan memnun değiller ,kimse de çıkıp ya kardeşim kendine gel iki gün önce sınavın ertelenme hatta olmama ihtimali yüzünden uyuyamıyordun biraz ŞÜKRET demiyor sanki yaşanan her şey normal bi bu haksızlık gibi kendini yiyosun bir sal kendini sınavına çalış hakeden kazansın
-
Eger ben bir iki puanla kaybedersem o zaman tantanani gorucem senin. Adamlar itiraz ediyor şunlara bak ya 35 yastan takılanları alacaklardı bitecekti sonradan eklenen 27 kişinin hakki nerde saçmalayıp durmayin burda sınavdan sonra off be 1 puanla kaybettim dersem o zaman konusalim
-
@akncıı bak ben yeteri kadar zekiymişim ki hem duy hem de guy da ilk listelerdeyim, keşke sende biraz zeki olsaydın şuan bunları yazmak zorunda kalmazdın. Halen buralarda geziniyorsun bence ders çalışmalısın. Gireceğin sınavlarda başarılar dilerim.
-
silinmiştir
-
@leviathan-1 zekan mülakatlardan geçmeye yetecek mi acaba ki Allah inşallah sana da nasip eder haksızlığa uğramayı bunu canı gönülden isterim karektersiz
-
@earth11 kardeşim dava açma hakkına sahipsin olay saçma sapan ilerliyor ama sırf mülakattan elenirim korkusuyla dava açmaktan korktuğun için burda birilerini gaza getirmeye çalışarak dava açmasını istiyorsun Konuşacağına davanı aç ne olacaksa olur.
-
@akncıı herkes kalbinin ekmeğini yiyor kardeş, senin neden dışarıda kaldığın benim neden içeride olduğum şu yazdıklarından belli. Tekrardan hayatında başarılar dilerim.
-
@leviathan-1 He bir de beyni küçük insan ben puanı yetmediği için değil puanı diğer illere göre daha yüksek kapatan bir il seçtiğim için açıkta kaldım ve şimdi senin gibi ezilerin lafını çekiyorum bu da uzuyor tabi beni
-
@akncıı aynen bizim gibi eziklerin lafını çekmeye devam edebilirsin hayatında bol şans
-
arkadaşlar gidin şu davanızı açın salın bu sayfayı belli ki toysunuz daha böyle şeylerle uğraşıp sonra bi puanla kaybettim diye şu sayfada ağlamayın
-
@leviathan-1 göreceğiz mülakattan sonra kalbinin ne kadar temiz olduğunu ama buralarda ağlama çok gülerim bak atanan herkesin kalbi çok temiz inşallah bu lafı sana güzelce yedirirler
-
Ne saçma insanların seçtiği fakülteden mezun olmuşuz aklım almıyor. Olsa olsa 1 kişi fazla kişiyle yarışacaksınız bundan dolayı sınavın ertelenme ihtimaline yol açılır mı . Yöneticiler mazur görsün ama kafanız basmıyor mu ciddi ciddi ? Şurada foruma girmek yerine oturup iki soru çözsen geçti bitti o kişi. Adamlar bundan dolayı 2 ay ertelitecek sınavı ya
-
@leviathan-1 sizin gibi eziklerin lafını çekmeme sebep olan bu sisteme yazıklar olsun diyorum!!!!
-
amann numara yaa hiçbiri gidip dava falan açmayacak göreceksiniz huzursuz oldunuz değil mi dava açacağız dediklerinde tamam onlar için bitti. ortalık karıştı kimse gidip de dava falan açmayacak göreceksiniz ha haklı oldukları yönler var ama yapılacak birşey yok durum ortada kurum bir hata yaptı ve böyle telafi etmek zorundaydı. birinci listeyle yapsaydı bu sefer ikinci listedekiler dava açacaktı kurum bunun farkındaydı. eğer liste de isimin yayınlandıysa mahkeme onları da haklı görüyor en başta söyledim size idari bir hakime sordum demiştim o da hepsini alır dediğimde hepiniz gülmüştünüz sonuç ortada. oturun ders çalışın bence daha da fazla meşgul etmeyin kimseyi. çok çalış 3 soru fazla yap.