2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar kurumiçi almazsa tahminimce hepsi guy olur inşallah öyle olur herkes bunu istiyor dguy zaten gelmeyecek şimdi rahat olun ilan yakında gelir görürsünüz.
Bence kurumiçi ertelenir bu ilana vermezler. -
@Aslıhannn hocam siz nerden öğrendiniz bunu
-
umarım hepsi guydur yoksa 71 puanla umutların suya düştüğü andır
-
Hazine ve maliye + gib 2000 diyo bence 2000 den az gelecek
-
Niye bu kadar karamsarsınız arkadaşlar. Diyelim 1750 guy ilanı geldi 2000 olmadı diye oturup üzülelim mi bir buçuk aydır ilan gelmemişken
-
@GelirUzmYard *yıldır
-
Bence bunun minimum 1500 u guy olur. Vmy ilaninin da gelcegini dusunmuyorum acikcasi. Dguy da zor gorunuyor. Bilemedim ama 1500 guy da bizi sevindirir
-
Tamamı guy olma ihtimali yüksek elhamdülillah Rabbim bu günleri de gösterdi
-
Merhaba dostlar.
Nasılsınız? -
Tukuruyum böyle ise insan açıkça yazar 2000 de guy diye
-
Herkes kendi menfaati peşinde düşük puanlılar tutturmuş hepsi guy olsun az daha yüksek olan guy vmy falan hayırlısını dileyen yok
-
@paretowilfredo iyiyiz ilan gelince daha iyi olacağız inşallah hocam siz nasılsınız güzel haberler vermeye geldiniz inşallah
-
@paretowilfredo hocam son gelişme hakkında düşüncen nedir?
-
@paretowilfredo hocam sizce kaçı guy
-
@juventusmilan Ben de iyiyim sağol pragmatist kardeşim
-
@paretowilfredo aha ustad gülüyo o zaman hepsi guy
-
@paretowilfredo her zamankinden daha umutlu daha iştahlı
-
@paretowilfredo fatih terimin nerede kalmıştık tweeti gibi oldu bu
-
@paretowilfredo üstadım gençlere seslenin
-
Lütfen bilen arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı olur biraz araştıralım arkadaşlar . Vergi Müfettişleri direk bakanlık bünyesindeki vergi denetim kuruluna bağlı gelir idaresi başkanlığına değil ayrıca kurum içi olsa kurum içi diye belirtilirdi açıktan alım diyor zaten düz memurluk açıktan alım yapmaz bu konuda en doğru bilgiyi pareto verir zaten bilgi kirliliği yapmayalım lütfen