2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben 1 saat kadar önce aradığımda sınavın 13 Mart da yapılacağı söylendi hatta kesin olarak yapılacak dendi. Tabi ki doğru mu yanlış mı bilemem ama bana verilen bilgi sınavın şu an için 13 Mart’ta yapılacak olduğudur sizlere de yazayım dedim dostlar
-
Arkadaşlar Telegramda da sonradan listeye giren biri aradiginda siz gireceksiniz sinava demişler ama başından atar gibi söyledi yazmış ️
-
Bu psikolojiyle odaklanarak ders de çalısılmıyor bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı
-
Yd kararı ile beraber güncellenen yani 2. liste artık yok, öyle bir idari işlem yok. Geçmişe yönelik iptal oldu. Diğer ilan geçerliliğini koruyor, o liste ile olmak zorunda. Ama neden bir açıklama yapmazsınız? Zaten bunu anlayan şöyle gelsin.
-
@strtmn 2.listedekilere de aradıklarında gireceksiniz demişler sınava. dedim ya itibar etmeyin kim ararsa gireceksiniz sınava diyorlar.
-
Gib bugun ilan verdi ve bu ay sonunda hizmetli alimi mulakati yapacak. Demekki neymis eger cani isterse ayni ayda bile alimi sonuclandirabiliyormuş.. Peki bu pratiklik neden guy veya diger a grubu alimlar icin gerceklestirilemiyor?
-
Gireceksiniz gireceksiniz, dersinize çalışın siz düşünmeyin bunları vb. çocuk eyler gibi olmuş ama kuşkusuz o sıra çok meşguldü, ondan... Canı sağ olsun. Yıllardır beklenen guy ilanının geldiği şu noktaya bak, zaten gönülleri yoktu iyice işi yokuşa sürmeseler bari. 2. liste ile sınavın hukuken imkanı nedir ki, hadi içine takdir yetkisini de koyduk.
-
@sedatinho Tek o değil ki hocam. Şunlar da var
Ve tabi bugunku ilan
Twitter da bi arkadaş yeni kurum içiciler geliyor yazmıştı. Öyle hakikaten.
-
Arayan arkadaşlar söylesinler. Biz de uyumuyoruz.
-
@kamusaldenetci gercekten ben sebebini merak ediyorum. Eger A kadro meslek daha donanimli eleman desen, ee kurum ici sinaviyla adamlar bizden once gelir uzmani olacak. Madem o sekilde gelir uzmani kadrosu aciliyor sinava ne gerek var?? Madem donanim istiyorsun neden kurum ici yapiyorsun. Düstük bir paradoksun icine
-
Daha atanmadan Gelir uzmanligindan soğudum vallahi Allah yardımcımız olsun
-
İçine ettiler. Bravo ya valla bravo. Biri şey bile dedi telefonda; kurumu dava edenler sınava girse nolucak mülakatta karşısına belki çıkarırlar bunu falan. Yani anlayacağınız biz ekmek davasına uğraşıyoruz ama değerimiz haklarımız emeğimiz hep boşa. Olay artık şu durumda eğer YD yi kabullenip listeleri güncellemek isterlerse ertelenir. Yoksa kafa göz son listeyle giricez biz bu sınava. Açıklama yapsınlar diye uğraşmanın da bir mantığı kalmadı. Zaten bizi tiye alıyorlar çocuk avutur gibi olucak olucak sen çalış vs.. Sınav giriş belgeleri çıkarsa ayıkıcaz artık. Son erteleme de 15-16 gün önce çıkmıştı belgeler 12 gün var hala yok yarın yada çarşamba da çıkmazsa belliki olmayacak.
-
Bu alımı gerçekleştirene kadar burnumuzdan getirdiler ve daha süreç yeni başlıyor eğer bilerek başlarından savmaya çalışıyorlar ise Allah'a havale ediyorum. Milletin tercihleri alımları toplam 20 günde bitiyorken bizim 1 yılda bitiyor şaka gibi. Hayatımız ve zamanımız böyle vasıfsız insanların elinde harcanıyor. Oysaki her birim mevcut bakanlığın bünyesinde ayrıca Bunca öğrenciye hem maddi hemde manevi olarak yıpratmak kime ne fayda veriyor anlamış değilim
-
Her arayana farkli birsey mi soyleniyor? Anlamadin nasil kurum ? Su sinava girebilecekmiyiz bir gun cok merak ediyorum.
-
Hocam zaten sınavı aynı gün okuyorlarmış önceden. İsteseler pazar günüde sözlüye gireriz. Subay alınları böyle oluyor. sporu geçen sözlüye giriyor öbür gün. Hatta polislikte aynı gün ikiside. Yani 1 yıldır boşuna bekletiliyor yazık yaşadım mı sayayım ben bu yılı? Atanacağımda kesin değilken hemde..
-
Arkadaşlar biletleri alacak mısınız aşırı kararsızım son dk sürprizi yaşarsam diye alsam mı almasam mi
-
Bileti alsanız sınav ertelense bile biletinizi açığa alabilirsiniz sonuçta.ama şimdi bilet almazssaniz koltuk kalmazsa sizi daha çok zora sokar benim kanaatim ancak size kalmış tabiki...
-
Şu yaşadığımız mağduriyete bak ya . Pzt bir açıklama gelir en azından diyordum bugünü de boş geçtik
-
Aralıkta sınav ertelenince çok üzülmüştüm ama bu şartlarda akıbet belli değilken sınava girmekte hiç içime sinmiyor. Sayıştay da benzeri olmuştu en sonunda aylar sonrasında sınav iptal edildi ve 6 7 aylık süreç çöp oldu. Kesin bir açıklama yapılır ve öyle gireriz sınava inşallah yoksa 5 ay sonra sınavin durumu değişir ve girdiğimizle kalırız.
-
@kd16 inşallah böyle bir şey yaşanmaz benimde en büyük korkum bu açıkçası ama o kadar da olmaz diyorum sonra olanlara bakıyorum olur diyorum