2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar yarin haber alma ihtimalim var bir iki tanidigimiz vasitasiyla insallah yazacagim alirsam haberi
-
@hukukcukişi hocam haberinizi bekliyor olacağız
-
@lannisjk çarşamba gününe kadar listeleri yayımlamak mı zorundalar ??
-
@blackbird en 10gün önce yayınlamak zorundalar. Dediğim gibi geçen ertelenen sınavda 15-16 gün önce yayınladılar
-
En geç yarın belli olacak konu için yine de bugün 500 arama yapmaya hazır mıyız İİBF?
-
Arkadaslar daha önce sormustum ama malum gündemden dolayi kaynadi. Sinava vergi hukuku dahil degil mi ?
-
@yelloww dahil dostum
-
Sadece turk vergi sistemi yazdigini gorunce oyle dusunmustum. Tesekkur ederim
-
@yelloww yok bütün maliye var dostum hiç fire vermemişler konu olarak maaşallah
-
arkadaslar 4t nin denemesini cozen vr mi bana cok zor geldi
-
Arkadaşlar az önce aradım sınav 13 martta ona gore çalışın sınavın yapılacağı bilgisi gelmiş çarşambaya kadar yayimlanir giriş belgeleri dendi.bilginize
-
@rabia89 bana da cok zor gelmisti hocam hep 25 yanlis civari yanlusim cikiyordu
-
@earth11 hocam memur nasıl 'sınav ertelendi' veya 'sınav ertelenmedi' bilgisi versin? cidden buna inanarak mı arıyordunuz?
-
25 se iyi benim 67 doğrum çıktı ya:))
-
@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Cok da fark yok hocam ben en iyisini dedim bazen 30 yanlisimda cikiyordu sorular kaliteli ama begendim ogretici denemeleri kendinizi olcmek icin deilde ogrenmek icin cozun sinavlarla denemeler cok farkli oluyoe genel kanım
-
@beyaz-fil yahu kesin konuştu sinav13 martta sadece sınavın 13 martta yapılacağı bilgisi geldi dedi.ordaki çalışana bilgi verilmeden nasıl boyle bisey diyebilir sorumluluk alamaz
-
@hukukcukişi sınav daha kolay emin olun 4t de zorlamislar
-
@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Aynen katiliyorim ama birseyler ogrnemek acisindan cozmek gereklo sorulari guzel degindigi konular guzel
-
@beyaz-fil sen aradın mı sana ne dediler sorsaydın size bu bilgi verilebiliyor mu diye?
-
Haydi herkes dersin başına burda zaman geçirmekle bisey olmaz son 10 günü iyi değerlendirmek lazim izmir vs 85 onlar napsın:) ben 80 doğru yapsam kurtarırım diyorum doğuda bir il için Allah herkesin yardımcısı olsun sınavda başarılar hepimize