2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ciddiye alip cevap vermeyin şuna. Sınava bile girmiyor belki
-
@sedatinho haklı olduğu yerler var da biraz bodoslama dalıyor olaya dün de biri aramış ne mahkeme kararı ya mahkeme falan yok demiş 13 martta sınav olacak demiş şimdi bu durumda kime güvenelim en iyisi çalışıp listeleri beklemek
-
@hukukcukişi hocam alabildiniz mi bir bilgi
-
Olağan şartlarda bugün sınava girişi belgelerinin yayınlanması lazım. Eğer yayınlanmazsa hayra alamet değil
-
@elara Az önce konuştum.
Bana söylediği şeyler şu; sınav 13 Mart'ta olacak diye duyuruldu ve biz bundan başka bir şey söyleyemeyiz dedi. Bir arkadaşımız aramış, üstten bilgi gelmiş kesin 13 Mart'ta yapılacak demişsiniz dedim. Üstümüzden gelen bilgiyi biz size aktaramayız, buna yetkimiz yok dedi. Konuşan memur arkadaşımız üstte söylediğim sebeplerden 13 Mart olarak söylemiştir dedi. Ayrıca şunu ekledi; üstten ertelendi bilgisi alsak ve resmi duyuru gelmeden bunu biz size söylesek biz çalışanlar zor durumda kalırız, günde 200 arama gelirken o gün duyuru gelene kadar 500 arama yapılır dedi. Ya da üstlerimiz resmi duyuru vermeden arayanlara bu bilgileri verin de demez dedi. Bizim kurum olarak söyleyeceğimiz sınavın 13 Mart'ta olacağıdır. Yönetim mahkeme kararıyla erteler ya da ertelemez bunu duyurulardan öğrenebilirsiniz dedi.
-
@law yok hocam arayip sıkıştıramıyorum da bende bekliyorum anca oglenden sonra haber gelir insallah hemen o an da paylasacagim merak etmeyin bende caresiz bekliyorum
-
Arkadaşlar hakkımıza giriyorlar net bişiy demeyerek ve gireceklerde. Konuştuğumuz memurların net bişiy bildiği yok. 13ünde sınav var mı diyorsun o da takvime bakıyor evet var diyo vs. O yüzden boşverin sınav giriş belgelerini bekleyelim bakalım ne çıkacak ortaya.
-
@beyaz-fil benimde beklediğim cevap buydu. dünde söyledim memurlar bize bunu söyleyemez adamları zor durumda bırakırız ki zaten bilgileri de yoktur. çünkü bu tarz şeyler yönetimde görüşülür gelip de biz sınavı ertelemiyoruz veya erteledik diyerek duyuru yapılmadan bilgi veremezler yasaktır. her birinin farklı cevap vermesinin sebebi de bu işte. hayırlısı olsun oturup açıklama bekleyelim. bundan sonra yapılacak en net şey bu.
-
Şimdi konuştum,sınavın net olarak 13 Mart’ta yapılacağını söyledi ve gruplara da yazar mısınız çok yoğunuz işimizi yapamıyoruz dedi. Mahkeme kararını sorduğumda yine sınav 13 Mart’ta yapılacak dedi. Sınav giriş belgelerini sordum en geç yarın yayınlanır dedi
-
Şimdiden herkese başarılar demekki bu sınav olacak.Aramaya gerek kalmadı.
-
Bekliyoruz hocam sağolun
-
@law onlar içinde sıkıntılı bir durum.Sürekli aynı sorunla telefonu açmak.Yalnız sınav listesi 1.liste mi olacak?
-
@zenginmemur hiçbir bilgi vermiyorlar onunla ilgili sadece sınav 13 Mart’ta olacak diye tekrarladı baya emindi konuşan kişi,galiba olacak
-
Memurların sınav 13 Mart'ta söylemi, sitemizi takip edin söyleminden çok farklı değil aslında. Erteleme vb. Bir karar alınmadıkça, resmen duyurulmadıkça sınav 13 Mart'ta haklılar
-
@law Hocam olacakta şimdi ilerde bir sorun cıkar mi?Sanırsam gib işi kılıfına uyduracak.Bu kadar kişiye 13 Mart deniliyorsa sınav olacak önemli olan artık sıfır mağduriyet
-
Arkadaşlar Para politikasında hedefleme stratejileri konusunda notları olan var mı ya da buraya yazabilecek olan ? Teşekkürler
-
@kamusaldenetci bana kalırsa kesin olmasaydı bizim bir bilgimiz yok derlerdi ısrarla. Hiçbirimiz de nasıl bilginiz olmaz bize bilgi getirin diyemezdik. 13 Mart’ta sınav olacak cevabı yerine bize bilgi gelmedi denirdi. Ateş olmayan yerden bence duman çıkmaz
-
@zenginmemur hocam inşallah mahkemenin durdurduğu listeyle sınav yapmazlar. Düşüncem dava açanlara ayrı bir duyuru yapılıp kimsenin mağdur edilmeyeceği. Aksi durumda sınava girmemiz dahi sıkıntı
-
Demek ki sınav olacak arkadaşlar
-
Arkadaslar bekledigim haber geldi cok cok guvenilir sekilde ogrendim ki sinav 13 martta ha ama hangi listeyle nedir ne degildir inanin bilmiyorum bende heyecanlandim .hic bir syin kesinligi yok zan altinda kalmak istemem ama sizlerle paylasmak istedim calismaya devammm