2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şükürler olsun Herkese 13 Mart’ta başarılar . Bir ertelemeyi daha kaldıramazdı bu bünyeler
-
-
-
Simdi eski listeye döndü değil mi arkadaşlar sınava 5027 kişi olarak girmiyoruz
-
anladığım kadarıyla 05/02/2021 tarihindeki listeye eklendi tabirinden 5027 kişi sonucu ortaya çıkıyor.
ordu istanbul bilecik kırklareli giresun tunceli erzurum yalova kocaeli erzincan aksaray bursa ardahan ankara mardin burdur ağrı hatay kars sakaryabu iller diğer illere göre oran olarak daha fazla rakiple yarışacak. bir kişi dahi olsa 0,01'lerin neler yapabildiğini defalarca kez gördük. inşallah daha büyük sorunlara yol açmadan hayırlısı olmuştur.
-
@earth11 5027 kişi olarak giriyoruz.
Bu hafta içi inşallah YD talepli iptal davasını açacağım. Enayi miyim ben diğer şehirdekilerden daha fazla rakiple yarışacağım.
-
Evet korkulan oldu.İlerde bu sınav iptal olursa hiç şaşırmayacam
-
Bir mağduriyet giderildi hepimiz çok sevindik, mücadele eden arkadaşları tebrik ederim.
Ancak 5000 kişilik ilan 5027 oldu ve bazı illerde yarışan kişi sayısı artacak. Yeni oluşan bu durum da bir tür mağduriyet değil mi?
ALINTI TWEET
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı -
@zenginmemur ahahahah
-
Simdi aradım benim gireceğim ilde neden fazla kişi aliyor diye dupetuz haksızlık bu öyle şey mi olur ya bir puan bile önemliyken bende dava açmayı düşünüyorum haberleşelim burdan
-
@beyaz-fil 5000 kişilik kadro isteniyodu guyda 1000 verildi şimdi gariban 27 kişiden den mi korkuyosunuz ? Saçmalamayı kesin millet sınav görsün neyin zararı bu ?
-
@earth11 işte buna fazlasıyla katılıyorum çünkü duy da affetmediler tek il tercih hakkı verip hakkımızı yediler. Şimdi bunda sizi de kirmayalim liste dışı kalmayın diyemezler yani çok saçma o zaman bizi de kirmayacaklardi sıralamaya göre alacaklardi
-
@karar korku değil ama bize kimse acımadı bu o 27 kişinin suçu da değil ayrıca. Suç bu olayı bu hale getirenlerde. Resmen dalga geçiyorlar ya
-
@earth11 haklısınız hocam bizi duy da kırarken kimsenin umrunda değildi şimdi 27 kişiyi mi kırmak istemiyorlar
-
bazen durup sürece ilk girdiğim günü hatırlıyorum. süreçte tüm yaşadıklarımı hızlıca hatırlıyorum. kendime bu kurumlarda görev yapabilmek için mi tüm bu maceraları yaşadım diye soruyorum kendime.
gerçekten bazıları yapabileceklerimizi ve hayallerimizi hak etmiyor ama elden ne gelir.
ticaret müfettişliği sınavlarına girdim. kurum giriş belgelerini gönderdikten sonra herkesi tek tek aradı ulaştı mı size diye.
inşallah diğer kurumlardan bir tanesi olur da gib e muhtaç kalmam.
yalnızca bu sınavı bekleyen arkadaşlara allah sabır versin gerçekten.
şimdi de diğerleri dava açacak
gib nasrettin hoca misali..
“sen de haklısın hanım.” -
İİBF'ye her şeyin en kötüsünün hak olduğunu bir daha görmüş olduk.
27 kişinin listeye eklenmesinden çekinen insanların asıl çekindikleri o 27 kişi değil sınava hazır olmadıklarını düşünmelerinden kaynaklanıyor.
O arkadaşlara 1 yıl versek bile bu sınav için asla hazır hissetmeyecekler.
O 27 kişi zaten senden sonra listeye girdi, senin aldığın KPSS puanından daha düşük bir puanı var. KPSS' de geçen adam bu sınavda da geçmesini bilir. Tabii yatmak yerine sınava hazırlanmayı tercih etseydi.
Ben şimdiden sınava girmeye hak kazanan 5027 arkadaşımıza başarılar diliyorum. Herkesin gönlüne göre olması dileğiyle. -
Bu isi nerden tutarsan her tarafı saçma bi sınav oldu !!!ya arkadaşlar istanbulda ankarada girenler ağrı yalovada girenler alınacak kişi sayısının 5 kati adayla yarışamazken izmirdeki aday nasıl 5 kati adayla yarışır 1 2 puan bile çok önemliyken sınırda kaybedebilirimadem oyle 5 kati değil oranlarınlar boyle bir haksızlık olamaz allah belasını versin bunların o kadar emeklerimizin hakkini yediler
-
@leviathan-1
Yok hocam çekinti ondan yana değil. Çekinti acaba bu durum da hukuki açıdan bir sorun yaratır mı çekintisi ve bu durumda mağduriyet yaşandığında tekrardan oluşabilecek bir dava sürecinin ileride daha büyük sorunlara yol açabilme ihtimali olup olmamasından dolayı diken üstünde hissettirmesinden geliyor. -
Ekstra 27 kişinin eklenmesi haksızlık benim gireceğim ile de eklendi evet ama bu gidişle kısır döngüye gireceğiz ve sırf 27 kişi yüzünden beş bin kişi sınava giremediğimizle kalacağız. Sınava kalmış 10 gün şu saatten sonra dava falan uğraşmak yerine ders çalışın da eklenen kişileri elemeye bakın. Başka yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum herkese başarılar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@leviathan-1 saçmalayıp durmayin hak kazandı ne demek bastaki listeye geçireceklerdi altu ustu bunu da beceremediler su an bize haksızlık hemde büyük haksızlık benim girdigim ile neden 37 kişi girecek 35 olması gerekirken. Çalışmamıştır zaten puanı düşük diye bi açıklama olamaz biz gördük burda 75 le kurum sınavına girip 85 alan adayları nolur boyle saçma sapan konuşmayın