2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sayfa yine anında çirkinleşti bunlara gerek yok. Şahsen hakkaniyetli bir karar alındığını düşünmüyorum sonradan eklenen 27 kişinin dahil edilmesinin yanlış olacağını hep söyledim açıkcası. Ama kurum böyle bir karar vermiş dilerim çok daha büyük haksızlıklara mahal vermez ve süreci bir daha etkilemez. En azından sınav tarihimiz belli oldu herkese iyi çalışmalar dilerim boşuna birbirinizi germeyin. Başarılar.
-
Hem yönetmeliğe göre hem de ilana göre yeni duruma göre bazı illerin bu kurala uyulmadığı gösteriyor. Gayet açık şekilde gözüken durumda idarenin hatası ile giren +27 kişi var. Eğer dava açılırsa aynı 35 yaş olduğu gibi mahkeme bunu görmezlikten gelemez.
-
1 kişi fazladan girdi diye dava açacaklarmış. Bu nasıl bir özgüven eksikliği arkadaş, bir de senden daha düşük puanlı ve senin kadar hazırlanmamış bir kişiden bahsediyoruz. Kendine güvenmeyen insan sınavı geçse nolur mülakatta elenir zaten.
Ayrıca bırakın açacakları davayı açsınlar, mahkeme bunları madur görüp YD kararı vereceğini veya sınav iptalini isteyeceğini düşünmüyorum. Sana hak tanındı mı tanındı, sınava girdin mi girdin. Hakime sınavı o bir kişi yüzünden geçemedim mi diyeceksin ahaha. Hakim sana geçseydin sınavı diyecek. Boşverin herkes sınava çalışsın, herkese başarılar şimdiden.
-
Olay su 10 kişi alınacak bir ilde mülakata 20 kişi kalması lazim 21. Kişi gider dava acar 60 günlük sure diğer illerde tam kişi girerken benim ilimde 10 un 5 katının 2 fazlası 52 kişi sınava giriyorsa bende sınavda 21. Ya da 22. Kişi olursam bu 60 günlük suremi tepe tepe kullanırım emprevizyon yapacaksın bütün illeri eşitleyeceksin ya da listeyi ilk haline cevireceksin o kadar
-
@akncıı kardeş ben zaten bi kurumun yedek listesindeyim ve büyük ihtimalle gelecek, yani sen üzme kendini ben büyük ihtimalle girmem bu mülakatlara. Ama çok merak edersen yazarım gelişmeleri özelden, daha fazla meşgul etmeyeyim burayı.
-
@leviathan-1 dayın sayesinde birilerinin hakkını yemeye hak kazandın yani bravo
-
Sınavın ertelenmemesi yerinde bir karar olmuş. 27 kişinin hakkının yenmemeside yerinde bir karar olmuş. İdare bu konuda üzerine düşeni yapmış. Lakin oyuna sonradan dahil olanların hesapları biraz karıştırabileceğini önemsememiş. Hali hazırda sectigi ile eklemeler olmayan adaylar kesin sesinizide dersinize bakin girelim şu sınava diyor. Ekleme yapılan illerde ki arkadaşlarda de şimdi bize haksızlık olmadı mı fazladan aday giriyoruz diyor onlarda haklı. Empati yapmak lazım bu konuda. Son tahlilde şimdilik armudun sapı üzümün çöpü denilmeden 13 Mart'ta ki sınava her anlamda hazırlanıp girmek en doğru karar olur bu aşamada. Daha sonra mağduriyet yaşadığını iddia eden kişiler 60 gün içinde dava açabilirler. Lakin 13 marta şurada 10 gün kalmış full konsantre sınava odaklanmak elzemdir diye düşünüyorum.
-
ben çalıştığım kuruma girerken sondan 5 .olarak girdim .5 kişi daha olsa şu an boştaydim .Diğer illeri bilemem ama İstanbul için sayı bence çok .Kaymakamlık mulakatinda bile sonradan dahil edilen 1 kişi 1 kişinin hayatını aldı .O yüzden daha çok çalış kazan demek doğru değil .Herkes isim görülsün derdinde .O kişinin de hakkı varsa o da dava açacak .o zaman 35 yaşındakiler de son mulakatimiz deyip gitmeseydi.Nasıl 35 yaşındakiler bunu hak olarak gördüyse il sayısı artan kişiler de haklı .
-
O zaman hukuk devleti varsa diyordum bu yanlıştan dönülür.Yine aynı şekilde haksızlık bu şekilde düzeltilir mi başka mağduriyet oluşmadı mı?Burada yine adil olmayan bir süreç başlatıldı.
-
Heeyyy. Tamam bitti. Bırakın bu mızmızı. Dua edin son mağduriyetimiz bu son olay olsun. Dava açacağım diyenlerde bencede sınava hazır olmayanlar yoksa gerçek bir emek vermiş birinin iki kişiyi düşünme ihtimali yok bunca bekleyişten sonra. Oturun adam gibi dersinize çalışın ve bu lanet alımdam faydalanmak için şansınızın yaver gitmesini bekleyin. Biz hayata 1-0 geride başlamış insanlarız, siz skoru eşitleyemiyorsanız da bırakın başka emekçiler eşitlesin. Yoksa bu süreç hızlıca bitmezse yeni dertler kapıda
-
@urfaspor63 arkadaşım haksızlığı gormuyor musun kor mu oldun den bütün illerde neden çağrılan kişi sayısı ayni değil senin tuzun kuru mu yoksa tabi kendine dokunmayan neden itiraz etsin hadi açıkla bakalım alınacak kişi sayısının 5 kati benim girdigim ilde 3 kişi fazla diyelim istanbulda 7 kişi adama 1 puanla kaybederse bunun vebalı o 27 kişinin üzerine olur sen ilk listede yoksun 35 yaşından elenenler varsın olsun o 27 kişi nerden çıktı hangi hakla.Davamı açıcam sen merak etme
-
1.listeyi ilan etseydiniz ne olurdu?Amacı nedir bu kurumun kargaşadan bıkmadınız mı?Yani neye göre bu listeleri hazırlıyorsunuz?
-
@earth11 babacım haklısın ancak haklılığını burda ispat etmen yersiz benim tuzum kuru evet ancak ınsanların 1 gün bile beklemeye tahammülü yok. Kardeşim 2018 84 2019 87 2020 92 puan aldığım halde atanamadı . Dava hakkın var ve bunu kullanabilirsin ama kalkmış 10 gün kalmış 5000 kişilik listeye (en az 100 kişi atandı 300 400 kişinin sınava girmeyeceği listey) 27 kişiyi bahane ederek şerh düşürmen doğru değil. Anayasal olarak davanı açarsın sonuç alırsan ne alâ ama burası haksızlığın karşılık bulduğu bir mecra değil.
-
@lannisjk Hocam 60 günlük süreyi sınavdan sonra kullanmayı ciddi ciddi düsünuyorum
-
@urfaspor63 madem tuzun kuru insanları gıcık etme burda çek git dersine calis
-
@zenginmemur yaptığınız masrafla kalırsınız hocam. Sanırım sınavızın gidişatına göre açacaksınız, mülakata kalırsanız açmayacaksınız ama unutmayın ne hak yerini bulur ne de siz onca ahtan sonra mülakatı geçersiniz. Zaten memur bana telefonda bizi dava edenler sence mülakatta sorun yaşamaz mı demişti. Varın gerisini siz düşünün...
-
@zenginmemur al benden de o kadar
-
@earth11 ders çalışmayı bıraktım geçen yıl güzel kardeşim sevdiklerimin hukuku için burdayım bide forum hoşuma gidiyor
-
Fazladan girilen illerde yarışan adayların birçoğu hem ilk listede hem de ikinci listede bulunan adaylar yani sürece sonradan katılan değil. Burada özgüven değil bir haksızlıktır. Eğer tekrar tercih yapılma olayı olsaydı. Örneğin bir il 10 kişi alacak çağrılan 50 ama diğer il 10 kişi alacak çağrılan 52 kişidir. Tabi herkes realist olarak az çağrılan tercih edecek. Yani sen de eğer senin ilin bu durumda olsaydı. Sen de aynı tepkiyi verirdi. Özgüven eksikliği alakası yok
Ayrıca hukuk hak tanıtmakla bakmaz. Yapılan idari işlemin kanuna, yönetmenliğe uygun olup olmadığı bakar. Yani burada yönetmenliğe ve ilana aykırılık var.
@hellsing, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı1 kişi fazladan girdi diye dava açacaklarmış. Bu nasıl bir özgüven eksikliği arkadaş, bir de senden daha düşük puanlı ve senin kadar hazırlanmamış bir kişiden bahsediyoruz. Kendine güvenmeyen insan sınavı geçse nolur mülakatta elenir zaten.
Ayrıca bırakın açacakları davayı açsınlar, mahkeme bunları madur görüp YD kararı vereceğini veya sınav iptalini isteyeceğini düşünmüyorum. Sana hak tanındı mı tanındı, sınava girdin mi girdin. Hakime sınavı o bir kişi yüzünden geçemedim mi diyeceksin ahaha. Hakim sana geçseydin sınavı diyecek. Boşverin herkes sınava çalışsın, herkese başarılar şimdiden.
-
@ekeblad 35 yaşındaki insanların durumuyla diğerlerini nasıl kıyaslarsınız ?
ortada mağduriyet olduğunu düşünmüyorum zaten verilen sayıya herkes şikayet ederken noldu lehe uygulanma olmuş sevinmemiz gerekir veryansın ediyosunuz . listenin ilk sırasıyla son sırası arasındaki fark ne ?
gib yanlıştan doğru çıkardı.