2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Boyabat-Dükü tabi insallah
-
Bende şöyle dusundum 2018 puani 70 paraj ustu olan zaten 12 bin kisi var bende cogu il 70 e duscek gibime geliyo
-
@fatos hocam sizce benim gibi puanı 75 olanlar ne yapmalı b grubundan hazırlanıyordum devam mı edeyim yoksa il tutar mı kesin kurum sınavına mi hazirlanmaliyim
-
@homecinomiss hocam benimde sizin gibi ortalama puanim ben guy calisiyom gelirse ne ala gelmezse kpss alan calismis olurum diye düşündüm
-
@fatos inşallah en az iki bin kişilik alım olur hocam o zaman rahatlariz
-
@fatos hocam bu bilgiye nereden ulaştınz yani 70 puanı olan 12000 kişi olduğuna bu durumda baya düşük kapatabilir puanım 72.10 o yüzden soruyorum
-
@manisalipinar hocam 71 alan arkadasim 13 binlerde dedi ben ortalama gidenlerden falan 2000 kisi olsa geriye 11 bin kaliyo diye bi hesap yaptim ( gidenelr derken atanan arkadaslar 1000 guy+250 civarı dguy +350 sgk+ vs.. )
-
@fatos benim puanımda 71.0 küsür bir şey sıralamam 9 bin bence o arkadaşının puanı daha düşük veya yanlış puana baktı.Sence 2000 kişilik bir alımda 71 puanla şansımız var mı ?
-
@Grimmjow hocam 2018 puani o sizin 2019 dur
-
@fatos aaa evet haklısın bu 2 yılın puanları olunca nasıl puanlar 70'lere düşecek bu konuya çok hakim değilim biraz aydınlatır mısın?
-
@Grimmjow son alım 1000 kişilikti ve 2017 kpss puanlarıyla aldı bu alım 2000 ve 2 yıllık sınav puanıyla alırsa hemen hemen aynı şey olur diye akıl yürütülüyor sadece
-
@Anhedoniccc hocam o düşen iller de İzmir ve Eskişehir'di yani bizim gibi 71 puanı olanlar yine kumar oynayacak düşebilecek 1-2 tane ili bulmaya çalışacağız galiba
-
Ben sadece mantik kurmaya calistim tamamen yanlisda olabilir 2018 alim yok 2019 sınava az kisi girdi yine ayni kisiler girdi yani hem 2018 hem 2019 puanlari cok cok yuksek degil bunu 2018 71 alanin siralamasi 13 bin oldugu icin cikarimda bulundum hocam benim düşüncem 2000 kisilik bol il sayisi olan bir alımda bazi buyuk sehirler haricinde dusecegi ve 70 puan alan herkesin calismasi yönünde nacizane fikrim.. sonra pisman olmayalim
-
@fatos Ben yarın başlayım o zaman çalışmaya şu an SMM'de çalışıyorum ilan geldiğinde gelen sayıya göre çalışmaya devam ederim 2000 ve üstüne devam ederim yoksa ben çoktan bırakmıştım KPSS işini eğer yüklü alım gelirse hazır bulunmakta yarar var.Bu arada verdiğiniz moral için teşekkür ederim.
-
@Grimmjow rica ederim hocam kismet bu isler kimin nerde kismeti var bilemeyiz bakmissiniz olmuş insallah iyi calismalar
-
3000 kisilik ilana ciksa da bizim dusuk puanlara da sans dogsa
-
Arkadaşlar guy yazılı sınav sonucu ne zaman açıklanıyor? Sınav akşamı açıklandığı olmuştu sanırım.
-
@Aslıhannn son sınav 1 ay sonra açıklandı.
-
@Aslıhannn o dönemler 2016 öncesinde kaldı. Artık takribi 1 ay sürüyor. Yasal süreleri 25 işgünüydü sanırım ya da 45.
-
Yaa ben biraz eskilerde kalmışım o zaman. Teşekkürler hocalarım