2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo hocam müsait olunca özele bakabilir misiniz?
-
Düşünsene ilan bi geliyor guy alımı merkezi yapılacaktır ibaresi cildirirsin
-
@tekinn08 bende aynı konuyu merak ediyorum
-
Dguy olacaksa, Allah aşkına güzel bir sayı olsun. Hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar 2017 yılında da 2000 kişilik alım olmasına rağmen bütün şehirler 76 üstü kapatmış , 2018de de alım daha az olmasına rağmen 70lere kadar düşmüş taban puanlar. Bunun mantıklı bi açıklaması var mı?
-
@ayözz soruları calamadiklari için bazıları artık sınava girmiyorlar. Sınava giren kişi sayısı, puan aralıklarında kaç kişi var. Gibi durumlar.
-
Forumu okurken dikkatimi cekti. Guy da es durumu nasil oluyor? Atanginiz kurumda 5 yil zorunlu mu calisiliyor? Eş durumu olmuyor mu?
-
@strtmn @ayözz Tek bir nedeni var. 2018 guy sınavında yalnızca 2017 kpss puanı olanlar başvurabildi. 2016 kpss puanları istisna olarak tek yıl geçerliydi. Şimdiki sınavda 2018 ve 2019 kpss puanı olanlar başvurabilecek.
-
2000 gelir ilan hayırlısıyla
-
Keşke şöyle 250 mhuyda gelse
-
Bi gece uzak kaldım forumdan gib teki gelişme inanılmaz hazırlık yapılanma cümleleri başımızı döndürmüstü ki neyse Şükür iyi haberler gelmiş şimdiden ibf ye hayırlı olsun
-
@ayözz puan sistemi sıralama aşırı farklılaştı. 2016 70 alan 30bindeyken 2019 70 alan 9-10binde. Burdan hesap et.
-
@Dguy_Guy hocam hepsi guy mudur yaa
-
@ücüncütekil bunu nasıl yormamız lazım hocam il sayısına bağlı elbet ama 70'lerin şansı var mıdır sizce?
-
@ayözz Hocam 2017 ve sonrasında artık puan hesaplanabilmesi için her dersten en az 1 net çıkarma zorunlulugu geldi. Dolasiyla diger dersleri iyi yapan bir dersten 1 net cikaramadiginda puani hesaplanamadi. Hesaplananların sayısı azaldı buda yüksek netlere düşük puan getirdi. Bence analiz ederken 2016 puanlarini yani 2017 guy puanlarini cok hesaba katmamak gerek ya da bu işleyişe gore analiz etmek gerek
-
2017 den önce 72 alan 30000 deyken 2018 de 72 alan 12-13 binlerde sebep bu bence
-
@manisalipinar 12 bin değil dostum 72 aldı sevgilim 7-8bin arasında ben anlamadım ki 2016 da o sıralama bende vardı puanım 80'di :))
-
-
@manisalipinar hocam işte aynı puana birinin 30bin birinin 10bin olmasının sebebi 1 net çıkarma zorunlulugu geldigi icin daha az kisinin puaninin hesaplanmasi
-
@Dguy_Guy şu 2000i unvanlara dagitsak tatlım kaçı guy, kaçı dguy,kaçı mhuy, kaçı vmy, kaçı duy, kaç... bu kadar yeter herhalde.