2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu hafta geliyor mu dersiniz artık ilan
-
Bu kadar zor mu ? İkibincik insani istihdam etmek,
devlet bütçesi mi sarsılacak?Biz garipleri sevindirsinler artik , yeteeeeer artıkın be -
Peki hocam maliye de Halil işgüzar ın kitabını önerir misiniz ben inceledim derslerine de girdim siz içeriğini nasıl buldunuz?
-
@mbguy kesinlikle çok kötü. 4T maliye soru bankasından memnunum ben
-
@errayn Eh normal hocam bu da fiyatı olan insanlar için. Düne kadar arkasından "dümdüz güzel güzel" konuştukları kim varsa hepsiyle iş ortağı oluyorlar. Ha iş dediğiniz de facebook grupçuluğu. Maalesef böyle vizyonsuz insanlar yüzünden İİBF'liler çok düşük bir seviye ile muhatap olmak zorunda kalıyor. Daha doğru düzgün Türkçe konuşamayan insanları tanımadan, onlara hocam demek zorunda hissediyor.
-
@poncik onları yok etmenin birçok yolu var ama yazamam açıktan, biraz araştırın sadece bulursunuz
-
Ah bu face grplari biz kime güveneceğiz en iyisi 4t gibi duruyor hocam Ne dersiniz ![alt metni](![görsel url](görsel url))
-
Gel de şenlendir artık be kardeşim
-
@paretowilfredo üstad guy için ocak bitince bi yoklayalım demiştiniz rica etsek bi soruşturabilir misiniz?
-
Bu ay ilan gelmezse a grubunu bırakacağım şahsen yeter bukadar kandirildigimiz en azından b grubundan biseyler alalımda belki o işe yarar
-
@homecinomiss bende oyle valla aynı hatayı 2018 kpss de yaptm calısmadım. Bu sefer b calısıcam subattada gelmzse
-
@Ezgi71 bizimkiler hala lafıni soyluyo bana biz sana b den hazırlan demedikmi diye şimdiye birsuru yere basvururdun diyolar
-
@homecinomiss oyle gercekten ben 2016 mezunuyum onumde 2017 kpss vardı alandan hazırlanıyım dedim. Keske 2018 e kdr p3 calıssaydım bu alana verdiğim emeği p3 e verseydım en azından merkezi atamadan mülakatsız atanırdım ya da bu kadar sey calıstım suan emegımın karsılıgını almak ıstiyorum inatlastım bırakmıyorum alanı. En azından p 3 de o kadar fazla sey yok bos yere iktisat muhasebe maliye kafamı doldurmazdım. Madem karsılıgı olmayacaktı o kadar seye neden bu kadar fazla emek verdim diyorum
-
@Ezgi71 hocam valla aynı durumdayız şimdiye en kötü gardiyan falan olurdum millet yolunu çizdi ben hala guy ilanı bekliyorum okadar emek verdim para verdim bırakmak istemiyorum ama mecbur bıraktılar
-
@homecinomiss ben 2020 kpss ye kadar geleceğini düşünüyorum cunku simdiye kadar hiç puan yakmadılar gelmezse 2018 puanları ve 2018 de ilk defa girenlerin puanı yanıcak. Ama dediğim gibi erken gelmesi onemlı. Cunku sehır tutmayabılır yazılısı olmayabılır . en azından b den devam ederim . senem boşuna gitmez.
-
@homecinomiss inşallah bu ay gelir
-
Bekçi maaşı net 5070 tl olmuş.Yine kafamda deli sorular
-
Guy olacağız diye göbeğimizi catlatalim 5050 maaş alalim bekci bile 5070 alıyor vay halimize be
-
Yeni vergi geldi guy gelmedi
-
@Myap33 işte beyin kemiren tezatlık tamda bu.İibf mezunlarına yapılan haksızlıklar başka boyutlara ulaştı.