2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur hocam öyle zaten insan bekçileri sanki düşük alıyor sanıyor ama eşimde polis eşimle konuşurken bende bekçi kaç alıyor sanki demiştim 5000 alıyor deyince kalakaldım yani . Gayet te güzel maaş
-
@homecinomiss aynen öyle hocam millet biyerlere atanıyor . Bizler didinip uğraşıp belirsizlik halindeyiz . Sanki alandan 85+90+ alsak %100 atanacak mıyız bu işin kurum sınavı var onu geçtim mülakatı var . Herşeyiyle çıkılmaz bir yol . 75 puan la katıp oldu arkadaşım en azından işi gücü var . İnsanlara eşe dosta karşı işim var artık oh be diyip sabahları işe gitmek istiyorum . Napiyosun diye Msj atana ders çalışıyorum demekten gına geldi yani. Ama girdim artık bu yola bırakmayı da vicdanım el vermiyor
-
@Su28A hocam psikolojik olarak bitirdiler bizi valla
-
@Su28A hocam zaten o bizleri hicbir ise yaramayan olarak gören kişilere inat bırakmayacagız.Benimde bir kaç mülakat olmadı şimdi ilgöç sınavım var.Pes etmek meydanı diplomasız bankamatik ayakçilarina biŕakmak demektir.
-
@zenginmemur Bende hocam bunca emek karşılıksız kalmaz diye düşünüyorum illa ki bir kapı açılacaktır herkesin rızkı farklı yerlerdedir belkide ama pes etmemek lazım. Sürekli böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi . Bu yola girdiysem vardır bir sebebi diyorum .
-
@homecinomiss sadece bizi mi ailelerimizi de bitirdiler yazıklar olsun 4. Senem 3 KPSS gördüm bu zaman zarfında sadece 1 guya katıldım çünkü 1 guy açıldı 2 puanla yazılı sınavı kaybettim hala daha beklemekteyim bir umutla. Başka hiç bir işe yöneldiğim yok zaten özel sektör banka deneyimim var bankaya dönmek istesem onca emeği kenara atıp banka alımı da yok
-
gelmeyecek mi bu guy ya. bekle bekle bıktık ya. hani eli kulağındaydı.
-
İki gözüm seneler geçiyor, gönül ektiğini biçiyor
Bi selam lütfet, bu ne çok hasret, gel barışalım artık.. -
@paretowilffredo 1 2 hafta denilen süreçin bu kadar uzaması hakkında düşüncelerniz neler. İlanın gelmesi subat ayınıda gecer mı
-
@Ezgi71 doğru paretoyu bi türlü etiketleyememek
-
Bence bakan 1-2 ay diyeceğine yanlışlıkla 1-2 hafta dedi yoksa şimdiye çoktan gelmeliydi.
-
@botan01 Bu kadar saçmalığın içinde duyduğum en mantıklı açıklama dostum, başka türlü insanın aklı almıyor.
-
@botan01 yıl da olabilir hani
-
@paretowilfredo üstad bizi bilgilendirir misin? İlan hala gelmedi.
-
@ank3435 hiç şaşırmam artık ilan gelirse sürpriz olur benim için.
-
Allahtan eli kulağındaymis yoksa nolurduk kim bilir
-
Arkadaşlar vakit etkinlik ve birlik vakti. Face olan arkadaşlardan biri oraya yazsa hep beraber 8 de başlayalım. #BakanAlbayraktanİİBFyeGuyİlanı Olabilir etiketimiz yararı olmaz diyenlere aldırış etmeyin saygı çerçevesinde dile getirelim derim Şubatta gidiyor yavaştan.
-
Arkadaşlar şahsi fikrim etkinliği Bakan Bey'in paylaşımlarının altında yapmak. Bir arkadaşımız anket yapmış katılım olur mu diye. Destek olabiliriz. Etkinlikte gündeme girmek zaten imkansız. Bir çok arkadaşımız da isimleri etiketlemeden paylaşım yapınca boşa gitmiş oluyor. Bakan Bey'in paylaşımlarının altında toplanırsak en azından görmeme ihtimali daha az olur.
-
Bu gidişle Şubat da geçer Mart'ta
-
Arkadaşlar Bakan Bey'in son paylaşımının altına yazıyoruz şu an. Destek olmayan isteyen gelsin.