2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Alakasız olacak ama, Selena diye bir dizi vardı ordaki kızlar ne zaman zorda kalsa üç kere selena diyerek Selana'yı çağırırlardı. Biz de ne zaman sıkılsak bunalsak Pareto üstadı çağırıyoruz. Bilgilendirdigin için teşekkürler üstad
-
@Aslıhannn Bir an için el ele tutuşup aynı şekilde Pareto denildiğini düşündüm de Allah muhafaza :)) @paretowilfredo şimdiye kadar yapılmış en ilginç benzetme olabilir ne dersin
-
@Aslıhannn Gülümsetti dostum gece gece.
@plansız Evet bir an düşündüm de bir kaç dostumuzu bu şekilde :)) Ama bizim ülkede tam olarak tutmaz o iş. Herkesin de kafası çizilme eşiğinde iken o el ele tutuşma aniden halaya dönüşebilir.Bazen konuşmak bazen de susmak dostluğun gereğidir. Benim gözüm sürekli buraların üzerinde, kulislerde, haberlerde. Ama yeri geliyor susmak daha makbul gözüküyor bize, yeri geliyor anlatılması, söylenmesi gerekenleri dile getirmek.
Dost, çağırınca gelen değil, hep orada olandır bence. Kimi zaman bedeniyle, kimi zaman manevi varlığı ile. Dostluk edebiliyorsak ne mutlu bize. -
@paretowilfredo Halay demişken yapılanma ve ilanların da şöyle bir gidişi var vaad ve netice anlamında :))
-
@paretowilfredo
@plansız sizde beni güldürdünüz dostlar Hocam gerçekten emeğiniz çok büyük. Aynı soruları defalarca sormamıza rağmen sabırla tekrar tekrar aynı cevapları veriyorsunuz. Dostluğu hissetmek güzel, atanmalarımıza da şahit olduğumuz daimi dostluklarımız olsun insallah. -
Yine birtakım olayla olayla... @paretowilfredo seni iyimser görmek güzel her şeye rağmen
-
@paretowilfredo hocam iyi geceler. Bu gece atamalar yapıldı. Vekaleten bakanlar. Asaleten atanmış oldu bildiğim kadarıyla. Buna olumlu bişey diyebilir miyiz ?
-
@sad38guy Evet dostum. Taşlar oturuyor demek. Artık sona çok kalmadı bence.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam. İnşallah görürüz bunun sonuçlarını
-
Vdk ve gibe asil Başkan atamalar yapıldı.iyi gelişmeler ne diyelim
-
@paretowilfredo sağolasın üstad.
-
@paretowilfredo her yerde söylenti var aslında hocam uzun zamandır. Neden hala degisiklik yapılmıyor anlamıyorum. Muhalif ya da partiye destek veren kimse memnun değil.
Bize destek oldugunuz için teşekkürler. Siz olmasanız bu bulanık süreç biraz daha zorlu olurdu galiba -
Acaba yeni atamalar ile süreç hizlanir mı dersiniz ?
-
hazinedekilerin maliyeyi istememeleri çok normal maliyenin içindekiler bile maliyeyi istemiyor
-
Sanki CIA, Ortadoğu ve Rusya stratejisinde ayrışan şahin ve güvercinler kavgaya tutuşmuş... Altı üstü Maliye Bakanlığı, hiç şaşmaz, Bakanlığa entrika yakışır mı hiç...
-
-
@paretowilfredo aman dur, boğazdaki yalı burayı da hedef eylemesin sonra Selman'ın öğütleriyle uğraşmayalım. (Doğru anladıysam doğru devam ettim sanki)
-
İçimden bir ses ilan yakın diyo
-
@paretowilfredo ustad sayiyla ilgili kulaginiza gelen birseyler varmi
-
@adam-simith 29 leylek 33 kartal demiş ya üstad. Ama ağır yaralılarla birlikte bu sayı artabilir.