2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar Bakan bey twit attığında bızle beraber farklı kısıler de attı öğretmenler fılan su an ortalık Durulmuşken yenıden atmaya başlasak mı Nurettın beyı de etıketleyerek
-
Durmamız için sebep yok ama durmamamız için çok var
-
Yalnız hocam herkeste de tıp kazanacak potansiyel yok şahsen kendi adıma konuşayım ben fizik kimya biyoloji uclusunden birşey anlamıyorum puanım bu fakülteye yettiği için okudum açıkçası
-
Bugün bişey olursa olur yoksa Mayıs haziranı bulur sınav
-
@merasim34 nerden vardınız bu kanıya hocam
-
@paretowilfredo ay sonuna kadar bekleyelim demiştiniz. Bugün son gün güzel bir haber yok mu
-
Vdk başkanı tivit atmış altına etkileşim için bişeyler yazılabilir
-
Bir ay daha bitti
-
Kulak koptu galiba
-
@simgesimge uzatmak istemiyorum dostum ama puanın yettiği okul seni işsiz bıraktı.Demekki artık okul okumakda bir ürün gibi en iyisini bulmassan hem paran boşa gider hemde zamanın gençliğin.Dışardaki çogu kimse fizik kimta biyoloji bilmez aynı bizim gibi ekonomik açıdan perişan.Bilenlerde şuan için haftasonu tatiini yurtdisinda geciriyor.Uzatmaya gerek yok ne demek istedigim anlasılmıştır.Iyi calısmalar
-
Hafta sonu ilan gelmiyo mu arkadaslar
-
Beyler kulak kopmadan etkinlik yapıp sesimizi her zamankinden yüksek çıkarma vakti, etkinlikler başlasın
-
Sende çekip gitme, dayan be umudum. Dönnnn gelll dönnn geeel.
-
Dahada duyumculara kızmayalım baksanıza
-
Gercekliği olmasa da herhafta bir duyuma alıştık, buna bile alıştırıldık.. Duyum yok mu ? Duyum biraz daha umutlandırılıp bekleyelim
-
@homecinomiss daha once cumartesi geldigi olmuş.
-
@guyguy26 inşallah hocam valla bıktım ya oturup hüngür hüngür aglayasim var bukadar olmaz ya
-
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama pdf üzerinden özet bir şekilde GUY için çalışabileceğim bildiğiniz kaynak var mı iş yerinde zaman buldukça bakmak istiyorum.
-
Hazine ve maliye bakanlığı vmy leri vm olarak atamis bu durumda sıra guya mi geliyor ki acaba
-
@simgesimge hocam komşumun kızı taa lise 2. sınıftan beri özel ders alıyor. Aynı liseyi okuduk. Benimle tek farkı ben sadece son dönem dershaneye gittim o ise tüm lise boyunca hen özel ders hem de dershaneye gitti.Şuan erzincan tıp üniversitesi bittirdi.