2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss vergi denetim kurulu başkanlığı ile gelir idare başkanlığı ayrı kurumlar.
-
@hayırlısı035 Maşallah diyelim.hocam valla özel okullara gidip dershaneye gidip işletme vb kazanabilen tanidiklarim var
Veya özel okullarda okuyup Kıbrıs'a giden o arkadasta da potansiyel varmış bence aksi halde zor yani -
@simgesimge evet hocam birlikte zaten kütüphanede ders çalışırdık. Zaten kendisi söyledi:''Hem kendi ayrı çalışma hem de özel dersle başardığı''
-
Arakdaşlar bu yukarda çıkan guy kampı reklamı nedir ilan felan mı geldi de haberimiz yok
-
@sinan-taylan para tuzağı
-
Elinde 2020 Analiz İktisat kitabı olan var mı acaba bir şey soracağım.
-
Üstadı maliye nasıl arkadaşlar. Önerir misiniz?
-
@sinan-taylan izmir grubu için instagram üzerinden sordum daha önce gittiğim dersane olduğundan .Ilan mi bekleniyor diye hayır talep üzerine olustrduk dediler.
-
@Mrvstc Mustafa Karadeniz adını gördüğün her yerden kaç arkadaşım.
-
@mbguy o derece kötü diyorsunuz yani
-
@Mrvstc kesinlikle önermem
-
@mbguy çıkmış sorularda bile hata var uzak dur bence
-
Arkadaslar bu ilan ne durumda acaba hiç sea yok mu
-
@guyguy26 malesef bir arkadaşın ısrarlı içeriği konu anlatımı süper diye diye güvenerek aldım elimde patladı şu an. Anlatımı çok kötü özetin özeti gibi ne yapacağımı bilmiyorum
-
@Mrvstc Hocam maalesef bunu yapanlar var. Özellikle face'te bu kitabın ve bunun gibi başarısız bir çok kitabın çekiliş vs. adı altında reklamını yapanlar var. Bunların başında da bu forumdan bir başkasının ailesine küfür ederek atılmış olanların grubu geliyor. Kaç para alıyolar kim bilir bu kötü kitapları tanıtmak ve övmek için. Malesef işin hiçbir etiği kalmadı.
-
@Mrvstc önermem valla
-
@Godot kesinlikle. hayır satmaya bile yeltenemiyorum bir başkasının günahına girmek istemem o derece kötü değseysi bari aldığıma o kadar para verdim yarı fiyatına olgunlar daki ikinci el kitapçı alır anca ️
-
@Mrvstc ben ilk KPSS maceramda gittiğim dershaneye gelmişti. Adam derste öyle değişikti ki tavrı, hareketleri böyle olan biri ciddiye alınıp dersi dinlenmez deyip çıkmıştım dersten. O gün bugündür o adamın kitaplarını dahi almam. Kötü bir tecrübe olmuş.
-
@mbguy hemde ne kötü tecrübe
-
@Godot hocam onların özellikle belirttikleri kitapları ezberledim artık murat ismine illet olmama az kaldı