2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Öyle gün gelecekki memurluk bu kadar popüler olmayacak.Peki o zman biz ne yapacagız?Yine en cok biz etkilenecegiz.
-
@zenginmemur Hocam lütfen bu tip konuları ilgili başlıklarda ya da bölümlerde konuşalım. Burada muhtemel GUY sınavına dair konuşmalar olması başlığın işlerliği açısından daha faydalı olacaktır.
Şöyle bir başlığımız var dilerseniz;
İsterseniz şu bölümde bir başlık açarak Fakültenize dair sorunlarınızı ya da okumak isteyeceğiniz bölümleri dile getirebilirsiniz;
https://forum.tercihiniyap.net/category/6/i̇i̇bf
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.
-
Bu haftayi da pas gectik anlasilan
-
Bugün ocağın son günü ocak sonuna kadar gelecek deniliyordu nerde kaldı ilan..
-
Arkadaşlar bir sorum olacak hamilelik mülakatlarda bizi eksi duruma düşürür mü
-
@guyzede1 bunu bende merak ediyorum.sınav ne zaman olcak mülakat ne zaman denk gelcekmi.sınavı gectık karnı burnunda mülakatta ne olur. Sırf bunun için çocuk düşündüğüm halde erteliyorum hep. Bi sınava gireyim de diye diye aylar gecti
-
@kamu hayat ertelemeye gelmiyor ben bu ilanı beklerken nişanlandım evlendim şimdi çocuk bekliyorum sınav evet cok önemli ama hayat devam ediyor belki de nasibimiz bu bebekte diye düşünenlerdenim
-
@guyzede1 aksine olumlu olur. Çünkü evli olanlar, çocuğu olanlar, yaşı yüksek olanlar genelde kurum değiştirme ihtimali düşük olanlar olarak düşünülüyor.
-
@maliyeciuzman inşallah dediginiz gibi olur
-
@guyzede1 çok haklısınız zaten son 1-2 ay beklicem bende
-
@guyzede1 bu sorunu bende merak ediyorum ama sormamıstim daha önce . Bende 2 yıldır evliyim ve sırf bu yüzden çocugu erteliyorum bu yazda gireyim kpss ye diye diye . Dezavantajı olur gibi geliyordu bana kesin mi yani tam tersi olumlu bakıldığı konusunda . Banka alımlarında da olumlu mu bakılıyor bu durum peki
-
Gruplarda biri guy ilanına Mayıs Haziran gibi demiş okadar da gecikir mi ya hayattan soğudum valla
-
Futbolda teknik direktör dakika 15 olunca oyuncuyu ısınmaya yollayıp dakika 70 e gelince hala oyuna almayınca tribünler bağırırdı hoca x i oyuna al adam yandı diyeBiz de guy beklerken ders çalışmaktan alev aldık. Hoca mı unuttu bizi tribünler mi az bağırdı
-
Esenboğa hava alanından Etlik Milli İrade Binasına nasıl giderim otobüs filan oluyor mu havaalanından
-
@frank pardon arakadaşlar yanlış başlığa yazdım kusura bakmayın.
-
@homecinomiss yohhhhh artık.
Gerçi bunu da demek istemiyorum, her yohhh artık dediğimde sınav daha da öteleniyor. Vay arkadaş bahtsız Bedevi’den hallice olduk ya. -
Arkadaşlar, Pareto baharda geleceğini söyledi çok büyük bir aksilik olmazsa. Bence ilk ağızdan bir açıklama olmadığı sürece diğer duyumları dikkate alıp moralinizi bozmayın. İnanın gelmesiyle yaşadığımız bütün kötü süreci bir nebze unutacağız. Kazanırsak bütün kötü süreci unutacağız. Bu yüzden en doğru şey çalışmak ve inanmak. Allah inanların yanındadır . Selametle
-
Eli kulağındaydı..
-
Biz iibflileri kandırmak ne kolay
-
Geç gelecek olan alım bir sonrakini de uzatacak arkadaşlar ve bu sinav sonucunda bir cogumuz elenecek ne kadar erken gelirse o kadar iyidir