2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mod eli kulağında derim
-
Arkadaşlar sizce guy un 2020 kpss den sonra gelme ihtimali var mı? Biz arkadaşlarla konuşurken vmy snavdan önce gelir guy 2020 kpss den sonra gelir falan diye muhabbet geçti de düşüncenizi merak ettim
-
InshaAllah 1200 1300 değildir o. 2200 2300 görmek istiyorum. Yazık yani bu kadar insanın emeğine. Kimseye birsey demek istemiyorum ama. Kendimi akılsız gibi hissediyorum şuan Kpssye girdiğim için. Dalga mı geçiyorlar bizimle??? Öğretmenlere 60bin bize 2bin bile değil. Hem de iki senenin puanı var. Bu gerçekse vicdanlarına hiçbirşey diyemiyorum.
-
Sabrımızın sınandığı kesin
-
2016 ve 2017de bile 1 yil ara varken 2000 1000 geldi.2 yil almayip 1000 kisi almak nedir yaa.insallah dogru degildir.en az 2bin olur. Ah kurumici olayi ah Allah a havale ediyorum...
-
-
Yazıklar olsun ya... doğruymuş demek ki
-
en çok duyum da 1300 civarı Allah vicdan merhamet versin
-
Vay be bukadar sabretmenin , beklemenin karsiligi 1300 muymus .2 sene gelmeyen ilandan sonra 1300 lu rakamlarla ilan gelmesinin bir mesaji var gelecekte bu rakami bile goremeyecegiz..
-
Aklı olan elindeki 80-85 arası puana güvenmeyip guya bel bağlamaz . Oturur kpss yi 90 a çeker . Önüne bakar . En azından bi sgk mülakatı görür .
-
@ücüncütekil dur ya sağlam bir etkinlik yapmak şart oldu ki gazete ilanı bile denenebilir. ACİLEN para toplayıp gazeteye ilan verip aynı gün twitter etkinliği şart.
Twitter'da etkinlikleri organize eden arkadaşlar gazete olayını tez elden halletsek mi ? -
Dostlar vakit durma bekleme vakti değil artık her gün ama her dün etkinlik yapmalıyız gerekirse gazete ilanı yoksa 1300 sayısına razı oluruz ki o da en yüksek ihtimal daha da az gelme ihtimali var
-
Sabah gazetesini deneyebiliriz yine. Malesef orada da serhat albayrak var ve muhtemelen bir öncekinde ondan kaynaklı metin kabul edilmedi ama eğer biz varız denemeye diyorsanız benim tanıdığım var turkuaz medya grubunda ondan yardım isteyebilirim ama sizler ne dersiniz ?
-
Merhaba dostlar.
Haberlere dair bir kaç açıklama yapayım istiyorum. Öncelikle benden duyum/haber bekliyorsunuz. Ancak bu durumun daha önce de söylediğim gibi bir öncülü var. Kurumda mevzuata dair işlere nokta konmadan ilan verilmeyecek deniyor bana. Bu konuda da bir değişiklik yok. Sayı konusuna da ben 1500 tabanını belirttim daha önce. Ancak bu tabanda değişim olabilir. Bunu malesef 2018 alımında yaşadık. 2000 beklenen alımın tam yarı yarıya geldiği geçiştirilen bir alım süreci yaşadık. Şu aşamada da sayının daha düşük gelecek olmasında en önemli husus Kurumun Kurum içinin etkisi ile Gelir Uzmanlığı kadrosuna gelecek olan yükü hesap etmesidir diye düşünüyorum. Bu konuda halen geç kalınmış değil. İlan hala verilmiş değil. Emeğinizin karşılığını ve hakkınızı aramaya davet ediyorum sizleri. Bu nedenle twitter etkileşimini şu dönemde forumdaki karamsar havadan daha fazla önemsiyorum.
Bu nedenle gerek burada gerek Twitter'da etkileşim halinde olmak gerek. Daha detaylı açıklamaları;https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1237093019511328768
Ayrıca forumda bulunarak bizi zengin ettiğini falan düşünen arkadaşlar varsa hesaplarını hemen kapatabilirim Sizin forumda olup benim forumda olmamamın sebebi zaten bu tip davranışlar. Ve dediğim gibi şu an ilanın bu kadar arefesinde iken ve işler çıkmazda iken burada her gün birbirimizi avutmayı faydalı bulmuyorum. Forumda olmak, hepinizi de forumda tutmak benim "para kazanmak" için işime gelir Benim isteğimse sizin hakkınızı aramanız.
-
Artık yeter gerçekten. Biz sesimizi cikarmadikça iyice kötüye gidiyor. Bizim olan kadrolar biz görmezden gelinerek dağıtılıyor. Arkadaşlar beklemeyelim artık hakkımız olanı alana kadar susmayalım.
-
@paretowilfredo üstat dguy mhuy duy için gelişme var mıdır?
-
@paretowilfredo Şunu da tekrar söyleyeyim. Forumumuz zaten var. Bizim. Dost meclisimiz burası. Herkes bilir ki bana defalarca aynı sorular sorulsa ben usanmadan aynı yanıtları veririm. Hep de verdim. Ancak şu içinde kalınan spiral artık herkesi süreçten uzaklaştırmaya başladı. Her gün keşke İİBF okumasaydımları, keşke bu sürece girmeseydimleri okumak beni de fazlasıyla üzüyor.
Şu aşamada ben bana gelen ne varsa sizlere emin olduğum nispette aktardım. Ancak görünen o ki işler zorlaşıyor, daha da zorlaşacak. Sınava çalışırsınız. Bunun için hazırladığımız onlarca döküman var. İlan gelince burada zaten azami düzeyde yardımlaşacağız yine. Ama ilan gelmediğinde, beklenin altında geldiğinde neyi konuşacağız?
Ben iyi bir motivatör olmakla hiçbir zaman övünmedim. Ama sizlerin güçlü olması da benim en temel isteklerimden birisi. Bu emek sizin emeğiniz. Sahip çıkın ya da çıkmayın. Süreci bırakın, isterseniz vazgeçin. Bunun parayla bir alakası hiçbir zaman olmadı. Ben her zaman şunu söyledim. Twitter'da etkinlikteysem, haberler yapıyorsam, bulunduğum her mecrada sizlerin hakkını müdafa ediyorsam, bu benim kendime biçtiğim vefamdır. Tüm işlerimin haricinde benim gönüllü yaptığım şeydir. O yüzden yine söylüyorum, bu meseleyi paraya indirgeyen sığ bakışlar varsa burada bulunmayabilirler. Bu işi hiçbir gün özellikle forum kısmını para için yapmadım. Forumculuk yapan varsa bilir, bu işin gerçekten çok çok büyük forum değilseniz hiçbir kazanç harcadığınız mesainin karşılığı değil. Bunun için yapılmaz bu iş. Hele ki aynı anda uğraştığınız 4 5 kalem daha iş varsa.
Yegane mücadelem hakkınızı almanız. Beni sosyal medyada da takip edin. Etkinliklerde faal olun, katkı sağlamaya çalışın. Sebeplerini ve düşüncelerini uzun bir bilgisel ile aktardım twitter'da. Bundan sonrasında da ilan gelene dek bu şekilde devam edeceğim. Çünkü önce kazanımlar elde etmek gerek. Sınavı elbet konuşuruz. -
@guymağduru Tüm Maliye alımları aynı süreci beklemede dostum.
-
Ee bu haliyle alım 1200 olursa puanlar da yükselme olurmu
-
Acaba mektup mu yazsak ? 2016 yilinda boyle bi sey yapilmisti. Bizzat kendimde yazip gondermistik sonra ilan lar gelmisti tabi darbeden sonra yapilmisti.