2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo üstad yapılanma guyla ilgili degıl yazdiğımda hep seni hatırlatan bir grup var.Senin duyumlarınla bircok sınav geldi ve sen guy hakkında hiçbir zaman net konuşmadın.Bu kişiler seni ben ve benim gibi düşünen kişilere düşman yapıyor.Spam alıyomuşum artık fazla yazmak istemiyorum.İnşallah kpss öncesi bir ilan gelir.Bu forumda sen her zaman özgürlükten yanasın.Senin yapılanma dediğin olay alımı bir plana sokmak.Ben ise diyorum ki guyun gelmemesi keyfiyet veya seçimin olmaması.Şimdi dostluğumuzu bu sebeple bozmaya çalışan bir iki tane kendini bilmez var.Yetmediği gibi yukarda çamur atmak milletde salak diyerek gercek yüzünu göstermiş.Herkes atanır gider ama forum ayakta kalır
-
@LioN kardeşim anlayışın için sağol.Ancak Maliye bakanliğinda bu ilan işlerine bakan yani bakanın yardımcısı olur özel kalem müdürü olur.Bir şekilde ulasıp sormalıyiz ki ona göre guya calisalim.Strateji geliştirme dairesi başkanına telefondan ulaşmaya calışacam.Bu işi kurumdan çözeriz.
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ama ısrarla hala yapılanma diye bizleri oyalayanlar kendi çıkarlarının peşinde
@zenginmemur kim bu çıkar peşinde koşanlar.
-
Insallh bu sene gireriz de kurtulurz. Cunku senelerce ugrasiyorum girmek icin cogu insanin burun kivirdigi meslege cok ihtiyacim var acikcasi... kpss den once gelir die dusunuyorum allah yardimcimiz olsun arkadaslar.. Uzman oldugumda bu gecen eziyetli gunleri asla unutmicam.
-
@sonunageldim su 2 aylik surecte ne kurum ici nede guy ilani gelir kim ne derse desin benm dusuncem bu yonde sebebi bu virus
-
@paretowilfredo. Son durumlar ne acaba ilan fazlasıyla gecikmedi mi ? Nisan ayı içerisinde gelebilir mi bu ay sonuna kadar yapılanma biterse.
-
Kütüphaneler de belirli bir süre kapanıyor. Evdede ders çalışmak sıkıntı. Bu süreçte bazı sınavlar da erteleniyorken ilan gelir mi bilmiyorum ama beklemekten çok yorulduk.Her karanlık günün bir sabahı vardır. Allah yardımcımız olsun 🤲
-
Yaprak kimildasa iibfinin basi eziliyo nasil iştir... virüsümüz eksikti.. oncelikle saglik tabi de buda mi iibf yi bulur yarabbim
-
Güzel şeyler de oluyor.Sayın Vekilim Durşun Ataş çok teşekkür ederim.
-
@hayırlısı035 kim verdiysw helal oy hakki aldi benden
-
Güzel düşünülmüş ama malesef cevap alınamamış
-
Şöyle bi 50 100 kişi aynı gün içinde idareyi bı arasak ya da neresi aranacak ise bı yüklenelim mi? Herkes aynı şey için arıyor denilir bir şekilde.?????
-
@paretowilfredo hocam yeni duyum var mi acaba yada en ufak kipirdanma olasiligi ?
-
Arkadaşlar ne yapacağız şunu cidden bir konuşalım ve listeleyelim artık. Her geçen gün umudum tükeniyor. Daralıyorum. Bu işe girmeseydim bu kadar mutsuz olmayacaktım buna çok eminim. Ama verilen bu kadar emek var, vermeyede devam etmemiz lazım ama olanlar ortada. Allah'ın belası bir yarasa yuzunden benim umutlarım tükenmemeli. Sizden başka derdimi anlatacak kimsem bile yok. Boş yapmayı bırakıp uzun uzun yapacaklarımızı listeleyelim ve toplu hareket edelim artık. İlan verelim, Telefon açalım, özelden ulaşalım, vekilleri, bakanlığı, gib'i. Tivit dışında başka ekstra şeyler yapalım ama toplu hareket edelim, aynı anda yapalım. Kütüphanelerde kapandı belki bazı arkadaşların da zamanı olur artık toplu hareket etmeye... Yer yarılsa da içine girsem modundayım bisiyler yapalım elimizden kayıp gitmesin.
Pareto üstadım son gündemle ilgili hiç mi soru sorabileceğimiz birileri yok ? Boşa çalışmaktan korkuyorum artık. Kaldıramam bu kadarını. -
Görülen o ki herkes birbirinden bir şey yapmasını bekliyor. Ortada bir şey yok. Twitter etkinliği en kolay olanı, onda bile yeterli olamıyoruz. E bekleyelim o zaman gelir belki.
-
@lannisterjk valla hiç sormahocam iş yok güç yok ilan gelmiyor virüs olayı malum giderek kötüye gidiyor herşey guy ilanı gelmedi dguy gelmedi mhuy gelmedi vergi müfetti yrd gelmedi napacagız bilmiyorum
-
@lannisterjk hocam sizi çok iyi anlıyorum. Zaman yaş hayat hayaller herşey gidiyor . Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Millet hayatını yoluna koymuşken ben daha masa başında uğraşıyorum . Ama alım olmayacaksa ilanlar gelmeyecekse kpss alanın ne önemi kalacak ki.
-
@lannisterjk hocam bizim sorunumuz bu beklemek.Ailelerimizle bile kavgalıyız artık.Gir işe calış diyen mi okudunda ne oldu diyene kadar her türlü zorluklar bizi buldu.İlan gelecekde diyemiyoruz gelmeyecekte.Yarın hep birlkite personel genel mudurlugu olabilir strateji gelistirme olabilir bir şekilde ulasmaya calişacam evdenden cikmadan.Gib Vdk baskanlari alımi bilemez.Ama Ankarada Dikmendeki Maliye Bakanligi merkez birimi arayacam
-
@Su28A hocam gecen birine alım yok dedim.Olur mu ya dedi ydsn olsaydı birde p48in 90 olsaydı en az 5 sınav görurdun dedi .Baktim haklı mi hakli.Tek haksız olduğu yer bu kurumlarin aldigi kisi sayisi 50yi geçmedi
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Su28A hocam gecen birine alım yok dedim.Olur mu ya dedi ydsn olsaydı birde p48in 90 olsaydı en az 5 sınav görurdun dedi .Baktim haklı mi hakli.Tek haksız olduğu yer bu kurumlarin aldigi kisi sayisi 50yi geçmedi
Millet, kurum içi sınav görmeden sgk dnt oluyor biz eleniyoruz
Millet, Boş beleşten guy oluyor biz eleniyoruz
Millet'e şans topu vuruyor bizde vergi müff klasik , 1000 kişi guy gelse , göç ü ne yapacaz mülakatı uğraş dur
Birde iibf nin düşmanı gene iibf lidir. Adam yerleşmiş kuruma yok şu kadro merkez Ankara'ya gideyim yok eşim şurda buna da gireyim hobi oldu puanda var ona da gireyim millet 1-2 puanla liste dışı şimdi bunların hangi birine lanet okumazsın?
Guy lar da becayiş konuşuyor ne oldu korkunuzdan istediğiniz ili seçemediniz mi ilk başta millet ege, akdeniz istiyor tabi 75 le guy ol sonra becayiş konuş eyy memleket eyyyy